En 08:a bosatt i Peking

Telefonkväll!

2009-07-31 @ 22:09:45




Hej hopp!
Ikväll har jag verkligen pratat i telefon oavbrutet känns det som! Men det har iof varit trevligt det också! Under eftermiddagen har jag varit väldigt flitig och gjort saker som jag verkligen behövt göra. Jag har beställt ett mobilt bredband från Glocalnet för 89 kr/mån. Då får jag fri surf på vardagar mellan 19-07 och fri surf dygnet runt på helger. Detta passar mig alldeles utmärkt eftersom jag ändå aldrig kommer hinna surfa på dagtid i veckorna. Jag jobbar från 06.30 till 21.00 ungefär med vissa undantag. Så det känner jag mig nöjd med!

Sen har jag även gjort en adressändring så min post kommer till Norrköping och inte hem till Djurö. Mycket bra gjort av mig också =) Jag är nästan klar med all packning också. Har ca 2 tvättar kvar innan allt är packat!

Dagens Shit: Att Happy la sig ner i stallgången och fixade ett sår!
Dagens Smile: Alla "att göra" saker jag har hunnit med idag!

Nu väntar en kopp te och sedan sängen!

Natti natt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hästkrake!

2009-07-31 @ 17:06:05


Fick ett tips av Oskar att jag skulle gå in på www.wighsnews.se för att se ett klipp där en häst har hamnat på tygg inne i transporten. Jag måste  säga att hästen var väldigt lugn för att ha legat upp och ner i transporten!
Kolla på klippet här!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

KLANTARSEL!

2009-07-31 @ 13:56:15

Hejsan Svejsan!
Denna natt har varit ganska så jobbig... För det första tänkte jag gå och lägga mig vid senast 22.00 igår. Det lyckades jag nästan med, kom i säng vid 22.30 ungefär. Men sedan skulle jag försöka sova... Det gick inte alls! Så fort jag kände mig det minsta trött blev jag kissnödig! Det var helt jävla värdelöst! Men till slut lyckades jag somna iaf (då hade jag varit uppe och kissat 4 gånger!). Men då var det inte bra så utan jag vaknade av och till hela natten och var kissnödig. Så till slut satt jag uppe vid datan när klockan var 03.50... Så bra gick det för mig att lägga mig i tid!

Nu har jag precis kommit hem från stallet, det var skönt att äntligen få träffa min lille skrutt! Men idag vet jag inte riktigt vad han gjorde. Helt plötsligt la han sig bara ner i stallgången med sadel och träns på sig! Jag blev helt livrädd och drog upp honom och då hade han lyckats få ett jack ovanför vänster framhov... Så det bara rann blod. Så jag ringde Majvor och bad henne komma ner och kolla men vi kom fram till att det bara var ytligt. SKÖNT! Så jag tog en lugn tur ute och han verkade inte ha några större besvär av det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka mina ben! Haha det behövs verkligen så som de ser ut!
Vi hörs sen!





Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ryan Cabrera

2009-07-30 @ 21:45:35



Hej!
Nu har Gucci precis kommit hit =) Hon ska vara här till på måndag =) Riktigt trevligt! Jag ska snart gå och sova faktiskt.. Är rätt trött! Men innan ni går och lägger er tycker jag absolut att ni ska lyssna på den här låten!

Godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Med sällskap av dammråttorna!

2009-07-30 @ 18:25:55

Tjoo!
Nu har jag faktiskt varit duktig och packat större delen av mina kläder som jag ska ha med mig ner. Det blev ett helt berg av påsar! Jag har även städat en del på mitt rum oxå så att det ser lite bättre ut iaf. Men jag kan ju säga att det var en hel del dammråttor som  gömde sig i mitt rum! USCH!

Nu skiner faktiskt solen utanför mitt fönster och jag känner att jag kan slappna av lite mer än vad jag kunde igår. Jag har insett att jag inte kommer hinna träffa alla vänner som jag ville, men som tur är finns de kvar ändå! Nu tänkte jag faktiskt spela en omgång betapet haha!

Dagens Shit: Att jag inte kunde träffa Bella & Co inne i stan =(
Dagens Smile: Jag tog äntligen tag i packningen!





Puss & Kram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Packa....

2009-07-30 @ 11:38:15


Bild på en lysmask jag såg för ett par nätter sen =)

Hej hopp!
Jag har precis fått i mig lite frukost, vaknade för 40 min sen ungefär. Som det känns just nu så är magkatarren påväg åt det bättre hållet! =) Jag hoppas verkligen att det håller i sig så! Men för säkerhets skull vågar jag nog inte åka upp och rida idag. Så jag har skickat iväg ett sms till Lonka men jag har inte fått något svar än... Så vi fär väl se hur det blir.

Denna dag ska iaf bestå av massa packning av alla mina kläder och saker som ska med ner till Norrköping. Det blir en hel del och jag har inte börjat än... Sen måste jag även röja lite i mitt rum så att det ser okej ut när jag lämnar det. Så det blir min uppgift för dagen! Sen ska jag och mamma göra pannkakor till lunch =)

Puss på er så länge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte lust med något!

2009-07-29 @ 17:42:58



Tja!
Idag har jag kämpat vidare med min magkatarr. Det har varit lite bättre idag men jag äter typ varannan timme annars gör det jätteont! Större delen av dagen har jag legat ute i solen och läst och sovit en stund. Det var väldigt skönt!

Det känns lite jobbigt att jag inte kan åka upp till hästen och rida för att jag har så ont i magen... Vi får se hur det blir imorn. Men det känns inte så ljust just nu tyvärr! Egentligen borde jag bara ta det lugnt men det är väldigt svårt när man vill hinna träffa alla kompisarna innan flytten på söndag! Och jag har hur mycket som helst att packa också! Både till mig själv och hästen... Så det hjälper ju inte till speciellt mycket för att jag ska kunna ta det lugnt... Men men vi får se.

Imorn skulle tydligen ett gäng träffas inne i stan och umgås, men jag vet inte om jag orkar åka in faktiskt =) Skulle jättegärna ha gjort det men det blir nog inte så. Idag skulle jag åkt ut på sjön oxå men det känns ju sådär att ligga i en båt när man har ont i magen.

Dagens Shit: Magsmärtorna som inte släpper!
Dagens Smile: Jag sov bra skönt i solen!

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slappardag!

2009-07-28 @ 20:00:00



Hej igen!
Idag bjuder jag på en bild på en sjuk Madde med blåbärssoppa drickandes med ett sugrör! Jag har typ legat och läst och sovit hela dagen. Idag började jag läsa "Min far hade en dröm" skriven av Barack Obama. Den verkar vara en intressant bok!

Nu har jag precis ätit lite middag med min mamma. Vi åt lövbiff, färsk potatis,  broccoli och min hemgjorda champinjonsås. Det var väldigt gott!

Jag har iaf inte spytt något mer idag... Men jag känner av min magkatarr hela tiden.. Så nu är det mat var tredje timme som gäller, inte så mycket stark mat, fett eller socker... Och medicin två gånger om dagen! Inte så kul men det blir nog bättre snart iaf!

Dagens Shit: Att jag spydde halv 4 imorse!
Dagens Smile: Min mysiga middag med mamma!



Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inte min dag!

2009-07-28 @ 11:52:52



Godmorgon allihop!
Ja jag skrev faktiskt godmorgon även fast klockan är kvart i 12! Jag sitter och försöker få i mig lite frukost. Igår vaknade jag och hade ont i magen och mådde illa som jag skrev. Och imorse vid halv 4 spydde jag. Eller ja, jag hade typ ingenting att spy så jag satt mest och hulkade. Men detta gjorde att jag fick ställa in alla planer för dagen. Skulle först ha ridit med Lonka vid halv 9 imorse... Glömma det! Sen skulle jag träffat Mickan inne i stan vid 2 och försökt hitta en födelsedagspresent till Oskar som fyller år idag. Glömma det med! Sen på kvällen skulle jag ha firat Oskar men det kan jag ju glömma oxå!

Sen igår kväll när jag skulle sova insåg jag att det blivit fel med mina p-piller så jag har precis pratat med en barnmorska. Men som tur var va det lugnt och hon trodde inte att det var någon fara! (Thank God!!) Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska väl ligga och glo på film och tycka synd om mig själv... Min pappa och mina brosor åker ut på sjön snart och mamma kommer hem från jobbet om en stund. Sen får vi väl se vad som händer. Hoppas på att jag mår lite bättre snart iaf!!

Puss puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Harry Potter och Halvblodsprinsen

2009-07-27 @ 20:28:25



Hej hopp!
Idag ringde klockan 07.05 inte allt för kul eftersom jag somnade klockan 2 inatt.... Men jag gick upp iaf och insåg att jag mådde illa och kände av min magkatarr... Inte alls kul! Men jag tog mig upp till stallet iaf och red och packade alla täcken jag ska ha med mig ner. Sedan åkte jag hem och duschade och åt lite lunch innan jag satte mig på bussen påväg in till stan för att gå på bio. Filmen jag skulle se var Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag var ganska så besviken på den. Tycker inte alls att den var så bra som alla säger att den var... Tråkigt, tråkigt! Men jag hade iaf mycket trevligt!

Nu har jag precis ätit lite middag som inte alls var nå gott med tanke på min mage... Jag ska faktiskt ta och lägga mig snart tror jag och sova ordentligt!

Dagens Shit: Mitt illamående och min magkatarr!
Dagens Smile: Biobesöket!

Jag är medveten om att jag ser lite sur ut på bilden men med magont så kan man inte vara så jäkla glad!

Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sing star kväll

2009-07-26 @ 23:50:05

Hejsan Svejsan!
Nu ska jag gå och lägga mig =) Kvällen har bestått av massa sing star =) Jag vann haha! =) Fotbollen med skytteföreningen idag var väldigt rolig, förutom att det var ganska så ojämna lag men iaf.... Imorn blir det stallet och sedan lutar det åt bio och den nya Harry Potter filmen!

Dagens Shit: Happys j*vla tappsko!
Dagens Smile: Jag var bäst på Sing Star!









Godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är en glömsk människa...

2009-07-26 @ 13:51:41



Halloj!

Det slog mig precis att jag glömde berätta om hur det gick i torsdags när jag sköt korthåll :O Haha jag har lite mycket nu och det försvann ur mina tankar... :P Men hur som helst så gick det faktiskt bra! Jag sköt serietävlingen och lyckades höja mig med 8 poäng sen förr gången :) Haha fråga mig inte hur jag lyckades med det... Jag var iaf rätt nöjd med min 44 i knästående efter 3 månaders uppehåll :)

Nu har jag precis kommit hem från stallet och ska ta och slänga i mig en macka innan jag går ner till bryggan grattar min moster Annika som fyller år idag! =) GRATTIS, GRATTIS! Sen i eftermiddag blir det fotboll med skytteföreningen :)

Puss på er så länge! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Afganbad

2009-07-25 @ 20:55:26

Hejsan!
Idag har jag började jag dagen med att åka upp med Lotta till stallet. Sedan fixade jag lite med hästen och red en sväng, det var ganska så varmt idag. Sen åkte jag hem vid strax efter det och sedan dess har det varit afganbad och borstning. Det tar en hel evighet att reda ut alla tovor just nu och det är ganska så tröstlöst ibland. Men ja det blir ju bra iaf! Men nu ska jag återgå till hunden och försöka att bli av med alla tovor! :)

Dagens shit: Alla j*vla tovor på hundarna!
Dagens smile: Jag har en kladdkaka i ugnen som väntar på att ätas upp!



Här är en bild på pan pizzan jag åt till middag igår! Den var hur god som helst!

Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Times like these

2009-07-24 @ 21:17:00



Hej hopp!
Dagen har varit rätt lång idag tycker jag men framför allt mycket trevlig :) Jag har bland annat ridit med Lonka, träffat min familj som kom hem från sjön och träffat mina små hundar! :) Nu ska jag snart äta middag, är väldigt hungrig nu!

Jag tänkte börja med nått nytt på min blogg. Nämligen "Dagens shit och dagens smile" haha lite fånigt kanske men alltid har jag nått bra och dåligt varje dag.

Dagens Shit: En av hästjävlarna rymde från hagen när jag fyllde vatten!
Dagens smile: Jordgubb och blåbärssmoothien imorse!

Puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy day

2009-07-23 @ 16:08:11

Idag  började jag dagen med en joggingtur på ca 3 km med ett avslutande dopp efteråt :) Ett väldigt skönt sätt att börja dagen  på faktiskt :) Efter badet åt jag frukost och sen åkte jag upp till stallet och red min lilla häst! Han var en aning stel idag men det gick bra till slut :)

Nu har jag precis beställt lite hästsaker från Hööks och jag blir snart upphämtad av familjen Trouin. Idag ska jag nämligen skjuta korthåll för första gången på typ 3 månader :D Det ska bli sjukt kul och jag längtar som fan! Jag längtar även efter mina små söta hundar som jag får träffa på lördag!



