En 08:a bosatt i Peking

Hemma igen!

2009-01-03 @ 13:03:02

God fortsättning på er!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera mig men nu är jag tillbaka igen.

I tisdags åkte ja och älsklingen ner till hans familjs hus i Småland. Det ligger i Hult som ligger ca 1 mil ifrån Eksjö. Det är ett 1400-tals hus som har två våningar. Vi kom fram vid halv 8 på kvällen och då spelade vi Skip-Bo framför den öppna spisen i vardagsrummet. Vi såg oxå en deckare innan vi gick och la oss i sängen där vi hade en värmemadrass =)

På nyårsaftonsmorgonen åt vi en jättemysig frukost innan vi åkte till Eksjö för att köpa raketer och lite ingredienser till fördrinken.

Hemma igen så bytte vi kläder och började ställa upp ett stativ för raketerna. Vi inspekterade också alla smällare som vi köpt. Så fort det blev mörkt flög det smöllare över hela tomten =P det var kul =)

Middagen bestod av våran otroligt goda Mohito drink, med vissa redigeringar. Förrätt var rårakor med löjrom, rödlök och Cream freish med ett mousserade vin till. Varmrätten var klyftpotatis, ädelost gratinerad oxfile och grönsaker och rött vin. Sen var det efterrätt som bestod av massor med olika exotiska frukter med grädde till.

Fram till tolvslaget spelade vi lite olika spel och lyssnade på musik. Sen när det var dags så skålade vi med champange och sköt raketer. Efter det gick vi och la oss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback