En 08:a bosatt i Peking

Lite rodeo till polackernas roade min

2009-11-30 @ 20:39:35

Idag fick vi en praktikant som ska vara här i 2 veckor. Hon var relativt snabb och noggrann så det blir nog bra :) Förmiddagen flöt på ganska okej idag och efter lunch kom veterinären och vaccinerade några hästar. Sen satte jag igågn och klippa en häst som har utslag. Vi har massa hästar som har utslag i form av skorv och svullnader. Och den här hästen hade extremt tjock och lång päls och var helt täckt av skorv så jag var tvungen att klippa den och sen försöka skrubba bort allt. det blev mycket bättre men är långt kvar tills det är borta!

Idag har vi även haft tre polacker här som fixar lite saker på ridhuset. Så utanfölr ridhuset står en cementblandare och väsnas. Det var ganska spännande när jag skulle få Happy att gå förbi där. Men otroligt nog skötte han säg näst intill utmärkt. Han var mest spänd men inte så dum. Däremot när jag satt upp så han jag inte mer än att säta mig i sadeln innan han for iväg och började bocka! :P Just då satt polackerna inne i ridhuset och man hörde att de hade andan i halsen men var ganska så roade av att se när Happy höll på och konstrade. Som tur var lugnade han ner sig när jag började trava.

Nu ska jag snart gå och lägga mig :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en helg är över!

2009-11-29 @ 19:33:28











Den här helgen har både jag och Malin varit lediga så det har varit väldigt skönt. Vi har inte gjort så mycket mer än tagit det lugnt. På lördagen åt vi frukost och sen gick vi ut på en promenad med alva i skogen. Vi gick bland massa planterade granar och det var som långa gångar i skogen. Sen städade vi och tvättade resten av dagen typ. PÅ kvällen tittade vi på hoppningen från globen.

Idag har vi suttit och tittat på "What happens in Vegas" under våra täcken i soffan! Det var riktigt mysigt! Sen gick vi ner till stallet och jag red Happy. Han känns faktiskt väldigt fräsch nu så jag hoppas att det är så när vi ska till veterinären på torsdag! Det skulle vara så himla skönt att få sätta igång honom ordentligt nu!

Idag är det första advent också men vi har inte ens en adventsljusstake så det känns inte riktigt som advent! Men nu börjar det bli kallare iaf!

Snart blir det te :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orka

2009-11-28 @ 22:39:20



Har en klump imagen och känner sig sönderriven inombords. FAN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen lust

2009-11-26 @ 20:18:44

Idag har jag ingen lust att skriva nått.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lilllördag!

2009-11-25 @ 19:44:31

Jag har precis ätit en supergod middag som jag och Malin lagade! Det blev klyftpotatis med ost och rosmarin, stekt kucklingfile, majs och bearneissås. Vi kände att vi behövde unna oss det :)

Idag fick vi en praktikant som hette Thea. Hon ska vara här varje onsdag och hjälpa till så det kommer bli bra hoppas vi. Annars så har vi fullt upp som vanligt i stallet men vi har haft ett litet möte om hur vi ska försöka få tiden att räcka till. Så vi får väl se om det blir någon bra lösing :)

Snart blir det te och sen ska jag bädda rent och sova :)

Puss!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seg som sirap!

2009-11-24 @ 20:17:26

Åh fy fan va jag är trött i kroppen!!! Idag har jag verkligen gått i sirap och varit näst intill orkeslös i kroppen! Jag förstår inte heller varför men det blir ju lite så när man är ledig en helg. Men nu är iaf dagen över och snart ska jag nog krypa ner i sängen!

Iadg höll jag på att bli sparkad i ansiktet. Jag skulle leda 2 hästar och då fick fölungarna och deras mammor damp i hagen och då fick den ena hästen oxå damp och då sprang hon upp framför mig och sen sparkade hon med bakbenen. Som tur va hann jag reagera och släppa henne så jag bara fick bakhoven på handen istället för ansiktet... Men jag gjorde mig inte illa iaf! :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

2009-11-23 @ 19:21:23

Imorse var jag uppe i tid och nere i stallet vid 06.50. Jag vet inte varför det gick så snabbt för mig på morgonen men det var ju trevligt iaf :) Strax efter sju kom Emma och hjälpte mig. Trots en trasig fålla som behövde lagas och en häst i fel hage så flöt allting på jättebra! Emma åkte vid halv ett och jag kunde gå upp på lunch vid 12.50 :)

