En 08:a bosatt i Peking

Hej på ett tag!

2009-06-20 @ 23:18:45



Det här blir mitt sista inlägg på 3 veckor. Imorn åker jag till Norrköping och har mina första 3 jobbveckor. Sen kommer jag hem V.29-31 och sedan flyttar jag dit igen och är anställd till Juni 2010. För er som inte vet ska jag jobba i ett stall som hästskötare och jag har med mig en egen häst ner som jag ska träna och tävla. Så jag ser väldigt mycket fram emot det här! =) Samtidigt ska det bli lite jobbigt att bara lämna allting här hemma. Just nu får jag lägga ner med skyttet helt (vilket jag iof redan gjort p.g.a. vissa omständigheter). Men nu börjar saker och ting ändå kännas bra hemma så det känns faktiskt lite trist att åka. Men kanske är det bäst just nu så att allting förblir bra... Hur som helst får ni ha det bra medans jag är borta!

PUSS PÅ ER <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Midsommar 2009

2009-06-20 @ 21:56:56



Då har det varit midsommar detta år också. Det var nästan som alla andra år. Vi firade nere vid sjöstugan med min mormor, morfar, moster och hennes kill, kusin Tim och min familj och Oskar. Det var trevligt även fast inte vädret var på topp hela dagen... Men det var iaf fint när jag var i stallet och när vi var vid midsommarstången. Sen efter det blev det totalt kaos. Regnet öste ner och det haglade lite och sen kom åskan.

Till lunch blev det färsk potatis, lax, mormors hemgjorda sås och vitt vin. Till efterrätt blev det som alltid mormors maräng och jordgubbstårta! Jag skulle nästan göra vad som helst för den :P

Vi spelade även kubb i regnet och det gick väl sådär. Jag hade inte min bästa dag haha :P Sen såg vi även på U 21 matchen mellan Sverige och Italien som slutade med en förlust... Det var synd men Sverige var bra ändå tycker jag!


En oerhört vacker bild på mig och Oskar haha xD


Kusin och bror


Stången


Lite fel tid för att vara tomte nu kanske? :P


Carl hade pyntat traktorn :)


En väldigt mörk himmel!


Detta är laxen jag åt 4 portioner av!


Brorsan somnade under andra halvleken av fotbollen...


Kallt bad!


Kusin Tim =)


Lillebror Fredrik =)


Kubbspel i regnet


Mormors maräng och jordgubbstårta <3


Alla sätt att underhålla sig på är bra =)


Jag och brorsan haha!



Tack för en fin & trevlig Midsommar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hardcore superstar

2009-06-18 @ 20:33:09

Här kommer lite bilder från konserten igår!



























TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hardcore superstar

2009-06-17 @ 14:13:58

Ikväll är det HARDCORE SUPERSTAR på grönan som gäller <3



<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godnatt

2009-06-17 @ 00:21:57

Din ursäkt betydde mycket <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen sommar!

2009-06-16 @ 18:26:14

Nu känns det verkligen som att vi har lite sommar i luften iaf! Idag har jag cyklat upp till Dennis och varit där med Mange. Vi tittade bland annat på klipp på youtube där Charlie Caper trollar i Talang. Jag har aldrig sett någon så begåvad trollkarl i hela mitt liv!! Se efter själva =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sunny day :D

2009-06-16 @ 10:39:06




Hur härligt är det inte att vakna och så skiner solen äntligen!! Jag blev iaf jättglad! Är lite seg idag och trött i huvudet. Sov inge vidare alls inatt heller. Tror jag somnade runt 02.30 och sen vaknade jag vid 09.45. Det är iof ganska många timmars sömn för att vara jag just nu så jag klagar inte. Men det börjar kännas av att jag sovit dåligt flera nätter i rad iaf...

Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på. Får se hur varmt det är ute, det kanske går att sola lite. Om inte annat är jag lite sugen på att hoppa studsmatta och kanske spela lite fotboll. Det är dock lite för kallt i vattnet för att bada tror jag.... =( Men men det värms nog upp lagom tills att jag får min semester.

