En 08:a bosatt i Peking

Russinfingrar!

2009-10-30 @ 21:39:21



Idag har det varit en ganska så lång men effektiv dag. Malin och jag har varit lite sega i kroppen efter gårdagens pass men ändå så har vi inte varit så överdrivet trötta! :) Micke hade ont i kroppen idag efter att han åkte av i onsdags men han var tvungen att rida ändå eftersom han ska tävla imorn.

Så idag har jag duschat och friserat 3 av mina 4-åringar som ska tävlas i Linköping imorn. Jag kan säga att mina fingrar var som russin efter ca 2 h 30 min i spolspiltan! Men nu är det iaf väldigt rena och fina :)

Middagen idag bestod av tacos :) Väldigt gott. Sen har jag gjort matsäck till imorn och tittat på Idol. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Klockan ringer 05.15 imorn, JIPPIE! :)

Dagens klantiga: Jag skulle lina fram en häst och glömde att jag inte hade satt fast en inspänning ordentligt i sadeln så den åkte nästan in under magen så hästen höll på att trassla in sig...

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gym, neh tack!

2009-10-29 @ 20:36:59











Idag har vi haft fixardag på Ullevi Gård. Vi började med att fulla sand i fållorna. Jag och Malin har skottat 15 grävskopor med sand! Det vad bland det segaste jag gjort, men vi sa ju att man kunde ha det värre. Typ sitta på ett kontor.

När vi var klara med fållorna la vi in 6 skopor spån i stallgången som skulle skottas ut och trampas på och vattnas. Jag kan ju säga att man inte behöver gå på något gym när man jobbar här! Armarna var ganska så sega efter 5 timmar med konstant skottning! Men nu är det gjort iaf :)

Nu sitter jag framför tv:n i soffan med Tove, Malin och Strömgren :) Jag har precis ätit banan och glass idag igen :P Det var väldigt gott och jag kände mig förtjänt utav det! :)

Jag har kommit fram till att jag är väldigt klantig och fumlig. Igår hade jag t.ex. sönder ett glas. Och idag när jag stod och vattnade gången märkte jag inte att jag sprutade vatten på låret samtidigt som jag skrev ett sms... :P Så från och med nu kommer jag nog nämna "Dagens klantigaste". :P

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lite trött och sliten!

2009-10-28 @ 20:21:39



Vaknade upp och va jävligt seg imorse, men jag har blivitt en jävel på att ta mig upp i tid iaf så jag var ju uppe i god tid. Men kroppen va lite seg idag och ja va trött så det kändes som att det skulle bli en lång dag. Sen självklart när det är en sån dag händer det som inte får hända. Min chef flög av och slog sig ganska rejält så han kunde inte rida mer... Då fick jag rida alla hästar som var kvar istället... Jag red träning på 2 för Carro så jag var ganska så mör efter det!

Vi skulle ha slutat vid 16.00 idag för att gå upp och plugga körkortsteori men vi kom upp vid 17.00 istället. Men nu har jag iaf läst igenom hela boken en gång :) Ska väl läsa den en gång till kan jag tänka mig så jag får in allt!

Just nu ligger jag faktiskt i sängen och är mätt som bara den! Har ätit banan i ugn med choklad, hasselnötter och glass! Mycket gott! Jag tror iof inte att jag kommer kunna somna precis nu för Strömgren sitter i rummet bredvid och spelar gitarr och sjunger lite haha :P

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra dag!

2009-10-27 @ 20:15:48

Idag var jag en aning seg på morgonen när jag skulle gå upp men det var väl mycket för att vi skulle ha stallmöte idag oxå. Men när jag väl kom ner ch började mocka kände jag mig inte så trött längre och det har hållt i sig hela dagen. Väldigt skönt faktiskt! På mötet fick vi iaf mycket bra sagt och vi ska ha storröj på torsdag på gården.

Happy sköter sig nu när han går på lugnande :) Det känns väldigt skönt att han inte är helt störd att hålla på med. Imorn kommer en tjej som ska hjälpa oss lite då och då så det blir bra :) Sen är det även dressyrträning imorn och jag ska rida Balett.

Nu har jag precis ätit gröt och ska dricka te :) Sen blir det läggdags efter CSI Miami, SKÖNT!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hektisk helg!

2009-10-26 @ 21:32:03





Malin



Strömgren



Flipster

Den här helgen har jag haft fullt upp och just nu är jag helt död! Jag har ju jobbat hela helgen och jag började vid 6 båda dagarna. I lördags kom min pappa vid 12 och då åkte vi in till stan och käkade chinabuffé. Sen övningskörde jag fram till fyra och då var det dags att ta in alla hästar och fixa inför kvällen. Vid halv nio åkte jag, Malin, Natta, Strömgren och Tove till Flipster för att va med på hennes inflyttningsfest. Vi var där en stund och sen åkte vi iväg på en annan fest som Malins kompis var på. Där lyckades jag träffa 3 killar varav den ena tjatade till sig mitt nummer. Men jag var inte riktigt med på noterna då så jag tänkte att han inte skulle komma ihåg att höra av sig...

Sen blev det utgång på Otten bara det att jag insåg när vi stod i kön att jag hade glömt min väska kvar på festen haha så vi fick åka tillbaka... Sen när vi väl stog i kön igen fick jag för mig att jag skulle gå och hämta min dricka i bilen. Bara det att jag tappade bort mig själv en aning och hittade inte bilen :P Så jag fick hämta Sofia så hon fick komma och hjälpa mig... När jag väl hade drickan skule jag bara ta itu med nästa problem: öppna det. Jag försökte mot en sandlåda och sedan ett träd men sen kom det två killar förbi som tyckte jag såg ut att behöva hjälp....

Jag har ingen aning om när vi kom hem men klockan ringde 05.20 på söndagen och då vaknade jag och var fortfarande full... Så jag försökte gå upp och spy men det gick inte så det var bara att ta sig ner till stallet ändå... Allting gick jävligt segt då ska jag säga! Men vid halv ett på dagen började jag iaf att känna mig nykter! :D Sen vid 20.00 på kvällen fick jag ett mess från killen jag träffade på festen, FAN oxå! Trpdde han hade glömt :P

Idag har jag sovit till 10.20 och inte gjort så mycket mer än att tvätta lite och gå med Happy. Så det har varit väldigt skönt! Nu ska jag sova!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Funny friday!

2009-10-23 @ 21:21:53

Imorse började vi halv sju för att hinna med att mocka till alla innan åtta. Jag va ganska så trött när jag gick upp och jag vet inte vad som tog så lång tid idag men det kändes segt hela förmiddagen... Men sen efter lunch blev Malin och jag övertrötta och det blev flumm! Men då gick eftermiddagen ganska så fort iaf :) Vi sjöng en del och körde några fina danssteg längs stallgången ;)

Nu är Malins kompis Natta här och vi sitter och tittar på Idol :) Jag ska snart gå och lägga mig för imorn börjar jag jobba vid 06.00 för att hinna med allting. Vid 12.00 kommer pappa ner och vi ska övningsköra så tills dess måste jag ha gjort klart allt i stallet så det bara är insläppet kvar. Sen på kvällen är det inflyttningsfest och utgång efter det! Jag kommer vara helt slut på söndag kväll! Men då känner jag ju att jag lever iaf! :)

Puss!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aldrig mer denna dag!

2009-10-22 @ 20:16:13



Just nu tackar jag fan för att jag aldrig mer kommer att få uppleva den här dagen igen! Idag skulle Happy tillbaka till veterinären på återbesök för att se om han var frisk. Jag och Tove skulle lasta vid 08.15 så han fick inte gå ut i sin fålla någonting innan vi åkte. Det gjorde honom väldigt stressad och upprörd eftersom hans vanliga rutiner bröts. Det gjorde inte saken bättre eftersom han redan är så pass pigg som han är eftersom han bara har skrittats i 6 veckor. Så när vi skulle gå ut och lasta var han helt galen!!! Han flög runt på stallplanen och när vi väl fick in honom i transporten kastade han sig ut och blev lös.... Man kan säga att han skenade runt hela Ullevi Gård... Han gick nästan omkull i leran och jag såg framför mig hur han skulle ha ihjäl sig.

När jag väl fick tag på honom började jag gråta.. Jag var helt skakis och allting kändes väldigt hopplöst och jag ville inte ha med min häst att göra. Men vi kom iaf iväg till kliniken och när vi kom dit var han jättehalt... Så vi bedövade vänster hovled och då försvann hältan men det kom en ny på höger fram. Så vi behandlade båda hovlederna för tredje gången och sen tog vi röntgen bilder för att se om han hade några pålagringar. Just då var jag ganska så uppgiven för hade han haft det hade det varit över för hans del... MEN som tur var hade han jättefina plåtar och allting var i sin ordning! Däremot får vi se hur det går med hans hovleder. Vi ska tillbaka om tre veckor igen... Men nu var kotlederna bra så det var ju något positivt! Jag har även fått ett recept på lugnande som han ska få innan jag ska skritta honom. Då blir han iaf lugn och hanterbar för som det är just nu är det inte alls roligt!

Nu ska jag ta ut en kladdkaka som jag har gjort till Pernilla. Sen blir det te och choklad och efter det väntar sängen!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

???

2009-10-21 @ 21:27:21

Vad gör man när man tänker för mycket? 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dimma överallt!

2009-10-21 @ 20:09:19





Imorse när vi gick ner till stallet var det väldigt mycket dimma ute och desto ljusare det blev desto mer dimma blev det. Men på eftermiddagen lättade det upp iaf så man kunde se lite!

Idag har vi haft dressyrträning och jag red på Balett en 10-åring som är utbildad upp till medelsvår men är inte där för tillfället. Så det var en hel del att slita med :P Men det gick väldigt bra och jag ska få träna på henne i helgen också. Jag vet däremot inte hur jag ska hinna med i helgen! Jag jobbar och på lördag kommer ev pappa hit och vi ska övningsköra från lunch. Sen ska jag på inflyttningsfest på kvällen och innan dess ska jag ha hunnit träna på Balett och ridit Happy :P Jag har inte ritkigt löst denna ekvation än!

På eftermiddagen fick jag ett mms från ett nummer jag inte känner igen och som jag inte hittar på internet heller. Det var en bild på en kudde och tre filtar. Det måste varit någon som skickade fel! :P

Imorn ska jag till veterinären med Happy och se om han är frisk. Vi åker redan vid 08.15 och innan dess måste stallet vara klart och hästarna vara ute. Så imorn får vi börja lite tidigare för att hinna! Det betyder att det blir tidig sänggång! Eller rättare sagt tidigare :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvätt överallt!

2009-10-20 @ 20:43:58





Just nu är det verkligen kaos i våran tvättstuga nere i stallet! Det är tvätt överallt och vi kan inte tvätta hur mycket som helst för det måste ju hinna torka också... Det känns som att vi itne gör annat än tvättar och tar undan täcken, schabrak och lindor som har torkat.

Idag vaknade både jag och Malin och var hur trötta som helst! Vi funderade på att vara magsjuka eller något för vi inte orkade. Men vi gick ner iaf till stallet och körde på. Men på eftermiddagen gick det väldigt långsamt! Vi har kommit fram till att man är jävligt trött 75% av dagen, trött 20% och mindre trött ca 5% av dagen. Med andra ord är man mer eller mindre trött konstant! :P

Nu har jag iaf fått i mig lite middag :) Det blev tortellini, bacon och en färskostsås :) Sen har jag även varit duktig och gjort koksaltlösning som jag ska ha och tvätta Happys ögon med. De är nämligen lite rinniga just nu..

snart är det dags att krypa i säng och läsa några sidor teori. Men först blir det lite glass och nyponsoppa :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny arbetsvecka!

2009-10-19 @ 20:41:16

Idag har jag som sagt jobbat själv eftersom Malin jobbade i helgen. Dagen började jävligt segt för Micke hade inte tömt gödselvagnen så jag kunde inte börja mocka förrän han hade gjort det. Så jag blev väl klar med mockningen vid 10. Och då kom Micke och vi började packa upp alla saker från förra veckan som de hade med sig i Flyinge. Så vid 11.00 började han rida första hästen och då kom hovslagaren också och då var jag tvungen att hålla koll på hästarna som skulle skos. Just då kändes det som att jag aldrig skulle bli klar i stallet. Men det flöt på bra sen och jag var klar vid 18.40 :)

Nu på kvällen har vi haft förhör av Strömgren för hon har "kanske" en "pojkvän". Och det kommer man ju inte undan med utan att ha berättat detaljer! :P Men det ser ut som att vi får träffa honom på lördag när vi ska på inflyttningsfest ;)

Snart ska jag faktiskt vara duktigt och gå och lägga mig! Har en plan att denna vecka gå och lägga mig senast klockan 21.00 varje kväll. Vi får se hur länge det håller... :P

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

?

2009-10-18 @ 21:46:50

An empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in the frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

Your not the person who you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka imorn!

2009-10-18 @ 21:29:49



Jaha då har man snart överlevt denna vecka också och det väntar en ny imorn. Imorn jobbar jag själv eftersom Malin har jobbat helg och är ledig. Vi skulle haft en praktikant men hon har halsfluss och feber så hon kommer inte att vara på plats!

