En 08:a bosatt i Peking

Jag mår illa

2009-04-29 @ 21:01:29



Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Men jag mår så jävla illa hela tiden! Plus att jag har ont i huvudet som jag vet inte vad. Jag har säkert svininfluensan bara för att ...

Imorn är det iaf valborg. Ser fram emot en mysig kväll! <3


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

rolig helg

2009-04-27 @ 17:16:00






 
Denna helg kan ha varit en av de mest roligaste på länge! I fredags firade vi min mamma och moster som har fått nytt jobb. Det blev mysig middag samt Champange :)

Lördagen bestod av banskytte ute på Sanda. Det var första gången för i år för mig och det var helt galet roligt! Vid halv 3 kom Oskar och Johannes och hämtade mig och vi åkte till södertälje. När vi kom hem var det dags att göra sig iordning för studentskivan som var på kvällen.

Jag var klädd i neon och temat var "såhär får ni aldrig mer se mig igen". Kvällen var helt galet rolig och jag vill tacka alla mina vänner som var där och gjorde den kvällen värd att minnas! <3

Söndagen blev slapp men jag vaknade upp utan huvudvärk för första gången på 4 veckor! Det var jätteskönt. Jag, Oskar och Johannes gick till kebabhuset och käkade ute i solen. Det var mysigt :)

Idag har jag haft matteprov i skolan som gick åt helvete! Men det gick dåligt för de flesta och vi kom fram till att provet var för svårt. Men jag orkar inte bry mig :P

Nu ska jag snart åka in till stan igen. Skulle ridit med det blev ändrat till på onsdag.

Ha en bra kväll! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FUCK OFF

2009-04-23 @ 23:14:13

FUCK OFF NU ÄR JAG LEDSEN!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart helg!

2009-04-23 @ 22:43:56

Ååå vad jag längtar till helgen nu. Imorn ska jag lämna in mitt projektarbete och det ska bli så himla skönt när det är klart! Har suttit nu ca 2 timmar och läst igenom allting och redigerat det sista. Så nu ska jag bara försöka få ut det ur skrivare. Den vill inte riktigt samarbeta för stunden :O

Dagen har varit extremt seg i skolan. Vi hade 3 timmars fysik idag som inte var altför intressant. Sen mitt upp i allt skulle vi träna på nån studentsång och sen blev det en het diskussion om vilken klass som skulle springa ut först. Men jag orkar ärligt talat inte bry mig.

eftermiddagen/kvällen spenderades i stallet. Jag hade 3 små hästar att pyssla om idag. Men den ena hade dragit av sig en sko, den andra hade ett infekterat sår och var oren och den tredje är bara 2 år. Så det blev bara massa pyssel och lite skritt.

Nu ska jag snart gå och dricka te och sen blir det sova om jag nu lyckas att få ut med arbete :P annaras får jag skriva ut det i skolan imorn.

Sov så gott!

Pusspuss <3
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Missförstådd och totalt urblåst

2009-04-23 @ 09:26:28



Just nu förstår jag inte hur jag ska vara. Jag är bara jag och det blir fel. Nu har jag enligt dig lyssnat på dig för "första" gången och det känns som att det blev fel iaf... Jag vet inte längre hur jag ska vara för att vara så lite som möjligt  =/ Vi har gått skilda vägar men våra vägar korsas hela tiden och vi kommer till en "dead end". Jag är trött på det. Antingen aldrig mer eller alltid, inget mitt emellan. Men snart åker jag iaf bort i 6 veckor, kanske 1 år. Men tror vi seriöst att det kommer bli bättre?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

22 April

2009-04-22 @ 19:20:55

Idag är det 1 år sedan mycket hände. Det känns konstigt, jag säger inte mer än så. Har både positiva och negativa minnen från förra årets 22 april. Men nu har det gått 1 år sedan och det som är positivt med det är iaf att det är Mickans födelsedag igen :) GRATTIS GUMS <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halloj :)

2009-04-19 @ 17:08:32


Igår hann jag inte skriva något så jag tar det idag istället. Igår hade vi en hemmatävling i skyttet. Det var normalt mycket folk där och jag satt hela morgonen och pluggade tills jag skulle skjuta. Skyttet gick inte alls nå bra men jag orkade inte hänga läpp för de utan jag var tvungen att plugga vidare.