Nu ska jag äta lite frukost!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Filmkväll

2009-06-16 @ 00:09:06

Under eftermiddagen var jag som sagt inne på Hööks och fyndade =) Fick tag på ett par ridstövlar, sporremmar, sporrskydd, ett schabrak och ett täcke =) Allt detta för 1283 kr. Bilder på de kommer imorn =)

Kvällen har spenderats med Mange och Dennis. Vi såg först på The Uninvited som var en skräckis. Var väl inte allt för läskig men det var grymt äckligt att se när ryggen bröts... Sen såg vi Rosa Pantern 2. Den var jävligt rolig och jag skrattade en del =P Sen fick Mange för sig att vi skulle gå ut så det gjorde vi =) Och nu har jag precis kommit hem och ska sova snart =)

Godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För att klargöra!

2009-06-15 @ 18:28:08

Det verkar som att några/någon har missuppfattat det hela med grillfesten som var i onsdags. Det var inte en KLASSFEST som all var bjudna på. Det var en AVSKEDSFEST/UTFLYTTNINGSFEST för de vänner som står mig närmst. Därför tycker jag kommentaren från "treårs kompanjon" är väldigt korkad. Och jag tror att jag vet vem du är för du har beklagat dig tidigare hos några andra. Så ja nu fick du ett eget inlägg som förklarar varför du inte var bjuden. Var du inte bjuden har du alltså ingen stor roll i mitt liv och varför ska du då vara med på min AVSKEDSFEST???? Hör gärna av dig och försvara dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BORING!

2009-06-15 @ 11:39:49

Fy fan va det är tråkigt att städa! Nu har jag precis dammsugit klart mitt rum. Mitt golv var mer som en sandlåda och golvet var täckt av kläder och klädpåsar. Men nu är det rent iaf =) Eller ja iaf golvet  =p det är fortfarande saker på mitt skrivbord.

Idag har jag inte så mycket planerat. Jag har tänkt åka in till Hööks i kungens kurva och köpa lite nya ridkläder som jag ska ha med mig ner till Norrköping. Men vi får väl se vad som händer. Just nu regnar det iaf inte ute :D

Puss o kram // Madde 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har jag sagt för mycket?

2009-06-14 @ 22:30:26



Kvällen har bestått av gitarrspelande. Nu ska jag snart äta nått igen för jag är hungrig som fan. Sen blir det till att försöka sova. Det lär inte gå så bra..

Godnatt// Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det regnar men ja e inte bitter, eller?

2009-06-14 @ 19:19:59

Nu får det allvarligt talat ta och sluta regna! Det går ju inte att göra någonting utanför dörren utan att man blir blöt! Jag kom hem från sjösala för ett tag sen. Var och spelade fotboll med skytteföreningen. Det var riktigt jävla blött men kul var det iaf =) Jag ska snart sätta mig och äta middag sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Är riktigt låg ikväll och känner att det bränner lite bakom ögonen så vi får väl se vad jag hittar på. Mitt liv är lite upp och ner just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med allting.... Fast man börjar ju nästan skratta åt det här klippet iaf...



Hörs senare // Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Time to sleep

2009-06-13 @ 23:43:44



 

Åkte iaf iväg och grattade kusin min. Det var riktigt trevligt med god mat =) Nu ska jag lägga mig i sängen, är helt slutkörd både fysiskt och psyiskt. Hoppas på att kunna sova inatt....

I miss you?

Godnatt //Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slöfock

2009-06-13 @ 16:11:54

Nu har jag precis vaknat upp ur min dvala. Har legat och sovit i 2 timmar framför film. Har sovit jättedåligt inatt, låg och tänkte för mycket och det slutade med att jag bara sov 3 timmar.. Sen ringde klockan vid 07.00 för jag hade morgonfodringen i stallet. Så det var bara att pallra sig upp och när jag kom hem somnade jag i sängen.

Ikväll är tanken att jag ska till Älta och gratulera min kusin som precis gått klart sin Ki-Utbildning. Men vi får se hur det blir med den saken. Just nu är jag verkligen helt död! Och det gör ju inte saken bättre att det är regnar konstant!!! *suck*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fy fan va det regnar!!

2009-06-12 @ 18:41:01

Idag har regnet öst ner hela dagen. Jag gick upp vid 11 idag och sen åkte jag till stallet. Jag hade dock ingen större lust idag. Men istället slutade det med att jag var i stallet till halv sex på kvällen. Så ja det är vad jag har gjort hela dagen.