Kvällen har bestått av "Top Model" och "Ensam mamma söker" haha man är ju för töntig! Men nu har jag precis lagt mig i sängen och ska försöka sova så att jag är pigg till imorn!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt stjärntecken

2009-10-18 @ 19:11:47



Stenbocken

Planet: Saturnus
Element: Jord

Uppdrag: Att leda - på ett materiellt, hemlighetsfullt, tankfullt och strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Praktisk och förtänksam
Ambitiös och disciplinerad
Tålmodig och noggrann
Humoristisk och reserverad
Pessimistisk
Gnidig och missunnsam

Planering är hans starka sida. Vill gärna ha ordning och reda omkring sig. En ensamvarg drar sig gärna undan från andra, men kan även vara mycket social. Ger mycket av sig själv på sitt arbete. Är väldigt envis.
Känslomässigt är de ganska svala och kan ha svårt att visa sina rätta känslor i ett förhållande.
Är trofast vid sin partner när han hittar rätt.

Jag tycker att det här stämmer lite för bra in på mig, eller vad tycker ni?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Höstpromenad!

2009-10-18 @ 17:00:00















Nu har jag precis kommit in igen efter en promenad på ca 90 minuter. Det var rikitgt skönt att komma ut och röra lite på sig. Snart ska jag väl börja fundera på vad jag ska äta för middag. Har ingen aning om vad jag är sugen på idag...

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fint oktoberväder!

2009-10-18 @ 14:45:19



Idag är det riktigt härligt oktoberväder ute! Det blåser ingenting och det är strålande sol. På morgonen har jag suttit och pluggat körkortsteori. Inte så himla kul men det måste göras. Nu har jga faktiskt bara 53 sidor kvar :)

Vid halv ett gick jag ner till stallet och red Happy. Vi skrittade på utebanan i det fina vädret och han skötte sig faktiskt idag utan problem. Det var mycket skönt! Däremot tycker jag inte att han känns riktigt fräsch i höger fra och han är lite, lite mer svullen i vänster fram. Men jag och Malin ska springa lite med han ikväll i stallgången och se hur han ser ut.

Nu ska jag lägga in lite bra musik på min telefon och sen ska jag ta en promenad i vädret och rensa mina tankar lite grann! Det ska bli riktigt skönt faktiskt!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långrykt!

2009-10-17 @ 20:22:28



Idag blev det inte så himla mycket gjort, men lite saker har jag gjort iaf :) Jag har tvättat all min tvätt och städat mitt rum och bäddat rent. Sen har jag även läst igenom mammas labbrapport och kommenterat den lite grann så hon kan redigera den. Det var faktiskt några bra saker!

Sen har jag flätat ner Happys man så den inte ska stå rakt upp utan ligga på samma sida. Sen gav jag honom en ordentlig långrykt så nu finns det nästan inge stöv kvar i pälsen! Det blev däremot ingen ridning eller promenad idag för det blåste väldigt mycket. Hade jag gått utanför stallet med honom hade nog allting varit farligt och jag vet inte riktigt hur det hade gått för oss egentligen! Så det blev inget av med det.

Nu har jag precis ätit lite middag och sitter och ser på AFV :) Det är ganska så underhållande faktiskt!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rastlös?

2009-10-17 @ 10:04:38



Idag har jag inte planerat någonting speciellt att göra. Jag är helt ledig både idag och imorn! Jag undrar om jag kommer att klara mig utan att bli helt rastlös! :P Jag vaknade vid 08.11 idag och då blåste det som bara den utanför fönstret, så det är ju inte så mycket jag känner för att göra ute! Men jag tror att jag ska tvätta nån maskin och dammsuga på mitt rum lite grann. Sen ska jag nog skritta lite på Happy idag också. Det blir iaf ingen promenad ute idag med honom!

Vi hörs senare!
Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen fredag!

2009-10-16 @ 20:37:59



Nu är det äntligen fredag och jag är ledig i helgen!! Det känns väldigt skönt. Jag hade tänkt att åka hem till Stockholm idag men jag kände att jag inte orkar med att hela tiden vara på väg någonstans. Så i helgen är det lugnt för min del.

Idag har det inte varit lika bra väder som igår tyvärr... Det var väl helt okej på förmiddagen men sen började det att regna och blåsa. Men idag har jag och Malin varit väldigt duktiga iaf. Vi har röjt ur allting ur våran sadelkammare och skurat hyllorna. Så nu är det riktigt fint i den :)

Nu är Malins mamma och Tibo här :) Så nu sitter vi och tittar på Idol i soffan och har det allmänt skönt! Jag ska snart äta glass :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SAKNAR!!!

2009-10-15 @ 21:32:25







JAG SAKNAR DETTA SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ! Just nu känner jag mig faktiskt ganska så nedstämd.....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ska bli rik på kladdkaka!