Bakkaras In A Heartbeat Rush



Bakkaras In A Heartbeat Rush

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Time to sleep

2009-07-22 @ 23:27:06



Nu ska jag för ovanlighetens skull faktiskt gå och lägga mig innan klockan tolv! Det ska bli riktigt skönt! För imorn ska jag upp och jogga på morgonen innan jag ska upp till stallet. Känner mig riktigt hurtig!

Sov gott! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ogrässoppa

2009-07-22 @ 19:19:30



Idag gjorde jag och mormor ogrässoppa! Den innehöll nässlor, maskrosor, grodblad och gräslök. Den blev faktiskt god även om det inte låter så himla gott...

Puss o kram/ Madde

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Omtumlande dagar

2009-07-22 @ 11:50:08



De senaste dagarna har varit väldigt omtumlande med mycket blandade känslor som ställer till det. Jag vet inte riktigt vad jag känner om någonting just nu faktiskt. Men då är det skönt att man har sina trygga och fasta punkter i livet som man alltid kan hålla fast vid! Jag vet inte vad jag skulle göra utan alla mina vänner som bryr sig och ställer upp för mig!

Så vad har jag gjort de senaste dagarna. Ja inte har jag bloggat iaf. Har liksom blivit lite dålig på det. Oskar påminde mig om bilderna från Gotland så jag ska väl försöka ta mig samman och fixa de lite senare... =) Ska se om bror min har lagt in bilderna från hans kamera oxå, det är lite fler på den nämligen =)

Men i måndags kom iaf Ellinor ut och vi red en sväng vilket var mysigt. Det var skönt att få prata av sig en del oxå. Senare på kvällen åkte jag ner till Stavsnäs och lyssnade på ett rep. Det var trevligt. Sen förlorade jag även ett vad om att Oskar inte kunde få tag på mitt mobilnummer inom 24 timmar...*suck* =) Men men man får väl gratulera honom till vinsten nu när han inte hävdar sig så mycket inom skyttet haha =) Nej nu var jag dum, sorry Oskar =)

Sen igår var jag i stallet som vanligt och red. Tack och lov att jag har min lilla hästkrake att ta hand om och tillbringa tiden med. Då känns inte allt lika jobbigt... På eftermiddagen kom Oskar (inte Theorin) ut och skulle hämta sina saker och kläder som fanns kvar här. Det var ändå trevligt för vi åt middag och drack lite vin. Det känns skönt att vi inte är ovänner iaf!!

Nu ska jag gå upp till min lilla mormor och göra ogräsbiffar haha =) Det är något vi pratat om jättelänge att göra. Vi gjorde nämligen det när jag var liten och då tyckte jag det var gott iaf =) Bilder på det kommer senare =)

Puss på er alla så länge! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött som ett as

2009-07-19 @ 11:05:19

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat, minns inte när jag sov såhär länge sist. Men jag var riktigt trött idag eftersom jag låg och pratade i telefon till kvart i 3 inatt. Det var iaf väldigt trevligt så det var det värt <3

Nu ska jag få i mig någon frukost och sedan städa lite här hemma innan jag åker upp till stallet.


<3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

natt

2009-07-18 @ 23:59:36

Du är en idiot, ja vet.
GODNATT!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

<3

2009-07-18 @ 23:24:29

I did not mean to stare no but
Sometimes I need to see it my way
There's some secrets I don't share
The truth will only make you sad

Cause I know
It won't show
But I know for sure
Your pain grows
And I'm sure
There's no love
No more

Next time I hope for a normal life
Next life I hope I'll do something right
Next time I'll look for something that feels right
Cause love made me evil
Love made me lonely
I just want to start all over again
I'm not an evil man

Summertime it's been a while
Can't see the sun just want to hide
In my dreams I make you smile
No drinks they only make me cry

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

blä

2009-07-18 @ 23:10:06



Sitter och spelar gitarr för tillfället och försöker göra en egen låt. Men det går inte så bra. Mår bara jävligt illa och är ledsen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It makes no difference to me...

2009-07-18 @ 21:26:30


Både gårdagen och idag har jag tillbringat med att sola och bada samt att rida. Det är riktigt skön sommarvärme jusr nu. Men det lutar ju åt sämre väder nu tyvärr... Just nu sitter jag hemma för mig själv och funderar på om jag ska gå och lägga mig. Mår inte alls bra just nu för tillfället och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen....<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home again!

2009-07-16 @ 11:35:41

Nu är jag hemma igen. Har varit en sväng på Gotland oxå. Just nu är jag inte på mitt bästa humör så jag orkar inte skriva eller lägga upp bilder. Det kommer kanske ikväll.

Puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()