Nu ska jag snart duscha och efter det städa mitt rum. Det var ett tag sen sist kan man säga... Sen ska vi grilla för nu är det äntligen uppehåll! =)



Ha en bra kväll! Puss// Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

NRJ in the park

2009-06-12 @ 18:37:14

Här kommer några bilder och filmklipp från NRJ in the park igår på grönan =)












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillfesten i Onsdags

2009-06-12 @ 18:31:08

Här kommer lite bilder från grillfesten i onsdags =)












Det finns även en film men den bör censureras innan den kommer upp på internet...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Play that funky music white boy

2009-06-11 @ 23:15:27


Idag har det varit fullt upp (som alla andra dagar). Dagen började med att jag gick upp vid typ 10 och brände min mannagrynsgröt... Det var väl inte så himla lyckad start på dagen.... Sedan gick jag och Oskar ner för att städa upp efter gårdagens grillfest. Sen när vi var klara med det åt vi lite luch och sen åkte vi till stallet. jag hade nämligen lovat att hjälpa Jf att lasta och följa med på en träning.

Träningen gick dåligt. Det visade sig att hästen var halt så vi fick åka hem. Och jag och Oskar kom hem till mig runt 6 och då bytte vi bara kläder och sen bar det in till grönan för att gå på NRJ IN THE PARK. Haha ja jag vet att det inte är riktigt jag =P Men Dead By April spelade faktiskt så det var därför jag åkte dit =)

Nu har jag precis kommit in igen. Jag och Oskar har varit ute på en lite sväng med morfars lilla eka =) Det var riktigt trevligt. Så nu ska jag dricka lite te och sen blir det Mr Bean =)

Bilder från grillfesten och idag kommer förhoppningsvis upp imorn. Jag sitter vid fel dator nu och kan inte lägga upp de tyvärr...

Sov gott!

Puss och Kram // Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skolavslutning i Djurö skola

2009-06-10 @ 16:43:08

Id


Idag har jag varit på skolavslutning i Djurö skola. Min bror gick ut 8:an och Andreas 9:an. Det bjöds på lite musik och tal inne i idrottshallen. Det var trevligt. När vi kom hem fortsatte jag och Oskar att förbereda för kvällen. Ikväll ska jag nämligen ha en liten grillfest för kompisarna eftersom jag snart flyttar till Norrköping. Så nu måste jag g¨å och göra mig iordning =) Bilder kommer imorn =)

Puss på er! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För vi har tagit studenten

2009-06-09 @ 21:46:52

Igår tog jag äntligen studenten!!! Det känns helt enormt skönt!!! Dagen började 08.30 med champangefrukost i Svandammsparken. Jag kom dit bakis som ett jävla as och hade spytt en gång hemma innan jag kom dit. Men ja det är ju studenten...haha..
Vid 10.00 var vi i kyrkan med lite musik och tal och vid 11.30 var det avslutningslunch. Då åt vi klyftpotatis, kycklingfilé  med sallad och bearnaisesås. Och efterrätten bestod av en vit choklad cheescake.

Efter luchen fick vi våra betyg och vid 13.00 var det utspring. Det var riktigt häftigt faktiskt för ute stog folk och spelade på stora trummor och vi sprang ut och fick stå på en scen.

Efter utspringet bytte jag kläder och det var dags för att åka flak. Flakupplevelsen kan ha varit bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Det var sånt jävla ös på den lilla röda lastbilen och folk hoppade och dansade konstant i 2 timmar. Avslutningsvis badade vi i sergelfontänen.

Mottagningen hölls hemma och det var riktigt mysigt. Det var en liten buffé med bland annat hemgjord rostbiff och potatissallad. OCh till efterrätt var det glass och jordgubbar.

Vid halv tio åkte jag in till stan igen för att gå på våran slutskiva på April. Den var väl sådär. Inte den bästa jag gått på men okej. Men i det stora hela är jag riktigt nöjd med min student! Och det är så jävla skönt att det är över!!!!























FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEEEEEEENTEN! FY FAN VA VI ÄR BRA!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden rinner iväg

2009-06-06 @ 18:58:43

Jösses vad tiden går fort! Imorn är det bara 2 veckor kvar tills jag flyttar till Norrköping =) Det ska bli superkul! Men innan dess är det studenten som väntar. På måndag smäller det, fan va jag längtar!

Igår var jag på Emmelies och Linns mottagning. Det var riktigt trevligt med massa god mat :) Sen efter mottagningarna var det dock middag hos Oskars morfar och jag var ju inte så hungrig direkt... Men lite gick ner iaf =)

Idag har jag hoppat och varit ute med hundarna. En riktigt aktiv dag har det varit idag! Är helt slut faktiskt. Så nu blir det snart grillade hamburgare framför fotbollen =) GOTT!

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studentfotografering

2009-06-04 @ 15:10:38

Jaha idag har jag tömt skåpet på alla saker och lämnat tillbaka alla mina böcker. Det känns så skönt! Idag hade vi även studentfotografering. Det kändes lite konstigt att vi hade fotograferingen innan själva studenten men det var inte så mycket att göra åt. Så nu är man iaf fotad :P

Efter fotograferingen åkte jag till Kristineberg och åt lunch med min pappa. Och nu har jag precis kommit tillbaka till hans jobb igen efter en 3 timmars shoppingtur inne i stan. Jag hittade 3 linnen och 3 par nya trosor för sammanlagt 287 kr. Känner mig väldigt nöjd med mina inköp!

Nu ska jag sitta och vänta på att pappa ska sluta för efter det blir det övningskörning =) Det ska bli roligt för det var längesen jag körde. Sen ikväll kommer älsklingen ut och det ska bli så mysigt att träffa honom!

Igår fick jag även veta att jag får semester v.29-31. Det känns superskönt för då hinner jag åka till Gotland och åka ut på sjön! Så just nu känns livet ganska så bra. Finns iof en person som man gärna kan få ta ifrån denna planet. Men det är det inte bara jag som verkar tycka, så det är ju skönt på sätt och vis... Nej nu ska jag gå och hämta en kopp te =)

Saknar dig <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nyklippt

2009-06-03 @ 22:36:48

Idag har jag och Matilda varit och klippt oss =) Det blev faktiskt riktigt fint =) Jag har dock ingen bild på det än men det kommer! Efter vi hade klippt oss hittade vi en studentklänning till henne som hon köpte. Sen mötte vi upp Bella och Ellinor och åt lunch. Sen vid två skulle vi till Skansen och ha avslutning. Det var riktigt trevligt för det slutade faktiskt regna mitt på dagen så vi slapp bli blöta!

Nu har jag precis ätit och duschat lite. Kom hem från stallet för en timme sen. Ska gå och lägga mig och ringa till älsklingen nu! Saknar honom massor!

Sov gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

furuvik

2009-06-03 @ 22:33:13

I tisdags åkte vi till Furuvik med halva klassen. Tåget gick 7.05 från centralen och vi var framme ca halv 10 i Furuvik. När vi kom fram regnade det som bara satan s¨vi fick köpa regnponchos för att kunna gå utanför dörren. Men som tur var sprack det faktiskt upp efter ett tag!

Under dagen fick vi vara med när de sövde två små apor för att dra ut några lösa tänder. Vi fick även ta puls ich lyssna på deras hjärta vilket var ganska så coolt. Efter det fick vi träffa en 11 månader gammal schimpansunge som hette Selma. Hon var hur söt som helst när hon stog och hoppade på diskbänken! Jag tror att alla blev ganska så kära i den lilla apan!

Vi gjorde även massa andra roliga saker och sist av allt fick vi gå runt lite själva. Då såg vi bland annat en liten ponny som hade damp och bara sprang runt och runt. Ellinor höll på att bli biten av en kamel och en liten killing som rymde ur sin hage hela tiden.

Tåget hem gick 15.37 och hela resan satt jag och Isabella och skrattade konstant! Vi var båda två väldigt trötta efter dagen och helt plötsligt var allting väldigt roligt!













Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol och bad vid eriksdal

2009-06-03 @ 22:15:38

Halloj! Jag har inte varit hemma sen i söndags så det har inte blivit nån bra uppdatering men nu har jag lite tid över.

I måndags var det kanonväder så jag, Matilda, Emma, Mickan, Malin, Hanna, Kim åkte till Eriksdalsbadet för att sola, bada och spela volleyboll. Det var riktigt härligt! Vi satt och åt glass i solen och badade i utomhuspoolerna. VI spelade även volleyboll med ett annat gäng som var där och det var riktigt roligt! Jag råkade dock göra illa mig själv och började blöda på handen haha klantig som man är! När jag kom hem var jag även lite solbränd!











Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()