En 08:a bosatt i Peking

Elin,Elin...

2009-01-31 @ 00:47:49

 


Jag förstår inte hur du lyckas...Men det gör du!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Trött

2009-01-30 @ 23:47:03

Nu sitter jag och känner att jag håller på att bli övertrött. Snart kommer jag att bli totalt flumm! Det är tur att ingen annan är med mig just nu för då hade jag spårat ur!

Det roligaste av allt är självklart lilla Norrköping som precis hörde av sig. Du är så himla knäpp så jag kan inte göra annat än att skratta åt dig!

Nej nu ska man väl snart gå o lägga sig. Ska upp rätt tidigt imorn och hugga ved med familjen. Vi ska hjälpa morfar, han behövde hjälp.

Sov gott sötnosar!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nacka Forum

2009-01-30 @ 18:26:42



Idag har jag varit i Nacka Forum med Mickan efter skolan. Det blev en hel del fynd! Bland annat en skinnjacka från H&M för 498 kr, Vit polotröja från New Yorker 49 kr, svart stickad tröja från New Yorker 49 kr, 2 bh från H&M 49 kr/st, 4 par trosor för 80 kr.

Dagen annars har varit ganska så seg. Hade diskussion på biologi breddningslektionen idag. Kändes som att jag och Sandra gjorde en hel del irriterade i diskussionen. Men så blir det när man läger fram sina åsikter på ett dåligt formulerat sätt :P

Nu ska jag snart äta middag med familjen sen blir det Let´s Dance :) Ska ta och sätta mig och göra en "att göra lista" nu. Får se hur full den blir :P

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

godnatt

2009-01-29 @ 22:44:55

I don´t know where they come from

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Snart helg

2009-01-29 @ 21:11:59



Idag har det varit en ganska så blandad dag. Hade bara en lektion i skolan idag som var fysik. På den lektionen gjorde vi en labb om stående vågor. Det var rätt så kul faktiskt. Jag var med Matilda och Sandra.

Jag slutade halv 2 och då åkte jag direkt ner till skyttet och mötte upp Andreas, Dennis och brorsan. Skyttet kändes inge vidare idag så det blev inga resultat. Sen när vi skulle åka hem med bussen så missade vi bussen precis så vi fick gå hem till mig i mörkret :P Det var galet kallt om händerna! När vi kom hem till mig spelade vi Guitar Hero allihop :)

Nu har Andreas och Dempa åkt för typ 30 min sen. Jag ska väl ta o sätta mig och spåna lite på verksamhetsberättelsen för luftvapensektionen..kul kul... Sen blir det nog fan sängen!

Vi hörs kanske senare!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glömde

2009-01-28 @ 22:41:03

Jag glömde säga att jag känner en oerhörd lycka just nu! Allt är påväg åt rätt håll igen. Allt känns så mycket bättre nu. En sten har verkligen lättat från mitt hjärta och jag är så himla glad över det! Maybe there is a god after all!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mixad dag

2009-01-28 @ 22:27:09



Idag har dagen varit ganska så blandad. Började klockan 10.00 med svenska där vi fick jobba enskilt. Efter det hade vi Kemi och vi fick våra omdömen och några betyg. Det ser bra ut :)

Efter skolan åkte jag hem till mig och Dennis va med. Vi spelade lite guitar hero och Skip-Bo, jag vann :) Vid halv sju åkte vi ner och tränade lite skytte :) Det gick helt okej idag, 376 blev det :)

Nu har jag precis sett klart Made in Sweden och är hungrig igen. Ska gå och äta något sen blir det nog sängen!

Sov gott!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

2009-01-27 @ 21:03:27

Du får tycka att jag är hur dum som helst
Du får tycka att jag förstört ditt liv
Men en sak ska du ha klart för dig även om det inte alltid visas så tydligt
Jag kommer ALLTID att bry mig om dig <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halleluja!

2009-01-27 @ 15:46:23



Tjoho! :)
Idag har det varit en rätt så kul dag :D Jag och Matilda har flummat runt :D Det började på kemi lektionen när vi skulle destillera vin så att det blev ren etanol. Trots allt flumm blev den god iaf! Sen var det dags att åka till kungsan för att åka skridskor. Jag lärde mig äntilgen att åka baklänges haha! Vi fick även lära oss att göra hopp och piruetter. Det blev dock ett blåmärke på knät. Vi skulle oxå göra ett parprogram vilket totalt spårade ur. Avslutningen blev ett "köttbullståg" som vi var mycket nöjda med haha!

Skulle ha gått på rugbyn idag men det blev inte så. Åkte hem för att jobba med projektarbetet istället. Det känns som att det behövs! Sen ikväll blir det träning :)

Oj! Nu glömde jag nästan det bästa! När jag och Matilda satt på tuben påväg till slussen fick vi ögonkontakt med en jätteful medelålders man på en annan tunnelbana bredvid. Han satt och stirrade på oss så vi började skratta och då stirrade han ännu mer! Sen när tåget började åka tänkte vi va skönt att vi slapp se honom mer. Men självklartr åker tågen lika fort så att vi ha ögonkontakt med honom hela vägen i från slussen haha!

Vi hörs ikväll!
Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan va livet är underbart!

2009-01-25 @ 20:20:20

Nu har jag precis ätit en jättegod middag med min familj. Det blev fläskkotlett, potatis, kokta grönsaker och karl Johan sås! Supergott!

Jag, pappa och brorsorna var som sagt nere och sköt serietävlingen idag. Det gick faktiskt bra för allihop :) För mig kändes det faktiskt rätt bra idag så det var skönt! Det blev 379/574 poäng =) Känner mig nöjd!

Nu ska jag ta och bada min lilla valp och skriva på mitt projektarbete. Men först av allt ska jag ta och ringa och prata lite med älsklingen :) det är verkligen helt galet vad jag älskar mitt liv just nu! Skolan går bra, skyttet går bra, mina kompisar ställer upp och finns alltid och förgyller min vardag, jag är helt otroligt kär i min pojkvän och vi har snart varit tillsammans i 6 månader =) Kort sagt: Fan va livet är underbart!

Vi hörs kanske senare!
Pusspuss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hundpromenad

2009-01-25 @ 16:35:03

Idag har det hitills varit en ganska så slapp dag. Spelade lite guitar hero på morgonen och räknade lite matte. Sen på eftermiddagen gick jag och mamma på en lite längre promenad med hundarna. Det var riktigt trevligt trots att vädret inte var det bästa!  Snart ska jag ner till skyttet och skjuta serietävlingen. Får se hur det går :) Efter det ska jag jobba lite på mitt projektarbete.



Det ligger fortfarande lite is på sjön :)



Ett par blöta och smutsiga hundar :)



Här är fototapeten från inlägget igår :)
Visst blev det fint? :)

Ha det bra så länge!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket färg och klister idag!

2009-01-24 @ 22:20:50

Igår, fredag var jag och Oskar iväg och simmade på Sydpoolen. Det blev 40 längder = 1 km =) Efter det åkte vi hem och lagade kyckling i sötsursås med ris till. Det blev jättegott =) Till efterrätt unnade vi oss lite ben and jerrys. Kvällens program blev Let´s Dance. Vi blev båda lite chockade över att blondinbella åkte ut. Men o andra sidan var hon ju inte speciellt bra heller. Min favorit är absolut Laila Bagge, hon är grym!

Idag, lördag var det pistol Km ute på Sanda i Haninge. Jag hade ingen lust att åka dit så det sket jag i. Istället målade jag och Oskar om i hallen i lägenheten. Vi satte oxå upp en fototapet på ena sidan. Motivet var Manhattan fotad 1995. Det blev faktiskt grymt bra! Bild på detta kommer imorgon när jag lagt över bilderna :)

Just nu har vi tränat lite magmuskler. Oskar ligger just nu och pumpar armhävningar. Jag ska väl oxå ta och lägga mig på golvet och träna lite till :) Man kan ju inte vara sämre :P

Sov gott!
Pusspuss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemskaste morgonen ever!

2009-01-21 @ 14:30:06

Imorse vaknade jag av att Oskars pappa ringde mig och frågade om han hade sovit hos mig ute på Djurö. Men det hade han ju inte utan de hade en sen hockeymatch igår så han sov hemma hos sig. Men nu var det nämligen så att hans mobil var avstängd och han hade inte dykt upp på jobbet, utan han var 2 timmar försenad utan att ha hört av sig. Så hans föräldrar åkte till lägenheten för att banka på dörren. Men när de kommer dit är inte hans bil där! Jag blev verkligen jätteorolig eftersom det var en man som blev mördad i 3 portar bredvid oss förra veckan. Så precis när hans föräldrar är påväg för att åka till polisen får hans syrra tag på honom. Då visar det sig att hans batteri på mobilen tog slut inatt så hans väckarklocka ringde inte, så han försov sig. Och han hade precis vaknat och åkt till jobbet när hans föräldrar kom för att knacka på dörren. Snacka om att gå om varandra vid fel tidpunkt! Skönt att det inte hade hänt något iaf!

Efter denna morgon åkte jag till skolan för att skriva ett kemiprov. Vi hade bara den lektionen idag. Provet gick helt okej iaf så det var ju skönt. Nu har jg precis kommit hem och ska äta lite lunch och gå en långpromenad med hundarna. Sen ikväll blir det skytte :)

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning i Nacka

2009-01-20 @ 22:08:29

Idag blev det fullt ös hela dagen. Började med idrottslektion där vi spelade badminton vilket var rätt kul. Sen stannade jag, Kim och Emma kvar för att vänta på rugbyträningen som började 15.00. Det var rätt kul, lite dåligt med folk idag bara.

Sen åkte jag hem och åt middag och drog ner till skyttet. Men idag tränade jag, Dennis och Andreas i nacka. Det gick rätt hyffsat idag, inte mitt bästa direkt men bättre än igår. För Dennis gick det skitbra idag! :)

Nu ska jag snart gå o lägga mig och prata med älsklingen i tele :) Får inte sova med honom inatt :( Men jag överlever förhoppningsvis! :)

Sov gott!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis till mig =)

2009-01-12 @ 16:07:12

Hej alla!
Jag har varit otroligt off på att skriva på bloggen nu. Har helt enkelt haft annat för mig. Men idag fyller jag år =)

Jag kommer att lägga upp bilder senare från min nya telefon som jag köpt till mig själv. Det är en Sony Ericsson C902 skit grym!

Mer uppdatering om allt annat i mitt liv kommer senare. För alla som inte vet det så vill jag bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän. Det finns ingen annan som betyder så mycket för mig! Jag älskar dej älskling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy Birthday

2009-01-03 @ 13:06:40

Igår fyllde min kära far 42 år =) Det firades med fika med släkten. Vi hade också en mysig middag på kvällen med bara familjen.

Jag och Oskar var väldigt aktiva igår =) Vi var ute med hundarna i ca 2 timmar i solen. Det var helt galet vad vackert det var med all frost som lyste i solen!

Tänkte bara upplysa dig om en sak, jag är besviken.

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen!

2009-01-03 @ 13:03:02

God fortsättning på er!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera mig men nu är jag tillbaka igen.

I tisdags åkte ja och älsklingen ner till hans familjs hus i Småland. Det ligger i Hult som ligger ca 1 mil ifrån Eksjö. Det är ett 1400-tals hus som har två våningar. Vi kom fram vid halv 8 på kvällen och då spelade vi Skip-Bo framför den öppna spisen i vardagsrummet. Vi såg oxå en deckare innan vi gick och la oss i sängen där vi hade en värmemadrass =)

På nyårsaftonsmorgonen åt vi en jättemysig frukost innan vi åkte till Eksjö för att köpa raketer och lite ingredienser till fördrinken.

Hemma igen så bytte vi kläder och började ställa upp ett stativ för raketerna. Vi inspekterade också alla smällare som vi köpt. Så fort det blev mörkt flög det smöllare över hela tomten =P det var kul =)

Middagen bestod av våran otroligt goda Mohito drink, med vissa redigeringar. Förrätt var rårakor med löjrom, rödlök och Cream freish med ett mousserade vin till. Varmrätten var klyftpotatis, ädelost gratinerad oxfile och grönsaker och rött vin. Sen var det efterrätt som bestod av massor med olika exotiska frukter med grädde till.

Fram till tolvslaget spelade vi lite olika spel och lyssnade på musik. Sen när det var dags så skålade vi med champange och sköt raketer. Efter det gick vi och la oss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bastukväll

2009-01-03 @ 13:02:26

I måndags hade jag och sötnosen bastukväll med Jeppe och Lina. Vi kom dit vid kvart i 6 och gick ner till gymmet och bastun. Jag och Oskar roade oss först på gymmet, det fanns massor med olika saker i källaren :P Sen satte vi oss i bastun och drack öl och snackade massa skit =)

När vi var klara 2 timmar senare var det dags för middag. Det var kinesiskt tema och smakade verkligen jättegott! Efter maten blev det fika och olika spel. Bland annat lika par leka bäst. Det var roligt!

Vid halv ett gick vi hem och slocknade direkt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()