En 08:a bosatt i Peking

furuvik

2009-06-03 @ 22:33:13

I tisdags åkte vi till Furuvik med halva klassen. Tåget gick 7.05 från centralen och vi var framme ca halv 10 i Furuvik. När vi kom fram regnade det som bara satan s¨vi fick köpa regnponchos för att kunna gå utanför dörren. Men som tur var sprack det faktiskt upp efter ett tag!

Under dagen fick vi vara med när de sövde två små apor för att dra ut några lösa tänder. Vi fick även ta puls ich lyssna på deras hjärta vilket var ganska så coolt. Efter det fick vi träffa en 11 månader gammal schimpansunge som hette Selma. Hon var hur söt som helst när hon stog och hoppade på diskbänken! Jag tror att alla blev ganska så kära i den lilla apan!

Vi gjorde även massa andra roliga saker och sist av allt fick vi gå runt lite själva. Då såg vi bland annat en liten ponny som hade damp och bara sprang runt och runt. Ellinor höll på att bli biten av en kamel och en liten killing som rymde ur sin hage hela tiden.

Tåget hem gick 15.37 och hela resan satt jag och Isabella och skrattade konstant! Vi var båda två väldigt trötta efter dagen och helt plötsligt var allting väldigt roligt!













Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback