En 08:a bosatt i Peking

Helgen =)

2009-03-31 @ 18:48:58

Den här helgen har faktiskt varit riktigt bra. På fredagen var jag hemma från skolan för vi hade inga lektioner jag behövde vara med på. Så de var rätt skönt. Sen på kvällen var det final i Let´s Dance. Var helt imponerad av Lailas dans, men tyvärr vann hon inte...

På lördagen var det UM i Järfälla. Gjorde bra ifrån mig för att vara jag på tävling =) Sköt 379 =) Blev en andra plats i klassen och en tredje plats i finalen. Men jag var nöjd!

På eftermiddagen/kvällen var det årsmöte. Det var väl sådär lagom roligt. Men jag fick iaf lite vettigt gjort. Hade de trevligt med dig och det va skönt. Sen efter mötet åkte jag in till Linkan I Farsta och festade med hockeytjejerna. Det var riktigt roligt! Vad som var mindre kul var när jag kom hem vid halv 4 och insåg att jag var tvungen att ställa fram klockan 1 timme...

Söndagen blev riktigt slapp. Pluggade lite och såg klart på Prison Break säsong 2. Var även på en promenad och gungade med sötnosen haha :P Råkade dock ha sönder mina vantar då :P

Igår var jag och tränade med Marcus. Det blev 379 igen. Känns skönt att man är någorlunda stabil iaf.

Idag har jag haft min skyttelektion i skolan. Det gick faktiskt grymt bra! Sen efter det hade jag ett litet biologi prov som också gick bra. Vi fyra tiden åkte jag och tränade med Dennis. Det kändes inte alls bra idag med ställningen. Men det blev 375 och det är helt okej.

Nu ska jag snart försöka trycka i mig lite middag. Har tappat aptiten helt nuförtiden, vet inte vad de är.... Men det är väl bara försöka äta och hoppas att det inte åker upp igen.



 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sunny day

2009-03-26 @ 10:44:32

Fy fan va det är underbart att vakna och solen skiner ute! Man blir på så himla bra humör då! Idag har jag sovmorgon till 12.40 så jag har bara tagit det lugnt hela morgonen. Skulle ha jobbat med mitt projektarbete men det gick inte att öppna upp dokumentet så pappa måste titta på de där sen.

Efter skolan idag ska jag och Sandra räkna lite av den där förbannade matten som måste bli gjord. Sen ska jag åka hem till älsklingen <3 Vi ska åka och köpa nytt täcke idag för jag håller på att svettas ihjäl av vårat tjocka duntäcke! :P

Ni får ha en bra dag!
Puss på er! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh lord want you buy me more hours a day?

2009-03-25 @ 21:07:16

Herrejösses va det är fullt upp med allting nu! Hinner knappt med att starta datan hemma innan det är dags att gå och lägga sig. Projektarbete som ska göras, matte som ska räknas, häst som ska ridas och skytte som ska tränas. Sen ska man hinna med sin underbara pojkvän och sina vänner! Känner att det ska bli skönt med lov! Då ska jag försöka att göra klart mitt projektarbete. Har inte överdrivet mycket kvar =)

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och prata med älsklingen <3 Orkar inte plugga något idag. Ska räkna matte med Sandra imorn efter skolan.

Sov gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon

2009-03-23 @ 09:39:36


 
 Efter gårdagenskväll ska jag väl bara poängtera att i lördags var även Mickan med =) Även fast jag inte såg henne så mycket så var hon de. Hon försvann med nån snubbe i blå skjorta ute på dansgolvet och sen drog de vidare :P Men det var iaf kul de lilla som var =)

Nu har jag precis ätit frukost och är helt mållös över all jävla snö som kom inatt! Fan jag som trodde att det skulle bli vår nu! Men inte då.

Ska egentligen vara på Naturhistoriska riksmuseet idag. Men det är så jävla tråkigt där så vi är en lite klunga som protest skolkar. Vi ska ist gå till matten i eftermiddag och få tillbaka våra matte E prov haha :P

Men nu ska jag ta och klä på mig och göra mig iordning =) Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pans med tjejerna!

2009-03-22 @ 18:02:58



Igår var det skyttetävling. Den gick inte så himla bra så de glömmer vi bort!
Kvällen däremot var grym! Det var lagerrensning på Pans i gamla stan och jag var där med en hel drös människor =) Jag, Emma och Sandra ägde dansgolvet haha. Natalie var även med och jag kände inte alls igen henne hahahaha! Träffade även Sandra och Daniel från min förra klass och min granne :P Tack för en underbart rolig kväll <3

Nu har jag precis kommit hem från stallet och duschat. Ska jobba lite med mitt projektarbete och se på parlamentet =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Friday!

2009-03-20 @ 18:58:54

Den här dagen har varit rätt så värdelös. Åkte först till KTH för att gå på en föreläsning om världsvattendagen. Det enda roliga där var att Carro somnade. Så alla typ drog därifrån under rasten haha ^^ Kom tillbaka till skolan och hade 2 1/2 timme att fördriva innan matten. Sen när matten skulle börja fick vi veta att matteläraren var sjuk...*suck* Så det var bara att åka hem som jag egentligen kunde ha gjort vid 11.00.

Kom hem och städade mitt rum typ helt kliniskt i nästan 3 timmar! Så nu är jag helt slut!! Ska snart äta lövbiff och klyftpotatis! Sen blir de nog en slapp kväll... Har ju fullspäckat schema hela dagen och kvällen imorn.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon

2009-03-18 @ 07:29:34

Godmorgon allihopa!
Idag är det iaf ett riktigt kanonväder! Har precis gått upp och ska snart hoppa in i duschen. Var tvungen att starta datorn för att skriva ut ett PM. Har nämligen nationella muntliga idag i svneska B.

Wish me good luck!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla skit

2009-03-17 @ 21:46:48



 När jag för en gångs skull tror att jag börjar må bra och vara glad kommer alltid något och förstör. Just nu har jag ett tredje världskrig i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra. Jag hör din röst allt oftare nuförtiden och det skapar panik. Jag vill inte igen! JAG VILL INTE!

 Det är dags att öppna ögonen nu. Igår kommer aldrig tillbaka. Hur fan ska man då tro att år ska komma tillbaka? Boken är slut, det finns inget mer att läsa. Dags att börja på en ny.

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utvilad

2009-03-17 @ 17:04:22



 Inatt har jag sovit som en gris i hela 10 1/2 timme! Men jag har däremot drömt de mest konstiga sakerna. Så imorse när jag vaknade undrade jag vart jag var haha...

Dagen har varit ganska så lugn hittils. Hade yoga på idrotten vilket var väldigt kul men jag fick så himla ont av att tänja alla muskler. Jag är inte så vig som när jag höll på med dans tyvärr... Efter det hade vi läxförhör i Biologi B. Jag hade alla rätt på något jag knappt läst ^^

Nu ska jag snart åka till Nacka och träna lite skytte. Det ska bli kul =)
Hörs senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh Happy Day

2009-03-15 @ 18:19:03



Dagen har varit riktigt bra idag. Vaknade vid halv 10 och busade med 2 små hundar i sängen. Sedan gick jag upp och åt frukost. Efter frukosten satt jag och pluggade ganska så effektivt inför fysikprovet imorn.

Runt 14.00 åkte jag ner och tränade lite skytte. Det blev faktiskt nytt pb idag, 385! =) Sköt 97, 95, 97, 96. Var lite synd på 95:an för där tappade jag till en 8:a. Men jag är supernöjd!

Kom hem och åt lunch runt tre och pluggade lite till. Sedan blev det långpromenad med hundarna i ca 90 minuter =)

Nu ska jag plugga lite till sen blir det duschen och färga Oskars hår =) Ska även se Beck ikväll hade jag tänkt.

Ha en bra kväll!
Puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glad

2009-03-14 @ 17:58:45

 Igår var en ganska så bra dag. Vi var på vildmarksmääsan med klassen och jag fick leva ut alla Isabellas fantasier. Fick bland annat klättra upp 8 meter upp i luften och kasta mig rakt ut för att fånga en keps två meter ut :P haha det var galet kul men fan va stolpen jag klättrade upp på vinglade... :P

Kvällen spenderades med Sandra i segeltorp <3 Älskar dej gumman <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bra slut

2009-03-12 @ 20:34:21



 Har precis kommit hem från skyttet. ÄNTLIGEN gick det bra igen =) Har haft en liten svacka nu men nu känns det som att jag är påväg upp igen. Blev 380 idag =) Hade dock ett onödigt tapp till 91 men i övrigt 96,98,96 =) NÖJD!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skitdag på riktigt!

2009-03-12 @ 18:01:11



 Jag hade på känn imorse att jag inte skulle gå upp men självklart lyssnade jag inte på den känslan utan gick upp iaf. Hade sovmorgon till 12.10 idag så jag tänkte åka till skolan lite innan och äta lunch, därav att jag skippade frukosten. Så jag skyndade mig ner till tåget och blev totalt genomblöt om fötterna. Och när jag kommer ner är det tydligen något brofel så mitt tåg är inställt och nästa kommer om en kvart. Okej, jag hinner fortfarande äta lite snabbt innan jag börjar. Men så går det en kvart och detta tåg bli oxå inställt. Nu hinner jag verkligen inte äta innan utan jag måste direkt till lektionen. FUCK!

När jag väl kommer på tåget sitter en hög och jävligt berusad alkolist på tåget och stirrar på mig. Han stinker och ser så jävla äcklig ut. Men jag sätter på min I-pod och försöker koppla bort omgivningen. Kommer till skolan och har fysik som för övrigt är pisstråkigt just nu. Sen ska vi till naturhistoriska riksmuseet och lyssna på en föreläsning om Darwin. Jag vill bara påminna om att jag fortfarande är plaskvåt om fötterna...

Sen vid 16.00 när föredraget är slut och har jag bråttom till min buss är det självklart problem med tunnelbanan och den har slutat gå.... Men den börjar gå efter ett tag men jag missar min buss. Får vänta i slussen i 30 min till innan jag kan sätta mig på bussen för att åka hem.

Nu äntligen har jag precis kommit hem och ska åka ner och träna. Men jag har geväret och kläderna hemma och då måste jag ta sakerna på bussen och det orkar jag inte. Så nu ska jag vänta tills pappa kommer om typ 1 timme så jag kan få skjuts ner.

Snacka om en dålig dag eller vad?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg

2009-03-11 @ 15:26:30



 Nu ska jag snart gå från skolan. Har suttit i biblioteket och skrivit 5 sidor på en jävla svenska skit. Men nu är den äntligen klar iaf! =) Dagen i övrig har varit helt okej. Fick typ välrdens godast doonuts i skolan idag vid lunchen .Bild på den kommer upp senare, förmodligen imorn när jag ska hem.

Ikväll ska Lina och Jeppe hem till mig och Oskar och äta =)
Ha en bra kväll!

I övrigt tycker jag att texten på den här låten är grym! Enjoy!
Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

<3

2009-03-10 @ 22:34:36

Vänner är tysta änglar som lyfter oss på våra fötter
när våra vingar har problem att komma ihåg hur man
flyger

 // Juwen

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Träning

2009-03-10 @ 21:35:47

Träningen idag gick lite bättre än i helgen iaf, men fortfarane inte bra. Måste hitta nollpunkten för jag pendlar i sidled. Efter skyttet blev det donken som vanligt. Såg Jacob precis när vi skulle åka men hann inte mer än att vinka :P

Nu ska jag gå och duscha sen blir det lite fysik plugg innan jag ska sova.

Allt är som vanligt fast på tusen olika sätt och jag förstår fortfarande inte.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matte E

2009-03-10 @ 16:48:43

Idag hade jag mitt första prov i Matte E. Det gick ganska dåligt för hela klassen, eller dåligt ska jag väl inte säga för brist på kunskap fanns det inte utan det var tidsbrist. Vi hade 12 frågor på 65 minuter. Och de fyra sista frågorna var relativit stora. Men våran mattelärare skulle ha överseende med att tiden var för kort. Så vi får väl se hur det går!

Kom hem förtyp 2 1/2 timme sen. Har inte gjort så mycket alls. Pratat i telefon med Mickan en bra stund, alltid skönt att kunna luta sig mot någon <3  Sen var jag och brorsan ute med hundarna en sväng. Det är ju något galet med den lilla vovven alltså. Hon hoppar och dyker i snövallarna! Det ser helt galet ut! Snacka om att jag fick mig några ordentliga minuter fylla med skratt!

Nu ska jag plugga lite fysik och sen blir det träning i Nacka! Hoppas, hoppas <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

monday morning

2009-03-10 @ 16:43:57

Vaknade vid 7 på morgonen och bestämde mig för att stanna hemma. Psykbrytet efter igår gjorde att jag såg ut som ett riktigt missfoster när jag vaknade. Har nog inte varit så svullen i mina ögon på länge... Så jag ringde och sa att jag var sjuk och somnade om.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen i korthet

2009-03-10 @ 16:42:13

Hej!
Jag har inte varit hrmma sen i torsdags så jag har varit lite dålig på min uppdatering måste jag säga. Men jag tänkte börja med att dra helgen i korthet.

Fredag
Åkte hem till älsklingen efter skolan och satt typ helt apatisk på tåget. Var så himla less på allt som hade med skola och göra och jag var helt slut. Men det blev iaf lite bättre sen på kvällen när vi lagade tacogryta med avocadokräm! :) Det blev galet gott! Sen åt vi även glass med blåbär och hallon.

Lördag
Förbundsmästerskap i Solna idag. Kände mig inte speciellt laddad men jag hade ganska så trevligt ändå. Jag och Andreas skrattade igenom oss finalen även fast det inte gick nå bra alls! Men vi va iaf inte bittra :P Sen höll jag, Mackan, Sandra och Oskar på att missa att det var prisutdelning i källaren. Så vi kommer ner i sista sekund och då har man slagit ihop L2,L3 och L4 och på andra plats ropar de upp mitt namn. Jag som för övrigt hade skjutit rent åt skogen den dagen tittade mig tunr i rummet för att se om det fanns någon annan Madelene där men det var bara jag.. Så helt chockad gick jag upp och fick 150 kr.

På kvällen sen var jag och sötisen och grattade Lina och Jeppe som fyllt år. Vi år helt galet god mat och dryck! Det var faktiskt en hel del folk där så det var lite trångt. Nån gång efter midnatt drog vi hem och såg på Prison Break.

Söndag
Vårluft i Brännkyrka. Har inga som helst kommentarer på den. Det enda trevliga var väl när jag satt och pratade med Oskar.

Kom hem fick ett totalt mental breakdown.... Allt kändes bara åt helvete och jag kunde inte göra något åt saken. Just då i denna stund ville jag inte vara med längre. sen hör till saken den att jag åt en macka till frukost sen var nästa mål vid halv åtta på kvällen. Och de som känner mig vet varför det inte kan vara så lång tid mellan måltiderna....

Med andra ord: DEN SÄMSTA HELGEN PÅ LÄNGE!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Prov

2009-03-05 @ 16:44:59

 Igår hade jag kemiprov. Kände mig inte så himla väl förberedd för det där provet för jag visste att det är det svåraste provet vi kommer ha i Kemi. Men det gick faktiskt bra =) 4 poäng ifrån MVG =)

Efter provet åkte jag hem till älsklingen och pluggade lite matte. Har mitt första matte E prov på måndag :P Men det kommer nog gå bra tror ja :)

Idag har jag varit på Skansen hela dagen. Vi var bland annat inne hos Guerezerna (bilder kommer senare). Det var rätt så lugnt idag ända fram tills vi lyckades få larmet att gå när vi skulle äta lunch :P Det slutade med att personalen fick komma och larma av haha xD

Nu ska ja snart åka ner till skyttet och träna lite =) Hörs senare =)
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fly

2009-03-03 @ 20:57:04

In a moment, everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute, all the world can wait
Let go of your yesterday

Forget about the reasons why you can't in life
And start to try, cause it's your time
Time to fly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröööött

2009-03-03 @ 18:53:44

Igår var en riktig dag full av skräpmat. Känner att jag behvöer äta lite mer nu så jag slutar att gå ner i vikt! Dock kanske inte skräpmat men igår var en sån dag. Middagen bestod av donken käk, sen åt jag lite chips och piggelin =) Det var iaf galet gott!

Idag har jag ingen ro alls i kroppen. Måste plugga till kemi provet jag har imorn men jag har verkligen ingen lust alls! Var nere och tränade skytte för typ en timme sen. Det gick väl sådär, har för mycket tankar runt i huvudet nu så jag kunde inte koncentrera mig. Men det blev över 370 iaf så det är helt okej. Men dagens bästa hittills är iaf videon jag fick idag under biologi lektionen. Ibland undrar jag hur mina små söta vänner tänker men det är ju alltid roligt att se på när någon försöker dyka i ett badkar :O hahahahaha

Nu ska jag äta lite middag och sen blire plugg, plugg och plugg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I´m walking away

2009-03-01 @ 20:33:32


 
 Låten säger allt... <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sunday

2009-03-01 @ 15:10:01

   Nu har jag precis kommmit hem. Har varit ute och övningskört med pappa. Det gick faktiskt bra idag med =) Känner att jag börjar få lite koll iaf haha :P Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag gå och möta Peter vid bussen =) Ska bli nå galet kul att träffa honom igen! Har inte gjort det på hur länge som helst! Mer uppdatering kommer senare!

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()