En 08:a bosatt i Peking

Lilla Rolf och Kennet

2008-10-30 @ 11:06:53

Godmorgon allihop!
Inatt hade jag och Oskar en väldigt rolig diskussion om fula namn på små barn. Detta spårade ur totalt...Men vi kom väl fram till att Rolf och Kennet va nog bland de fulaste man kunde döpa sin lilla son till. Nu säger jag inte att dessa namn är fula på de som heter det, men jag skulle inte kunna tänka mig att döpa min lilla son till Rolf =)

Anyway, idag är det torsdag och det är filmkväll hemma hos mig. Detta innebär att jag måste städa...Jippie.... Men det går väl ganska så fort när jag väl sätter igång! Ska även försöka räkna lite matte idag =P Får se hur det blir med den saken!

Byebye <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN!!!!!!

2008-10-29 @ 17:38:38

Tjo!!!
Har precis kommit hem från läkaren! Nu är jag utskriven, det är inget fel på mitt hjärta längre. Jag har en låg puls men det är inget farligt. Jag räknas som en elitidrottare eftersom att mitt hjärta är så vältränat. Det är ju alltid roligt att bli jämförd med Gunde Svan =) Jag hade dock rasat 3 kg efter helgen med min dumma magkatarr så nu måste jag äta upp mig lite! Men det ska jag göra imorn för då ska de va filmkväll hemma hos mig =) Då ska jag äta mycket pizza =P

Men nu är de dags för middag!
Hare bra!
Pussss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgon nr 3 på höstlovet

2008-10-29 @ 10:58:45

Då var det redan onsdag då. Tredje dagen på höstlovet. Mår faktiskt mycket bättre idag så det är skönt! Ska inte göra nått speciellt idag, ska vara inne hos läkaren vid halv fyra för att få svar på ett EKG. Annars ska jag bara ta det lugnt! Skulle gått på In Flames ikväll med Dempa, men de ställde jag in för ett par veckor sen. Det var iof ganska så tur för jag hade inte orkat stå upp på en sån konsert ikväll.

Så nu har jag precis ätit frukost och ska gå och duscha o klä på mig.
Skriver mer senare!
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Komiskt

2008-10-28 @ 20:19:06

Jag kan inte mer än säga att jag älskar när ens "bästa kompis" eller låt mig omformulera det fd "bästa kompis" ljuger än upp i ansiktet 2 gånger samt pratar skit bakom ryggen. Men de är ju bra att jag vet var jag har dig iaf efter snart 3 år. Och de va visst inte så nära hjärtat som jag trodde, but still I´ve tried!

Du borde bli komiker or join the group "Pink Ladies".

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trött som en snigel som kämpar i sirap

2008-10-28 @ 20:05:56

Jaha då har hela denna dagen gått då. Och vad har jag gjort? Hmm... INGENTING! Har försökt att äta lite vilket gått sådär, min mage är inte helt okej än...Mår rätt illa hela tiden så de är inge kul! Har mest legat i sängen och tittat på Scrubs säsong 4. Snart kommer Oskar hit, det ska bli mysigt. Ska dock försöka att bli av med mitt illamående tills dess hur nu det ska gå till =/

Jag känner mig som en snigel som kämpar i sirap, nu orkar jag inte ens skriva mer.

Ha en go kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen!

2008-10-28 @ 09:17:30

Den här helgen kan ha varit bland den värsta i hela mitt liv, men samtidigt har jag haft trevligt oxå. Men jag ska börja emd att berätta om lägret i Fagersta.

Vi kommer dit vid 17.40 på Fredag kväll och har samling. Efter det är det dags att börja skjuta, men vi har inte ätit någon middag så vi får åka in till "centrum" för o käka på ett liten grillhak. Sen va de bara åka tillbaka till hallen och skjuta mätt som ett as. Men det gick faktiskt rätt bra. Presterade 50 p under tävlingen =) Så det var kul.

Efter allt skytte var klart skulle vi gå o göra iordning för natten. Först fick inte killar och tjejer sova tillsammans så jag skulle sova själv medans Dempa och Jejja fick sova tillsammans...*suck* Men det blev ändrat =)

Ja efter ganska så dålig nattsömn så vaknade vi o de va dags för frukost. Jag fick knappt i mig nått för jag mådde illa och hade ont i magen. Detta höll i sig under hela dagen. Men jag var med på alla teoripass och skjutpass. Teoripassen var inge vidare bra, det var bara självklara basic grejer så det var en besvikelse. Samma sak med genomgången av ställningsskyttet. Men men, vi va glada ändå.

På lördagkvällen fick vi göra vad vi ville =) Jag Dempa o Anders pressade ner oss i en 90 säng och såg på film. Jag hade dock feber =/

På söndagen vaknade jag o hade världens kramper i magen och mådde illa. Det blev inge skytte för mig på hela dagen... Jag bara satt eller låg ner tills vi skulle åka hem vid 15.00. Det var ingen vidare kul avslutning.

När Christer sedan kom för att hämta oss fick jag skjuts till Nacka Närsjukhus. Där misstänkte de blindtarmen så jag fick åka till SÖS till kirurgakuten. Det var sådär lagom kul. Fick ta urinprov och blodprover, göra en gynundersökning samt ha en liten asiat som klämde och kände överallt. Men vid 23.00 fick jag åka hem för att sedan komma tillbaka dagen efter för o se hur det utvecklat sig.

Så igår vid 9.30 var jag där igen. Urinprov och blodprov fick jag ta. Jag skulle va fastande så jag hade inte ätit något på över 24 timmar. Det resulterade i att jag spydde galla.... Timme efter timme gick och de va inte blindtarmen de va fel på. Så jag fick nån vidrig vätska som hade samma konsistens som en snorlobba som bedövade magsäcken, samt laxermedel. kul kul.... Så vid 16.00 ungefär fick jag ett recept på medicin mot magkatarr och fick för första gången äta något. Det blev en halv liten youghurt som jag senare spydde upp....

Nu sitter jag och har försökt äta frukost men det har inte blivitt så mycket. Ska gå o lägga mig och sova nu igen.

Hare bra!
Puss


 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

:D

2008-10-24 @ 13:52:45

Nej nu orkar jag inte va ledsen längre!
På med mössan o se galen ut för nu drar jag till Fagersta!




Bye bye suckers!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.....

2008-10-24 @ 12:06:49

Hittade den här när jag rensade bland mina skolarbeten.


Samma misstag tre gånger

Jag har lyckats göra samma misstag tre gånger i mitt hittills 18-åriga liv. Det är om jag får säga det själv ganska så bra jobbat. Med tanke på att det inträffat under en tid av två och ett halvt år. Jag pratar om att dumpa sin pojkvän för någon som verkar mer "spännande".


Egentligen har det nog inte handlat om att jag inte älskat min pojkvän. Det har jag gjort och det gör jag fortfarande. Men jag har alltid varit så lättpåverkad av andra människor under den senaste tiden att jag lyssnat på de istället för mig själv. Det har gett vissa konsekvenser. Och sorgligt nog så verkar det som om jag aldrig lär mig att lyssna på mig själv istället.


När jag var 15 blev jag tillsammans med min första riktiga pojkvän. Han var ett år yngre men vi hade det jättebra tillsammans. Sedan började han spela i ett innebandylag och jag träffade hans lagkamrater och började prata med dem. Så var de ju en kille då som jag tyckte såg bra ut och han tyckte samma om mig. Så vi pratade ett tag över internet och telefon men vi träffades bara två gånger. Och efter det gjorde jag slut med min pojkvän för den här andra killen verkade ju vara den rätta.