Efter lunch flöt allting på bra och jag var klar i stallet vid strax innan halv 7 :) Så nu har jag precis ätit lite pytt i panna och sitter och tittar på tv innan jag ska gå ner och fodra kvällen. Just nu är det väldigt roligt på jobbet tycker jag :) Jag väntar bara på att jag ska få sätta igång Happy helt igen så vi kan börja trimma lite :)

Jag har lite ont i musklerna i ryggen och axlarna men annars så känns livet rätt bra faktiskt :) Det är väldigt positivt just nu och det är ju inte ens kallt än! :D Och nu har jag bara 20 dagar kvar tills min julledighet på 9 dagar :D

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma på Ullevi Gård igen!

2009-11-22 @ 21:36:20













I helgen har jag som sagt varit hemma på Djurö. Igår var det en lugn dag hemma. Jag var uppe och hälsade på min mormor och morfar och tittade på deras nya kök som de håller på och bygger om. Det kommer att bli fint. Sen bakade jag vaniljbullar och vi fikade :) Mina bullar blev väldigt goda! Sen på kvällen åkte jag upp till Dennis och spelade Cod - Modern Warefare 2. Det var väldigt roligt!

Idag har jag övningskört lite med pappa och klippt klorna på hundarna. Sen tittade jag lite på "2 1/2 men". Vid halv sex skjutsade pappa in mig till centralen och där drack jag varm choklad med marshmallows och grädde och åt en chokladmuffins!

Nu är jag tillbaka på Ullevi igen och ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorn!
I övrigt har jag fått en mössa av min mamma som ni ser och jag kan inte bestämma mig för om jag passar i den eller inte :P

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma i Stockholm!

2009-11-20 @ 22:46:43

Ja då var man på besök hemma på Djurö då :) Kom hit vid 18.15 ungefär. Det känns riktigt skönt att vara hemma i helgen och ta det lugnt och vara ifrån jobbet ett tag. Fast just nu tycker jag att det är väldigt roligt :) Idag fick vi våra jackor, västar och mössor så vi ser nästan lite professionella ut :P

Just nu ligger jag i sängen och är ganska så trött eftersom jag varit uppe sen 05.15 imorse :P Men man ska inte klaga! Till middag blöev det lövbiff, råstekt potatis, vitlökssås, bearneissås och en fetaostsallad. Jag drack även julmust för första gången i år :P Det var riktigt gott!

Puss!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart helg igen!

2009-11-19 @ 19:33:08

Idag har jag ridit hela dagen känns det som. Först löshoppade vi 3 hästar ochd et gick ju väldigt fort. Sen hade vi 3 hästar från stallet som skulle hoppas uppsuttet och jag red fram 2 av de. Sen fick jag assistera lite åt CC stallet och rida fram 2 av deras hästar till Micke. Sen skrittade jag ut på Rival och sist av allt red jag Happy :) Så det har avrit fullt upp idag men kul ändå :)

Imorn vid den här tiden är jag hemma i Stockholm!! Det ska bli så jävla skönt!!! Jag ska bara ta det lugnt, kanske försöka klippa mig och tona håret. Det ser inte så vackert ut just nu :P Men annars blir det nog lugnt :)

Nu ska Malin och jag snart äta kladdkaka! Det ska bli riktigt gott! :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Regn och lite mer regn!

2009-11-18 @ 20:13:04

Idag var jag lika seg och trött som vanligt när jag vaknade men det var bara att släpa sig upp ändå! Sen har hela dagen rullat på som vanligt (med andra ord inte så effektivt :P). Men idag var det iaf träning och jag fick rida en ny häst som heter Willy. Han va ganska så pigg men helt okej att rida. Sen red jag även Happy för första gången på ett tag :) Han skötte sig utmärkt och var inte alls pigg och dum utan bara snäll och söt! :) Det var väldigt roligt att få trava några varv på honom!

Nu sitter jag och Malin och dricker te och jag har ätit hasselnötter, en clementin och massa kakor med vit choklad! MUMS! Snart blir det sängen så man kanske blir lite piggare! Men jag har räknat ut att jag bara ska jobba 23 dagar till sen är jag julledig en vecka! :) Snart dags att boka tågbiljetter så jag får plats innan de tar slut!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött och seg men lever ändå!

2009-11-17 @ 20:43:20

Idag har jag varit hur seg som helst i kroppen och ja har haft ont i huvudet för att jag har sovit för lite... Men ja ska inte klaga för jag lever ju och är frisk så vad kan man klaga på? :)

Idag klippte jag och Malin klart Happy iaf så han ser skaplig ut :P Sen fick han ett bad så nu luktar han gott oxå :) Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och funderar lite över vad jag ska göra med livet. Kommer inte fram till nått vettigt iaf... Så det blir väl till att försöka sova istället och sluta tänka!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig måndag

2009-11-16 @ 19:44:20



Idag var jag ledig eftersom jag jobbade hela helgen. Men det blev ingen sovmorgon för min del. För det första somnade jag sent igår för jag satt och tittade på en film. Sen vaknade jag 06.44 imorse och va hungrig och kunde inte somna om. Sen kom Carina in och började städa för Carro skulle ha instruktörskurs för 17 stycken idag och då var det tvunget att vara lite fint i hallen och på toan. Så just nu är jag ganska så sliten och har ingen lust att jobba imorn! Men som tur är, är det ju bara en 4-dagarsvecka! :)

På eftermiddagen longerade jag Happy för första gången på länge. Han var väldigt pigg men såg fräsch ut så jag hoppas på att han är bra snart! Sen skulle jag klippa honom men det blev inte klart för han vägrade att stå stilla! Så till slut blev jag så arg så jag kände att jag skulle slå ihjäl honom om jag fortsatte! Så det får bli klart imorn istället!

Nu ska jag äta fiskgratäng som jag har gjort själv :) Hoppas att det är gott!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar låt

2009-11-15 @ 21:35:37

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

Sun will shine for you
'Cause I adore you...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Trööööööött!

2009-11-15 @ 21:15:26

Säger bara en sak: Madde är trött!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blä!

2009-11-12 @ 20:42:53

Idag var vi 6 stycken i stallet och det var nästan för många! Det blev ganska så rörigt att hålla koll på alla men man ska inte klaga på att det är för många! :P På kvällen var Malin tvungen att åka hem för det hade hänt en sak. Och efter det fick jag ett "mental breakdown"... Jag vet inte riktigt varför egentligen men tårarna bara kom och jag hade ingen lust alls längre med detta. Men som tur var så blev jag på bättre humör efter ett telefonsamtal och massa gos från Happy!

Nu ska jag vänta på att Carro ringer/kommer upp och berättar hur vi löser morgondagen eftersom Malin är hemma och Micke ska iväg...

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu en sida om mitt stjärntecken!

2009-11-11 @ 21:35:08

 

Stenbocken - Capricornus
(22 december - 19 Januari)Saturnus
  Symbol:
Geten
  Ängel:
Cassiel
  Färg:
Mörkgrönt - Mörkbrunt
  Växt:
Viol - Murgröna
  Metall:
Silver
  Kristall:
Bergskristall
  Tarotkort:
Djävulen
  Motto:
Jag använder - Jag kan
  Nyckelord:
Ambition
  Element:
Jord
  Turdag:
Lördag
  Kvalitet:
Ledande
  Polaritet:
Negativ
  Positiva drag:
Ekonomisk sinnad - Disciplinerad - Humoristisk
  Negativa drag:
Envis - Kantig
  Turnummer:
2 & 8
  Människokroppen:
Hud - Leder - Benbyggnad
  Kinesiskt djurmotstycke:
Oxe
Kända namn i Stenbockens tecken

Sir Isaac Newton (December 25, 1642)
Richard Nixon (January 9, 1913)
Louis Pasteur (December 27, 1822)
Edgar Allen Poe (1809)
Elvis Presley (January 8, 1935)
Michael Crawford(January 19, 1942)

Stenbockens energi är inriktad på att skapa struktur.
Det är ett praktiskt och stabiliserande tecken.
Intresset är i första hand inriktat på det materiella och det verkliga.

POSITIVA EGENSKAPER:
Pålitlig, bestämd, ambitiös, noggrann, äregirig, sinne för humor,
känsla för disciplin, tålmodig och ståndaktig.
Stenbocken är den som gör bruk av vad helst som omger honom.
Han tänker alltid först och främst på vad saker är bra till och vad de gör för nytta. Och hur han själv bäst kan förvalta vad helst han får tag i. Stenbocken vill bygga, högt och ståtligt. Att, lyckas med svåra uppgifter och utmana sin förmåga. Han dirigerar och domderar och strävar utan ro.
Det ska vara sten på sten och verk på verk. Det ska synas att han har levat, minsann. Han är skicklig och oerhört bestämd.
Liksom tåget är han sådan, att har han väl satt fart åt ett
håll så finns få ting som kan stoppa eller ändra hans bana.
Beslutsamhet.
"Det är väl ingen konst!" kan han säga, eller "Så här gör vi"

KARAKTÄR:
De mest dominerande och tydliga karaktärsdragen hos detta tecken står geten för - en bestämd klättrare, en praktisk, allvarlig och försiktig figur. Det kanske går lite trögt i början av alla projekt Stenbocken startar, men när han börjar bli varm i kläderna, blir allt lättare och lättare. Stenbocken har en förmåga att lyckas på det materiella området och blir ofta ganska rik och mäktig. Dessa sociala fjärilar rör sig alltid i de rätta kretsarna och klär sig oklanderligt för varje tillfälle. De är extremt välorganiserade - vissa skulle säga att de går till överdrift - och bara när deras liv går efter ett noggrant utformat schema kan Stenbockarna koppla av. Endast när deras stora behov av materiell trygghet är tillfredsställt blir Stenbockarna varma och kärleksfulla. Då bleknar den beräknande, opportunistiska varelsen bort, och fram träder en mycket vis, lojal och älskande själ. Känslomässigt kan du vara ganska sval och ha svårt att visa dina rätta känslor, särskilt i ett nära förhållande. Det måste du försöka inse och acceptera att din partner mycket ofta behöver en försäkran om att han fortfarande är älskad, särskilt om du är mycket upptagen av ditt arbete och tiden för familjeliv är begränsad.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Stelbent i sina åsikter, överdrivet petnoga, pessimistisk, konventionell,
gnidig, stundom litet elak eller glädjedämpande.

HAHA JAG BLIR SÅ FULL I SKRATT!


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Work out!

2009-11-11 @ 19:31:53


Bild på Happy från April

Idag är jag fasen lite trött i kroppen! Det är lite jobbigt men jag har laddat upp kroppen med lite hemgjord köttfärssås till middag och nu sitter jag och trycker i mig massa onyttigt godis! :P Det som tog lite extra idag var att jag fick springa väldigt mycket med unghästarna och sedan lära en hur man gör när man blir longerad. Så jag fick jaga runt den på ridbanan i djup sand så jag blev lite trött. Sen var det dressyrträning för Carro och det gjorde ju mig inte piggare i kroppen direkt :P Men kul var det iaf :)

NU ska jag plugga lite vägmärken och vägmarkeringar sen ska jag försöka att ta mig till sängen och somna i skaplig tid så man är pigg imorn! :)

Puss!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ganska glad!

2009-11-10 @ 20:14:31

Igår hann jag inte skriva något för när vi var klara i stalklet åkte vi med Tove och handlade på Maxi. Jag var riktigt onyttig och köpte nästan 1 kg godis men jag kände mig värd det så det va inte så farligt ändå. Jag har inte köpt godis på jättelänge ändå.

Efter vi hade handlat åkte vi till Skärlunda för att hämta Maddes släp som jag lånade idag till veterinären. Happy är nästan helt frisk nu!! :D Han visade lite i höger varv på volten men annars var det inget. Så han fick en sista behandling på båda hovlederna fram och vi ska tillbaka om 3 veckor igen. Men tills dess ska jag rida på honom och trava lite grann. Så nu är det nästan över förhoppningsvis! Däremot är han lös i magen och vi konstaterade att han förmodligen har sandkolik. Så vi fick med oss loppfrön och Pro Equo hem som han ska äta nu och få koll på tarmfloran igen. Sen ska han få specialskor fram oxå för att minska trycket på strålen och hovlederna. Han ska få sulor och ringskor fram. Så det kommer bli lite dyrare med skoningen men det är det väl värt om kjag slipper åka till veterinären var tredje vecka!

Så just nu är jag ganska så glad ändå! Jag och Malin sitter och dricker te, äter kakor och ser på CSI Miami nu sen blir det sängen!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ganska glad!

2009-11-10 @ 20:14:30

Igår hann jag inte skriva något för när vi var klara i stallet åkte vi med Tove och handlade på Maxi. Jag var riktigt onyttig och köpte nästan 1 kg godis men jag kände mig värd det så det va inte så farligt ändå. Jag har inte köpt godis på jättelänge ändå.

Efter vi hade handlat åkte vi till Skärlunda för att hämta Maddes släp som jag lånade idag till veterinären. Happy är nästan helt frisk nu!! :D Han visade lite i höger varv på volten men annars var det inget. Så han fick en sista behandling på båda hovlederna fram och vi ska tillbaka om 3 veckor igen. Men tills dess ska jag rida på honom och trava lite grann. Så nu är det nästan över förhoppningsvis! Däremot är han lös i magen och vi konstaterade att han förmodligen har sandkolik. Så vi fick med oss loppfrön och Pro Equo hem som han ska äta nu och få koll på tarmfloran igen. Sen ska han få specialskor fram oxå för att minska trycket på strålen och hovlederna. Han ska få sulor och ringskor fram. Så det kommer bli lite dyrare med skoningen men det är det väl värt om kjag slipper åka till veterinären var tredje vecka!

Så just nu är jag ganska så glad ändå! Jag och Malin sitter och dricker te, äter kakor och ser på CSI Miami nu sen blir det sängen!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fars Dag!

2009-11-08 @ 18:21:11

Idag är det fars dag och jag är inte hemma och kan gratta min lilla pappa. Det är riktigt illa! Igår satt jag och försökte att beställa ett blommogram men det fanns ingen som skickade ut blommor på söndagar... *suck* Då skulle budet istället komma fram på måndagen och då är det ju inte samma sak längre. Jag ville ju ha det på rätt dag, därför sket jag i det. Istället har jag skickat ett mms fast jag har inte fått något svar än :P

Jag tror faktiskt att jag har världens bästa pappa. Det finns ingen mer dryg, retsam jäkel som jag tycker om så mycket som min pappa! Han är verkligen en person jag ser upp till och han har alltid bra lösningar på saker och ting. Jag vet att det är många som inte har lika bra relation till sina föräldrar men jag är verkligen glad att jag har det till båda mina! Så tack pappa för att du alltid står bakom mig och finns till hands!

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Norrköping igen. Jag är inte så himla sugen på att jobba imorn. Men jag är iaf piggare än vad jag va i fredags så det är ju skönt! På tisdag ska Happy iväg till veterinären oxå så jag hoppas att det går bra så det kan bli en bra vecka!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

74 timmars arbetsvecka är över!

2009-11-06 @ 21:14:03

Den här veckan har jag jobbat 74 timmar.. Jag är lite sliten i kroppen nu känner jag faktiskt men det kanske inte är så konstigt! :P Idag har iaf allting flytit på väldigt bra :) Carina hade gjort kladdkaka oxå som vi fick på förmiddagen och det gjorde ju bara dagen bättre! :) Så kort sagt: En bra dag! :)

Nu sitter jag på tåget och är ltie trött :P Men snart är jag framme i Kalmar iaf och då blir det inte så mycket mer gjort än att se en film och sova! Det ska bli hur skönt som helst att inte göra något speciellt i helgen! Jag känner att jag behöver vila upp mig lite! :)

Jag kommer nog vara ganska dåligt på att uppdatera under helgen... Men jag skriver på söndag när jag är påväg hem igen antar jag :)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart helg!

2009-11-05 @ 20:57:34



Idag började dagen ganska så bra iaf för vi löshoppade de flesta och sen var det bara 3 hästar kvar att rida. Micke hoppade 2 och jag hoppade Rival :) Det gick väldigt bra och det var kul. Så vid halv 12 var vi klara med alla hästarna och Micke kunde harva ridhuset eftersom Lussan skulle komma och hålla träningar för Carro.

Malin var tvungen att skicka in hästar till Carro så vi kom inte upp på lunch förrän 4 idag. Men som tur va hade vi fått macka och bulle av Carro vid 2 så vi överlevde iaf! :P

Nu sitter ja i soffan och väntar på att Micke ska ringa och säga att jag kan komma in och låna skrivaren. Sen blir det sänggång! Jag skulle få hjälp av en tjej imorn när Malin och Carro åker men så blir det inte för Carro sa att de inte åker så sent. Men vi vet ju alla hur det slutar... Så jag är lite sur faktiskt! Men inte mycket jag kan göra åt saken!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snöstorm i Peking!

2009-11-04 @ 21:17:11







Idag har det varit riktigt blåsigt och kallt i Peking! Och sen kan jag säga att det började snöa! Först började det lite försiktigt på morgonen och vid lunch så vräkte det ner stora flingor! Riktigt vinterväder var det fast ganska så mysigt när jag väl fått på mig täckbyxorna! :)

Idag skulle Malin följa med Carro på Lussanträning så jag blev kvar själv med hela stallet. Och först hade jag träning på Balett innan lunch så jag kom väl upp på lunch halv 3 och sen hade jag allting kvar att göra i stallet. Men jag körde på som fan och var klar till 8. Gud va härligt det är med 13 timmars arbetsdag och 15 min lunch! :D

Men men nu ligger jag iaf i sängen och ska snart sova! Ryggen är iaf bättre än igår :)

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hästhov över svanken är kanonskönt!

2009-11-03 @ 20:25:03



Idag har det varit en extremt rörig dag känner jag och jag är helt slut i huvudet! Emma och Mia var här idag och skulle hjälpa till och de hade även med sig sina egna hästar som de skulle rida. Sen kom Hg och skulle sko på förmiddagen och han kan inte stå själv med hästarna och då gick onödig tid till det. Men på nått sätt har vi fått denna dag avklarad iaf för nu har jag precis ätit middag.

När jag skulle släppa ut Matrix i hagen efter lunch började han gnägga på sina kompisar i hagen när jag gick ut från stallet. Sen när jag skulle gå in i hagen och vända mig om för att stänga grinden hör jag ett skri från Matrix och sen känner jag en hov rakt på svanken. Just då kände jag itne att det gjorde så int men sen kan jag säga att jag haltade därifrån. Matrix är stallets största häst coh har en mankhöjd på 1.80 och är bara 3 år!! Som tur var hade han inga skor på sig iaf... Men nu sitter jag där jag sitter i soffan och det gör ont som FAN när jag rör mig. Men det är bara att massera in lite linement och jobba på som vanligt imorn iaf!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Monday again!

2009-11-02 @ 20:53:20

Idag har jag jobbat själv eftersom Malin jobbade helg och var ledig idag. Det blev en ganska så lång dag för jag kom upp för ca 1 timme sedan. Men jag har iaf inte varit så stressad idag och tyckt att det varit jobbigt utan det har rullat på bra ändå. Lunchen blev väl kanske lite sen men jag har ju överlevt förut! Och nu är det ju bara 4 dagar kvar sen är jag ledig igen! :)

Nu sitter jag och tittar på NCIS Miami och äter pepparkakor och dricker mjölk. Riktigt gott! :) Snart väntar sängen för jag är lite trött i kroppen ändå. Sen har jag väldigt torra händer och läppar så det bler till att smörja sig ordentligt inna jag sover. Mina självsprickor på händerna gör lite ont :P

Puss! 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

November!

2009-11-01 @ 13:22:28







Nu är det 1 November och det innebär att det bara är 2 månader kvar på 2009! Det är helt knäppt vad fort tiden går... Jag har bara 8 månader kvar här i Norrköping och sen vet jag inte vad jag ska göra. Men jag planerar att skriva högskoleprovet i vår och försöka att komma in på veterinären i Uppsala. Men vi får se hur det går med den saken!

Igår var det tävling i Linköping med 4-åringarna och CC hästarna. Det skötte sig bra och var duktiga. Rio hade 8 fel, Clear Eye nolla, Ture 4 fel, Crazy 4 fel och Conpri nolla i våda klasserna. Efter tävlingen åkte Ture hem till sig så nu har jag en stjärna mindre i stallet.

På kvällen skulle jag skritta Happy men han hade total damp och reste sig och höll på att gå runt med mig på. Jag blev helt galen och hoppade av och han fick veta att han levde. V isst jag kan köpa att han är pigg men man håller fan inte på som en idiot.... Men efter att vi hade gått fram och tillbaka i stallgången och han hade fått vara uppmärksam på minsta lilla rörelse från mig rann svetten om honom. Men han var iaf väldigt lydig och kunde stå lös sen i spolspiltan när jag duschade honom utan att han rörde en fena. Så nu blir det sådan träning framöver för jag tänker inte gå utanför dörren med honm. Då håller vi oss i stallgången och ser till att hjärnkontoret får jobba ist.

På kvällen kom Andreas, Dennis och Peter och hälsade på. Det var roligt att träffa de igen för det var ett tag sen :) Nu har de åkte för ca 30 min sen och jag sitter och tittar på tv med Malin. Ska ner till stallet lite senare och ta hand om det lilla aset.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()