En 08:a bosatt i Peking

Happy day!

2009-09-30 @ 20:48:43



Hej!
Idag har det varit en väldigt bra dag i Peking! Vädret har varit på topp men det börjar bli väldigt kallt! Imorse var det frost i gräset och på stalltaket! Så nu är det långkalsonger som gäller!

Idag var det dressyträning på Rival som gällde. Vi övade byten och piruetter, vilket gick bra! :) Så det var riktigt roligt! Vid 16.30 var vi nästan klara i stallet men då skulle Carro ta över så vi kunde plugga körkortsteori. Så hela eftermiddagen har jag och Malin suttit och läst :) Jag har bara 98 sidor kvar i boken :)

Nu sitter vi och tittar på Idol i soffan och jag har precis klämt i mig 2 rader choklad, 4 kakor och glass! :P haha riktigt gott! Däremot så vet jag inte riktigt hur dåligt de har sjungit på Idol... Men jag hoppas det blir bättre snart!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

2009-09-29 @ 20:48:24


Hej!

Idag har det varit en riktigt trevlig höstdag i Norrköping! Jag har skrittat på min häst idag efter ca 2 veckors vila. Han var inte galen idag utan skötte sig och tyckte mest att det var skönt att röra lite på sig!

Nu på kvällen har jag varit ganska så duktig och städad lite grann på mitt rum. Jag kände att när jag inte ens hade en liten del av golvytan som inte var täckt av kläder kanske det var dags att röja lite grann....

Just nu sitter jag, Malin och Filippa och tittar på Idol. Jag har lite ont i huvudet men jag har tagit en Ipren och hoppas på att det ska försvinna snart :)

Imorn är det dressyrträning som gäller. Jag har redan träningsvärk i magen sen jag red i måndags! Det lär ju inte bli bättre efter imorn!

Nej nu ska jag nog ta lite glass tror jag! :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny arbetsvecka!

2009-09-28 @ 21:06:06



Hejsan!
Jaha då var det måndag igen och jag har en 7-dagars vecka framför mig. Känns ju inte så himla roligt men det är inte så mycket att göra åt saken. Idag kom det iaf 2 st praktikanter som ska vara här i 2 veckor. De var duktiga så vi blev klara rätt tidigt idag! =)

Jag har även varit iväg med Happy på återbesök idag hos veterinären. Han är inte halt längre men är stel och lite motvillig i sina rörelser. Så det blev en till behandling i hovled och kotled båda fram. Men om 3 veckor tror vi att han ska vara bra iaf! Jag håller tummarna!

Jag har även gjort något lite galet ikväll... Jag tyckte att Happy´s svans var ganska så tunn och sliten. Så jag frågade Malin vad vi skulle göra och vi bestämde oss för att klippa av den :P Så ja nu har min häst en ganska så kort svans! Men vi klippte inte av hela utan bara halva haha! Det ser förjävligt ut!

Nu är det Anna Anka som gäller! Ha en bra kväll!
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg i Sthlm!

2009-09-27 @ 21:32:29

Hej!
Nu har jag precis kommit hem till Norrköping igen och ätit middag efter en helg i Sthlm. Mamma kom och hämtade mig på centralen vid 19.20 på fredagskvällen. Sen när jag kom hem åt vi grillad rostasfilé, färsk potatis och glass till efterrätt. Sen satt vi och pratade lite grann innan jag gick och la mig. Jag var helt slut i fredags efter veckan...

I lördags var det Km i gevär ställning, K-pist ligg och K-pist ställning. Jag vann ligg Km i K-pist så det var ju ganska så roligt. Men jag har inte några direkta förväntningar längre när det gäller skyttet eftersom jag inte tränar längre. Men hur det än är så är jag alltid en lika dålig förlorare har jag märkt! Så det var ju bara tur att jag vann en klass iaf :P

Efter skyttet övningskörde jag och pappa en del i Älvsjö. Det gick bra tycker jag :) Sen hoppade jag av hemma hos Mickan och åt middag och gjorde mig iordning för att gå ut.

