En 08:a bosatt i Peking

Fullt ös medvetslös!

2009-08-31 @ 21:53:26

Hej!
Idag har det varit en ganska så bra dag i stallet tycker jag. Vid 07.00 kom två praktikanter som ska vara här hela veckan och sedan varje torsdag. De var jätteduktiga och det gjorde att allting flöt på väldigt bra. Men det jobbar mellan 07.00 - 16.00. Så vid fyra var jag själv. Då skulle Micke hoppa 2 hästar och sedan var det genrep inför kvaliten i helgen. allting gick bra förutom min sista häst som stog mer på 2 ben än 4 haha...

Idag fick vi även hit Mickes mammas hund som vi ska ta hand om över natten. Han är 16 år, saknar ett öra och helt döv. Ebbe heter han och han gnäller hela tiden! Så vi får väl se om han är tyst under natten!

Nu ska jag faktiskt sova! Det är hög tid för det! Det blir lite sent när man jobbar till 21.00 på kvällen som jag gjorde idag. Men ja hoppas att det inte blir lika sent imorn! '

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back on track!

2009-08-30 @ 14:19:46

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen fått mitt internet! :) Så nu blir det lite mer uppdatering här ifrån Peking :) Just nu sitter jag och Malin och tittar på lite dressyr ifrån EM. Jag vet inte hur länge vi står ut med att se på det men en stund iaf :P jag hoppas på att kunna installera mitt program så jag kan överföra bilder ifrån mobilen oxå. Men det kommer nog inte idag!

Vi hörs!
Puss på er alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bye bye Stockholm!

2009-08-01 @ 22:45:32



Hej!

Idag har det som sagt varit min sista dag i Stockholm! Jag skulle ha träffat Bella först men hon hade fått förvärkar på morgonen och trodde hon skulle föda men det var bara ett falsk alarm. Men hur som helst så hann vi inte ses. Så istället åkte jag och handlade med min mamma och pappa. Vi skulle bland annat köpa nya cykelhjul till mammas cykel och sedan skulle vi handla mat.

Vid fem tog jag bussen in till stan och mötte upp Mickan. Vi tog en promenad till Djurgården och pratade. Sedan gicki vi till Grönan och hälsade på Ellinor som jobbar där. Sedan blev det avsked och Ellinor blev lite sentimental och fuktig i ögonen! Jag kommer verkligen sakna er allihopa! Men jag kommer ju tillbaka och det finns inget som hindrar er från att komma ner och hälsa på ibland!

Nu har jag precis ätit middag. Det blev grillad entrecote med färsk potatis. Grymt gott! Jag skulle dock inte ha ätit bearnaeissås... Min magkatarr sa ifrån direkt... Men men nu är det lite bättre iaf. Snart ska vi äta hallonpaj och vaniljsås hur nu de ska gå med magen vet jag inte än! Men jag är grymt sugen på det! Sen blir det till att packa in mina saker i bilen och sedan SOVA!!

Men nu kommer jag inte att kunna skriva på minst en vecka. För jag har inte fått mitt ,mobila bredband än tyvärr. Men inom 2 veckor så kommer jag att vara igång igen med mitt bloggande. Men denna gång ifrån Ullevi Gård i Norrköping!

Här kommer lite bilder från kvällen och middagen!
























Ha det bra så länge så hörs vi!

Pussar och kramar! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sista dagen i Stockholm!

2009-08-01 @ 12:55:31

Hej hej!
Idag är det min sista dag i Stockholm innan jag flyttar till Norrköping! Jag har precis varit i stallet och ridit med Agnes. Det gick bra förutom att min pålle höll på att lägga sig ner i gången igen. Jag förstår inte vad han håller på med! Men det verkar som att han är extremt trött och inget annat.

Om en stund ska jag åka in till stan för att först träffa Bella och hälsa på lilla bebben i magen. Och efter att jag träffat henne en stund ska jag fika med Mickan. Det ska bli trevligt att träffa de båda två innan jag åker! Sen ikväll ska vi köra upp släpet och börja packa in saker. För vid klockan 9.30 imorn så åker vi!



Denna låt har jag haft på hjärnan hela dagen... =P
Hej svejs!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()