2009-10-15 @ 20:43:00





Idag har vi haft perfekt höstväder på Ullevi Gård. Blå himmel, sol och inte så mycket blåst, riktigt skönt! Hästarna har skött sig och Happys kolik är borta. Malin och jag har gjort ett städryck i stallet så nu är det ganska så fint i stallet :)

När jag stog och longerade Humlan idag på utebanan kom Pernilla inkörandes med sin bil och sa att hon hade hört att jag hade bakat en väldigt god kladdkaka. Så hon bad ytterst snällt om att få smaka och det fick hon. Det resulterade i att hon vill att jag ska baka en sån kaka när hon säger till och sen får jag betalt för det :P Haha och hon sa att det var den godaste hon ätit så vi får väl se när hon ber om att få en.

Sen när vi kom upp följde Trixa med oss upp och hon har ju en för skön stil när hon både ligger och sitter. Hon ser ut att inte ha några ben i kroppen! Hon sitter rakt upp och ner på rumpan och när hon ligger är benen verkligen bara rakt ut! Men hon är ju helt underbar! :)

Nu sitter vi och tittat på CSI Miami och dricker te. Snart är det läggdags för jag är så himla trött!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tacos och kladdkaka!

2009-10-14 @ 21:43:53





Idag har både jag och Malin varit jättetrötta! Det har känts som att allt har gått jättelångsamt... Men vi har iaf hunnit klippa Balett "Bettan". Jag har nästan inte sett en häst med så lång päls som hon hade! Det var helt sjukt! Men nu är hon iaf väldigt fin och det ser ut som en helt ny häst :)

Efter lunch märkte jag att Happy hade lämnat kvar sin lunchmat och att han hade rört omkring i boxen. Så jag gick ut till honom för att kolla om han hade int i magen. Jag säger bara en sak: KOLIK! Så jag tog in honom igen så fick han vara inne. Men nu när jag var nere och fodra verkade han inte ha lika ont längre och det rör på sig inne i tarmarna iaf! :)

Vid halv sju kom Evelina hit och vi gjorde tacos. Det var supergott och till efterrätt gjorde jag en kladdkaka med mintkrokant i, MUMS! Så nu är vi alla väldigt mätta iaf :)

Nu ska jag sova! :) Ska bli väldigt skönt!
Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kallt, kallt, KALLT!

2009-10-13 @ 20:46:50

Imorse när vi skulle gå ner stallet var det verkligen skitkallt! Okej om det inte hade blåst men nu blåste det som fan och det gjorde att det blev ännu kallare. Jag tyckte det räckte med att det var -3 grader men det tyckte inte vädret! Men jag fick iaf upp värmen efter ett tag eftersom Micke och Carro åkt till Flyinge på Breeders så ska jag rida alla Mickes hästar som är kvar. Jag var väldigt stolt över mina små 4-åringar idag för de skötte sig jättebra och var väldigt söta! :)

Nu har jag och Malin precis kommit upp från stallet och vi sitter och dricker te och äter bulle :) Det tog lite längre tid än vad vi planerade att ta in unghästarna... Sandy sket fullständigt i att jag gick bredvid henne så hon sprang typ framför mig. Jag försökte att få stopp på henne men jag började bara att skratta! Det gjorde inte sken bättre att Malin också började skratta så det gick lite som det gick :P Men nu står de inne iaf :) Sen när vi skulle ta in Matrix och Aragon ville inte Aragon ha på sig grimman så det tog lite tid... Det gjorde ju inte saken bättre att det var nattsvart ute också :P Men nu är allt klart för dagen och jag ska gå och sova snart!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åt helvete med allt!

2009-10-12 @ 21:20:32



Idag har jag jag varit på ett jävla humör hela dagen. Det började redan igår kväll och kände att jag bara ville slå sönder något! Det var längesen jag var såhär arg... Sen gjorde det inte saken bättre att det var kallt som fan och blåste idag så jag tappade känseln i både händer och fötter!

Sen under lunchen kände jag att jag kanske höll på att bli på lite bättre humör när jag pratade med Filippa. Men nej, det blev jag inte. Sen skulle jag skritta Happy i ridhuset och han var en aning spänd idag så han dummade sig en del. Jag kännder att jag börjar bli jättetrött på att bara få skritta och att han aldrig blir fräsch! Nästa vecka ska vi tillbaka och se om han är bra. Men just nu känns det ganska så segt och jävligt. Han har även börjat tugga sönder sina täcken eftersom han inte tycker att det är så kul att stå i en liten fålla...

Nu sitter jag, Malin och Strömgren och tittar på extraprogrammet av "Svenska Hollywoodfruar". Men snart blir det sängen, har ingen lust att vara uppe mer idag!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅHHH!

2009-10-11 @ 22:54:54

Jag säger bara en sak: JAG BLIR GALEN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slapparhelg!

2009-10-11 @ 21:59:37



Under helgen har det varit lite dålig uppdatering för jag har inte varit vid datan. Igår städade jag hela mitt rum och det blev verkligen jättefint! Malin och jag flyttade även en garderob från ett annat rum in till mitt. Det var inte det lättaste kan jag ju säga... Först skulle vi få ut den från ett rum och sedan igenom hela huset och in i mitt rum och det var en tvättmaskin ivägen och väggen var lite ivägen oxå :P Men på nått sett gick det iaf! Vi sa hela tiden "Kvinnor kan!". Sen gick vi upp på loftet och hämtade ner en liten hylla som vi ställde in i mitt rum också så det blev nästan lite fint :)

Sen kom mitt mongo hit och vi gick ner till stallet och gick en sväng med Happy :) Han tyckte att det var skönt att få komma ut lite :) Sen åkte vi och Malin till Skärblacka för att köpa pizza och cola. Sen blev det en slapparkväll framför tv:n. Skönt!

Idag vet jag inte riktigt vad som hände med dagen. Jag vaknade inte så förbannat sent men kom inte hur sängen förrän efter två... :P Så idag har jag inte gjort så mycket mer än varit nere hos Happy och gått en sväng!

Nu sitter jag och Malin och har ett väldigt djupt samtal framför "Evan Almighty" :) Jag ska snart gå och lägga mig!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Zombie i höstsolen!

2009-10-09 @ 20:34:11

Igår va jag trött, idag är jag en zombie! Det var längesen jag kände mig så här orkeslös och mör i kroppen! Ändå så har jag inte gjort något speciellt idag. Har ridit ut på alla 4-åringar med Flipster vilket spårade ur som vanligt.. :P Sen blev Happy skodd på eftermiddagen och det blev lunch vid halv 2. Sen vet jag inte vad som hände men luften gick ur mig och jag orkade fanimej ingenting! Jag låg ovanpå spånbalarna och va helt död :P

Innan jag och Malin gick upp snodde vi majs av bonden haha :P så vi får väl se vad de smakar sen när vi ska äta dem :P Nu tittar vi på Idol och jag ska försöka äta lite middag men jag är inte hungrig faktiskt. Men något som är så in i helvete skönt är att jag är ledig hela helgen!







Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Sömngångare?

2009-10-08 @ 20:59:50

Just nu känns det nästan som att jag går i sömnen... Imorse när jag vaknade var jag verkligen hur trött som helst! Det kändes som att jag gick i sömnen haha! Allting idag tog en himla tid så vi kom inte upp på lunch förrän klockan tre... Då hade vi allting kvar i stallet, kul! Men jag och Malin försökte vända på det hela och se det positivt och vi bestämde oss för att köra gärnet! När vi mockade hade vi tävling så den gick jävligt fort. Sen gjorde vi höpåsar, sopade, smörjde och plockade undan täcken och skydden på 1 h och 15 min ;) Vi kändes oss väldigt nöjda!

Nu har jag precis ätit lite middag, det blev tortellini med smält ost! Ska snart gå och lägga mig tror jag men vi måste se klart på CSI Miami först och äta lite choklad :P

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttare än tröttast!

2009-10-07 @ 21:31:57

Idag har jag verkligen varit riktigt trött och seg! Inatt blev det inte så mycket sova, eller jag har sovit väldigt lätt och va uppe sent... Det började med att jag inte var trött så jag låg framför datan för länge. Sen pratade ja en stund i tele och då var klockan helt plötsligt kvart över elva... Sen fyller en kompis år idag så då bestämde jag mig för att jag skulle ringa 00.01 och säga grattis. Så det gjorde jag och sen pratade vi typ till 00.45 och sen somnade jag. Men ja vaknade igen vid halv 5 av ett sms, och ja hade telen på ljudlös! Så jag sov inte alls i nån djupsömn!

Sen har dagen flytit på föbannat segt idag.... Vi har klippt massa hästar både idag och igår och sen har vi börjat packa inför tävlingarna i helgen. Vi har även haft dressyrträning idag, det gick väldigt bra! Jag red på Aermondo och han var riktigt duktig!

Nu ligger jag i sängen och önskar att jag kunde somna direkt så jag fick sova länge och kanske vara pigg imorn. Men jag tror inte att jag kommer att somna på ett tag trots att jag är tröttare än tröttast!

Godnatt!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Goodnight!

2009-10-06 @ 22:21:01


(Bild från i somras)


Nu har jag precis lagt mig i sängen och ligger och lyssnar på musik. Ska väl snart försöka att sova... Men jag känner att jag inte riktigt kan somna än även fast jag är ganska så trött... Har suttit och tittat lite grann på säsongspremiären av "Desprate Housewives". Det är rätt så kul faktiskt haha. Men sen gick Malin och la sig och då kände jag att jag kanske också borde göra det. Så ja, här ligger jag och ska sova!

Godnatt!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hälsopsykologi

2009-10-06 @ 20:12:14

Idag har dagen flytit på bra. Vädret har varit ganska så härligt här och jag hoppas att det kan fortsätta att hålla i sig! Idag när jag kom upp på lunchen hade jag fått ett brev från Hälsouniversitet i Linköping. De hade gjort ett slumpmässigt urval av kvinnor via folkbokföringsregistret för att göra en undersökning och jag var en av dessa.

Undersökningen bestod av en hälsopsykologisk enkät på 3 sidor som man skulle fylla i för att se hur svenska kvinnor uppfattar sitt utseende. Så jag har precis fyllt i den och ska skicka iväg den så fort jag passerar en brevlåda. Av de som svarat på undersökningen blir en del tillfrågade att vara med i en intervju på ca en timme som utvärderar uppfattningen om sig själv mer utförligt. Så ja, vi får väl se om jag måste ta mig till enheten för Hälsopsykologi på Universitetssjukhuset i Linköping!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Städdag!

2009-10-05 @ 21:17:40



Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade helg. Dagen började med att jag vaknade halv 11. Det var så himla skönt att få sova ut! Efter jag ätit frukost började jag städa på mitt rum. Jag plockade upp all smutstvätt som låg på golvet och röjde av allt skräp som låg på bord och hyllos. Sen tvättade jag även all tvätt som var smutsig och bäddade rent i min säng! Däremot har jag inte hunnit dammsuga det än och det är fortfarande saker kvar att lägga undan och tvätt att vika. Men det är mycket bättre än innan! Skoj var med mig och städade, men som ni ser på bilden var han inte till så himla stor hjälp... :P

Vid halv sex gick jag ner till stallet och började borsta på Happy. Det är helt sjukt vad jag blir glad av att se den hästen. Jag kan verkligen vara på hur dåligt humör som helst och sen började jag borsta på honom och då släpper allt. Vi skrittade en sväng på utebanan och det var väldigt skönt att få vädra tankarna lite grann. Har haft lite mycket i huvudet under dagen...

Nu har jag precis ätit middag och sitter och tittar på "Svenska Hollywoodfruar". Asså det kan ju inte bli roligare än att se på Maria Montazami. "Jag tar på mig läppstift 3-4 gånger i timmen, MUMS!" haha...

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godnatt!

2009-10-04 @ 23:04:22


"I'm not looking for us
And neither should you.
Absolutely gorgeous,
Then nothing I say is true.
You won't find yourself
In these guilty eyes

'Cause I love anybody who's
fool enough to believe
And you're just one of many who
broke their heart on me
And so I say I don't love you,
Though it kills me
It's a lie that sets you free.

Love, love, love
I can't take your
Love, love, love

And so I say I don't love you,
Though it kills me
It's a lie that sets you free.

I will wrap my body
In other men´s arms.
Make love in a hurry,
Feel better than I am.
Hope you find yourself
In someone else's eyes"

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanelbullens dag!

2009-10-04 @ 19:42:32


Jaha idag på eftermiddagen insåg jag att jag helt hade missat att det var kanelbullens dag idag...! Det var ju ganska så tråkigt att komma på det i efterhand. Så istället för kanelbullar idag så har jag precis stoppat in en hemgjord kladdkaka i ugnen för att kompensera upp det hela! :) Det är inte en bulle men jag har iaf bakat!

Just nu är det "Top Model" på tv som gäller. Sen efter det börjar "Ensam mamma söker" som vi följer slaviskt i detta hus... :P Jag personligen tycker att det är en ganska så fånigt och pinsamt program men Malin vill se det och då sitter vi och skäms åt alla som gör bort sig! :)

Imorn är jag ledig! Då blir det sovmorgon!
Puss!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Väderomslag!

2009-10-04 @ 13:40:59


Jag har aldrig varit med om ett ställe som har så mycket väderomslag som det är här i Norrköping. Imorse när jag gick ner till stallet var det världens blåst och spöregn. Sen sprack det upp och blev blå himmel och sol. Men det varade inte speciellt länge utan det började ösregna och blåsa igen. Nu regnar det inte utan blåser bara. Men jag undrar hur många gånger till vädret hinner ändra sig idag!

Jag ska snart gå ner och rida Happy. Sen är det bara ta in hästarna, spola ben, fodra, sopa och kratta som är kvar :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Time to sleep!

2009-10-03 @ 22:12:20



Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova! Har duschat, tvättat en maskin och ätit middag. Skoj ligger bredvid mig på golvet så jag är inte helt ensam för stunden iaf :) Han har varit med mig hela eftermiddagen. Imorn hoppas jag på lite bättre väder än vad det varit idag. Varken jag eller hästarna har tyckt att det varit speciellt kul!

Godnatt med er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frost, regn och blåst!

2009-10-03 @ 13:35:07



Jag förstår inte hur hon kunde höra fel!

Imorse var det frost (som vanligt) ute men inte lika kallt som igår. Det såg faktiskt ut som att det skulle bli en fin dag idag. Vid halv 9 kom Sofia och sa att det skulle bli regn och storm. Då kände jag att jag inte hade någon lust alls med det vädret! Men det var fortfarande fint väder ute då!

Men nu har jag precis ätit lunch och det blåser och regnar ute! Det är ett riktigt jävla skitväder! Fast som tur är har jag inte så överdrivet mycket kvar att göra i stallet. Jag hoppas på att kunna vara klar till 17.00 iaf :)

Nu ska jag gå ner och göra lite höpåsar och rida Happy!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oktober och det känns som December!

2009-10-02 @ 21:46:17



Imorse när jag vaknade var det 5 minus utanför dörren! Jag vet inte riktigt om jag flyttade mer söderut för det märks fan inte! Det var helt vitt ute av all frost och det kändes inte som att det bara var oktober utan snarare mer som december!

Idag har det varit en lite jobbig dag faktiskt. Både Noak och Candy har åkt idag så det är riktigt tomt i stallet! Men de kommer att få det bra hos sina nya ägare!

I helgen ska jag jobba och jag är helt själv. Malin och Tove har åkt till Skåne för att hälsa på Amanda och Sandra. Och Filippa flyttar in i sin nya lägenhet så hon har fullt upp med det. Så nu sitter jag och har precis tittat på Idol och ska gå och ta en dusch. Jag och Filippa skulle ha plockat majs ikväll hos bonden men det känns som att det inte blir några majskolvar ikväll :P det får kanske bli imorn ist :P

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

SKITDAG!

2009-10-01 @ 20:22:59


Idag har det verkligen inte varit min dag... För det första regnade det imorse när jag gick upp. Bara det känns ju inte så kul när man ska vara i ett stall hela dagen... Men men allting flöt på bra och det såg ut som att vi skulle bli klara tidigt. Så vid 12 skulle vi köra våran hoppträning. Jag var inte alls sugen på det idag och det blev ju inte bättre när jag började rida heller! Jag hoppade Crazy och jag tyckte inte alls att jag hade någon kontroll över hela situationen och jag var säkert påväg av mer än 10 gånger. Ena gången höll jag på att landa i gödselkärran... Så mitt under träningen hoppade jag av i farten och gick fram till min chef och sa att jag inte tänkte hoppa mer. Jag var väl kanske inte på mitt bästa humör då men det slutade med att jag satt upp igen iaf och fortsatte rida. Men det slutade med att jag började gråta för att jag blev så himla arg och besviken på mig själv för att det inte gick bra... En aning fjantigt och olikt mig men jag orkade verkligen inte med det idag. Men jag kämpade mig igenom och det slutade med att båda mina chefer stog och peppade mig medan jag var skitsur...

Efter träningen skulle Micke fotografera oss för han ville ha en visningsbild på telefonen när vi ringer. Men jag var inte speciellt sugen på att vara med på bild för tillfället och jag sa även att jag har dolt nummer så den kommer inte synas iaf. Så jag började gå ut ur ridhuset tillbaka mot stallet men då kommer han springande efter mig och ska fota mig ändå. Men jag kan ju säga att han inte fick en bild på mitt ansikte iaf! Sen började Carro skratta åt mig och sa att jag visst hade lite humör och att jag var envis. För Micke är väldigt envis och hon sa att inte ens han rådde sig på mig...

Nu har jag precis ätit middag och sitter och tittar på Idol som vanligt. Sen blir det sängen, är helt slut idag!

Sov gott! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()