Det var jag, Mickan, Emma och Kim som möttes upp först och tog några öl på ett ställe i gamla stan. Vi hade det jättetrevligt fram tills det kom 5-6 st killar från Boston, USA och klämde sig ner i soffan. De hade målat sina naglar röda med nagellack och hade även gjort "stripes" på kinderna. Som vanligt kunde inte jag hålla käften så jag började prata tillbaka när de ställde frågor. Det slutade med att han frågade om jag ville gå på en dejt med honom. Han hade även svårt att förstå "my space, your space". Men till slut fick vi iväg de efter att Kim sagt att vi hade en tjejkväll och det bara fanns plats för 4. Då blev han sur och gick.

Men det var inte sista gången vi såg honom. När vi skulle gå på toa såg han oss och jag och Mickan gick in på samma toa för att slippa honom. Väl inne på toa hade någon satt upp en lapp som det stog Leif på så jag vi satte oss på toan Leif och sen gick vi ut. Innan vi gick därifrån frågade han mig om jag kunde ge honom en kyss. Jag kan ju säga att det var inte ens nära att han fick en!

Sen åkte vi till Odenplan och mötte upp Leffler och co och satt på nån bar med live-musik. Jag vet inte riktigt hur länge vi satt där men sen drog vi tillbaka till gamla stan en sväng och sen åkte jag och Mickan hem.

Idag har jag inte gjort ett piss. Kom hem vid strax efter 04.00 imorse så jag gick upp ur sängen vid halv 1 ungefär :P Men det var skönt att bara få vara och inte göra något. Sedan pratade jag med Malin en del och fick höra att det var kaos hemma i Norrköping så jag blev inte alls motiverad till att åka hem! Men nu sitter jag iaf i soffan och äter choklad och tittar på Hitch! Imorn ska jag på återbesök med Happy till veterinären. Jag hoppas att det går bra!










Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min dator är trasig

2009-09-14 @ 10:09:04

Hej!
Min dator har gått sönder därför har jag inte kunnat skriva någonting i bloggen. Men jag kommer fortsätta med bloggandet så fort den är lagad! Nu har jag lånad Malins dator för att kunna skriva.

För tillfället är jag kanonförkyld, har lock för ena örat och lite ont i halsen. Mindre trevligt när man ska jobba imorn! Men men jag ska äta apelsiner hela dagen och kurera mig!

Vi hörs!
Puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Korna är lösa!

2009-09-02 @ 20:32:41

Tja!
Idag har det varit en riktigt bra dag tycker jag. Jag tränade på Candy och det gich verkligen hur bra som helst! =) Sen duschade jag Happy och han tyckte det var jättemysigt.

Nu är det nästan helt bestämt att jag och Malin ska köra på körskola nu varje onsdag i Peking City :P det ska bli kul!

Kvällen har varit väkdigt underhållande! Helt plötsligt kom 5 kossor springandes! De hade rymt från boden och det blev ett jävla liv när de sprang runt stallet :p Det såg riktigt kul ut när alla sprang efter kossorna och försökte jaga bort de :P

Snart är det dags att lägga sig i sängen! =) Ska bli skönt att sova =)

Ha det bra! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En vanlig tisdag

2009-09-01 @ 20:54:31

Hej hopp!
Den här dagen har inte varit någon speciell dag. Allting har flytit på bra men ändå så har jag varit seg som fan! Men vädret har iaf varit på topp här i Peking! Nästan sommarvärme :) Jag och Malin satt och svullade min kladdkaka tillsammans med glass. Det var hur gott som helst!

Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon men jag ska snart avsluta och försöka sova! Men imorgon är en ny härlig dag full med massor av saker att göra!





Sov gott, det ska jag göra! Men först får ni njuta av denna otroliga hingst som slagit nytt världsrekord! Grymt fin! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()