På kvällen kom Oskar och vi tog det rätt så lugnt. Vi spelade lite spel med mamma eftersom det bara var hon hemma. Mina brorsor var ute på mopparna och pappa på Gotland och körde rally. Men vi hade det trevligt :)

Idag sov jag faktiskt ut till halv 10! Det var riktigt skönt faktiskt. Sen gick jag upp och åt nybakta scones och drack nyponsoppa :) Efter frukosten satte jag mig med pappa och tittade igenom mitt projektarbete. Det behövde omformaters och lägga till vissa saker. Men nu tror jag faktiskt att jag snart kan säga att det är klart!! Det är helt underbart!

Vid halv ett åkte jag upp till stallet och red. Det gick jättebra idag. Kändes som jag satt på en helt annan häst, han var superfin! Så det ska bli kul med Norrköping i sommar!

Nu ska jag snart åka hem till lägenheten i Södertälje och ta hand om min lilla kanin
:)

Dagens låt säger för övrigt allting just nu! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

give me a break!

2009-04-17 @ 22:45:28

Fy fan rent ut sagt vad jag är skoltrött just nu! Eller ja, jag är helt slut rent allmänt också. Orkar verkligen inte med fysiken just nu som vi ligger totalt efter i. Fick tillbaka 2 prov idag som jag inte alls var nöjd med och det kändes ju sådär...

Eftermiddagen spenderades i stallet iaf. Red en liten ponny idag så det var kul :P Sen när jag kom hem var Marc hemma hos oss med Gucci :) Så det blev till att sitta och snacka en hel del. Sen tänkte jag jobba på mitt projektarbete för det ska vbar klart om en vecka. Men då ville min kusin att jag skulle komma upp och säga hej en snabbis. Och det blev ju inte direkt en snabbis....Kom hem nu liksom.... Så just nu känner jag mig inte alls så motiverad till att börja plugga....Vi får väl se om det blir sängen istället!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FRIDAY :D

2009-04-17 @ 08:40:17

Idag är det äntligen fredag hur skönt som helst! Jag börjar 11.40 så jag ska åka till skolan om en timme typ. Har två lektioner sen ska jag åka upp till stallet och rida ponny idag haha xD

Fast idag har jag lite ont i magen och mår lite illa men jag hoppas att det går över. Vet inte alls var det kommer ifrån.

Vi hörs senare! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skansen

2009-04-16 @ 18:40:19





Idag var vi på Skansen igen. Dagen i ära hade de en filminspelning av en långfilm som kommer komma ut julen 2009. Regissören till den filmen är Helena Bergström. På bilden ser ni henne sitta med blont hår och en blommig kappa :P Det var lite roligt att se henne som regissör till en film :)

När jag skulle åka hem köpte jag en magnum temptation och den var sååååå god! Den kan jag varmt rekommendera :)

Sen när jag väl satt på bussen hem så satte sig Nina från programmet ensam mamma söker som gick i höstas :P Så idag har jag sett två "kändisar" haha.

Nu ska jag snart äta middag och sen kommer Oskar :) Är helt slut i huvudet efter att ha suttit med det där j*vla projektarbetet hela eftermiddagen. Men nu är det verkligen inte långt kvar! :)

Ha en bra kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huvudvärk

2009-04-15 @ 21:49:36

Jag börjar bli trött på min konstanta huvudvärk som kommer i och med att jag hela tiden har nån muskel eller nerv i kläm. Det gör pissigt jävla ont och det börjar bli riktigt jobbigt. Men det är bara att kämpa på. Var som sagt uppe och red med Agnes iaf =) Det var riktigt mysigt  =)

Nu har jag precis gjort en hemgjord sallad som jag ska ha imorn när jag är på Skansen. Hade tänkt skriva lite till på mitt projektarbete men jag känner att det får vara bra för ikväll....

Godnatt på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKOLA IGEN

2009-04-15 @ 15:42:04

Just nu sitter jag faktiskt och är ganska så irriterad. Jag förstår inte hur du ens vågar fråga?! Det känns som att jag fått en kniv stucken i ryggen men du verkar inte förstå det! Så let´s put on my pokerface!

Aja, skit samma. Idag hade jag iaf kemi prov. Det gick faktiskt bra 18/22 så jag är nöjd. Ska sätta mig med mitt projektarbete nu fram till klockan sex. Vid sex ska jag rida med Agnes :) Så det ska bli skönt att komma bort från plugget ett tag!

"Love will tear us apart"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad Påsk

2009-04-12 @ 12:48:45

Ja påskhelgen börjar lida mot sitt slut men vi har ju haft ett otroligt bra väder! Imorn ska jag fira påsk med hela släkten, det ska bli trevligt  =)

Igår var vi hos Oskars släkt och åt påsklunch. Det var ett riktigt kalasväder och jag var igång tidigt för att hinna rida innan. Var ute på en jättemysig sväng med hästen =)

Nu ska jag snart ta och äta lite lunch. Har precis varit i stallet och haft hoppträning. Det gick super idag och hela min kropp värker! Jag kommer vakna med en grym träningsvärk idag, men det var de värt!

Fick även ett samtal från en helt oväntad. Det betyder mycket även fast du inte verkar tro de <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskväll

2009-04-09 @ 21:08:37



 Bild: Lane Garrison
Detta kan ju vara en av världens snyggaste killar!  Jag skulle inte tacka nej till att ligga och krama på honom. Jag tycker även att han är en riktigt duktig skådis.

Kvällen har varit lugn. Jag lagade middagen som bestod av hemgjort potatismos, köttfärs med salsa och chilisås. Detta la jag i en form med potatismoset underst och köttfärsen ovanpå. Toppen gratinerades med ost och tomatskivor. Det blev supergott! Sen satt jag, mamma och pappa och spelade Skip-Bo. Snart kommer Oskar =)

Sov gott <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seg som en snigel

2009-04-09 @ 15:55:41



 Nu har jag suttit framför datan med mitt projektarbete sen klockan 10.15 imorse. Jag börjar faktiskt bli klar! Jag har i princip bara sammanfattningen kvar sen ska jag bara fixa layouten lite oxå. Arbetet handlar som sagt om ätstörningar och här en bild på mig när jag fyller 15 år. Min överarm är nästan lika stor som min lillebrors underarm och han är 10 år på bilden. Jag är glad att jag inte ser ut sådär nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp

2009-04-09 @ 10:44:37



 Igår satt vi och kollade lite på youtube och då bland annat på Idol uttagningar. Dp fick vi upp denna film och jag blev lite mörkrädd. Jag lyssnade på hur hon sjöng och det är förjävligt och det värsta var att jag kände igen henne. Hon går på min skola hahahaha!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Feber och snorig

2009-04-08 @ 21:04:33

Nu har jag kommit hem för första gången sen i söndags. Jag har varit hos Oskar i Södertälje med hunden. Det har varit riktigt mysigt!

Men i måndags började jag känna mig lite snorig, fast bara lite och sen i tisdags har jag haft en aning förhöjd kroppstemperatur. Detta har gjort att jag i princip bara har legat i soffan hela dagarna och räknat några mattetal. Jag har iof släpat mig ut med hunden också men annars har jag inte gjort så mycket mer. Känner att jag måste bli frisk till på fredag då jag ska hoppa. Ska ha hästen hela helgen nu så jag har inte tid att vara sjuk.

Igår såg vi iaf på "Låt den rätte komma in". Jag blev rejält besviken. Den var inte bra någonstans. Den var inte spännande, inte speciellt läskig eller rolig. Bara riktigt konstig. Men men nu har jag sett den iaf.

Nu har jag precis skrivit lite på mitt projektarbete. Jag håller faktiskt på med det sista nu. Har en frågeställning kvar att svara på och det tänkte jag göra imorn. Annars så är det bara layouten som ska fixas. Det känns skönt!

Men nu ska jag försöka att sova lite så jag blir frisk! Btw, har färgat håret nu så jag är brunett igen. Blev helt okej, ser faktiskt ut som jag har ljusa slingor i utan att jag gjort det.

Men sov gött! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sm

2009-04-04 @ 16:10:59




 Hemma från Sm nu. Presterade likadant som hemma på träning så jag är nöjd ändå. Hade en del skott jag kunde varit utan men så är det alltid. Men jag började med 191 sedan 187 så jag tappade lite på slutet när jag fick ont i fötterna och nervositeten la sig. Men det här var mitt första SM i luftgevär så jag är nöjd med mina 378 åndå =)

Övningskörde sedan hem från Eskilstuna och var grymt kissnödig :P Men det gick bra! Nu ska jag inte göra så mycket mer idag. Vi ska grilla och ta de lugnt. Pappa har köpt nån älgöl från systemet som ser farlig ut så den ska vi väl dricka i solen.

Btw den här filmen visar väl lite min sinnesstämning just nu, är övertrött och flumm efter 3 timmars sömn inatt :P

Ha de gött <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

LOV

2009-04-03 @ 14:35:31

    Ja då har man påsklov nu då, skönt som fan. Fast jag har haft lov sen i onsdags för jag var ledig igår och idag har jag varit hemma. Rösten var fortfarande helt hemsk igårkväll så jag stannade hemma idag. Satte upp en rullgardin i mitt rum igår och sov till 11.00 idag igen xD Riktigt skönt!

Just nu är jag hemma hos Dennis och spelar gh. Han fyller ju 18 år idag så man måste ju säga grattis =) Imorn är det senior SM i Eskilstuna som gäller. Det ska bli spännande och kul. Mindre roligt blir det att vi ska åka 05.00 hemifrån... Jag kommer ärligt talat att vara död. Är glad att det inte är jag som kör!

Men nu ska jag vara lite social med "stoooora" Dennis =)

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En kråka i halsen

2009-04-02 @ 14:16:32

Igår när jag skulle gå och lägga mig tittade jag på min mobil och insåg att jag varit poppis under kvällen. Det bästa av allt var ett sms där det stog att vi var lediga idag för att vi inte skulle till Skansen. HALLELJUA! För det första lät jag som en hora på crack igår och för de andra var jag trött och klockan var 23.30. Så jag somnade gott igår.

Vaknade vid 11.00 imorse =) Det var helt galet skönt att sova! Sen var de helat underbart väder ute idag igen. Vid typ tolv ringde Dennis och jag blev helt förskräckt över hur min röst lät! Jag trodde seriöst att jag hade svalt en stor kraxande kråka! Men jag kan ju inte påstå att rösten blev bättre efter 80 minuters snack heller så nu tänker jag försöka vara tyst resten av dagen. Det lär ju inte gå så överdrivet bra men iaf... :P

Ska försöka räkna lite matte nu och skriva på ett miniprojektarbete i Biologi Breddning. Får se hur de går. Sen ska jag ner till skyttet och hämta mina saker. Tror inte att det blir någon träning idag. Känner mig inte helt i form tyvärr....

Puss på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

rensning

2009-04-01 @ 14:11:56

Rensade precis telefonen från gamla sms.

"Ja är inte sårad så du vet. de var liksom så mycket känslor som kom tillbaka igår bara. Har inte vetat vad jag känner  för dig men nu vet jag att känslor finns det gott om."

"din humor och din kropp"

"toffelmannen"

Det är nog inte många som fattar men jag är bara förvånad över hur saker kan förändras så himla fort. Och då menar jag inte till det positiva.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VÅR

2009-04-01 @ 13:03:30



Imorse när jag vaknade hade jag grymt ont i halsen. Kunde inte alls somna om så jag låg vaken från 04.45... Jobbigast av allt var att jag var tvungen att åka till skolan för att skriva uppsatsen på nationella provet i svenska. Det sög rejält men det gick bra iaf. 

Jag skulle ha ridit idag men det blir inget av med de. Ska vara hemma och ta det lugnt istället. Men det är lite tråkigt eftersom det är så himla fint väder idag! Men jag mår faktiskt riktigt illa just nu om jag ska vara ärlig så det är bäst att ta det lugnt.

Puss<3
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()