Efter en och en halv månad var jag tillsammans med samma kille igen. Vi hade de bra, lite småtjafs bara men de hör saken till. Nu den här gången hade jag fått en ny granne som var väldigt trevlig och snygg. Vi började träffas och umgås. Helt plötsligt trodde jag då att han var den rätta istället för min dåvarande pojkvän. Jag visste att han gillade mig och så gjorde jag ännu ett misstag. Jag sov över hos honom och efter det dumpade jag min pojkvän igen...


Kan ni gissa vad som hände efter två månader? Jo, men självklart jag var tillsammans med pojkvän nummer ett igen... Hur fan jag lyckades med det är fortfarande ett mysterium men så var det i alla fall. Den här gången hann vi förlova oss och allt kändes så himla rätt. Sen självklart så fick jag kontakt med en annan kille. Och så var de hela igång igen. Jag gjorde slut en tredje gång för att den här gången kunna va singel och göra saker utan att få dåligt samvete.





Nu är de två veckor sedan jag gjorde slut för tredje (sista?) gången. Och nu börjar jag redan fundera på om det verkligen var rätt beslut. Att jag aldrig lär mig? Den dagen någon kommer på hur man ska kunna följa sina innersta känslor kan väl den personen säga till. För jag väntar fortfarande på en förklaring.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredag, äntligen!

2008-10-24 @ 11:32:26

Idag är det äntligen fredag =) Idag ska jag, Dempa och Jejja iväg på träningsläger i Fagersta. Det ska bli superkul! Är jättetaggad! Vi blir borta hela helgen med bara massa skyttenördar :P

Fast saker och ting är lite upp och ner i mitt liv just nu. Men som tur är har jag världens underbaraste vän, Ellinor Rydhamn! Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag känner dig! Du finns alltid som en stöttepelare och håller mig uppe när jag känner att jag bara vill sjunka under jorden! Stort tack till dej! Älskar dej <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

FAN FAN!!!!!

2008-10-23 @ 22:14:12

Fy fan vad jag inte orkar med detta längre!!!!!
Jag håller på att bli galen!
Varför ska känslor ställa till det så himla mycket så att man inte kan leva ett normalt liv?!

In the brightest hour
Of my darkest day
I realized
What is wrong with me

Can't get over you
Can't get through to you
It's been a helter-skelter, romance from the start

Take these memories
That are haunting me
Of a paper man cut into shreds
By his own pair of scissors
He'll never forgive her...
He'll never forgive her...


Because days! Come and go!
But my feelings for you are forever
Because days come and go
But my feelings for you are forever

Sitting by a fire
On a lonely night
Hanging over from another good time
With another girl...
Little dirty girl
You should listen to this story of her life

You're my heroine-
In this moment I'm lonely
fullfilling my darkest dreams
All these drugs, all these women
I'm never forgiving...
this broken heart of mine


Because days! Come and go!
But my feelings for you are forever
Because days come and go
But my feelings for you are forever


One last kiss...
Before I go...
Dry your tears...
It is time to let you go...


One last kiss
Before I go
Dry your tears
It is time to let you go...


Because days! Come and go!
But my feelings for you are forever
Because days come and go
But my feelings for you are forever


One last kiss
Before I go
Dry your tears
It is time to let you go...


One Last Kiss.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

2008-10-20 @ 17:06:16

Idag va ja hemma från skolan för jag är jätteförkyld! Hade även lite feber igårkväll... Jobbigt.

Jag är faktiskt så jävla trött på alla mina sjuka och jobbiga drömmar! Jag får knappt någon sömn! Vaknar ist och är jättearg eller ledsen. Nu orkar ja inte ens skriva nå trevligt inlägg.

I´m sick of always hearing all your fake lies.
You fucked up my life! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag....

2008-10-16 @ 17:13:18

Jaha snart va de helg igen då! =) Fett skönt! Veckan har gått superfort som vanligt. Nu är det bara 10 veckor kvar till julafton liksom :S

Imorn och på lördag har jag träning, det ska bli skitkul! *längtar* Sen efter träningen på lördag ska jag o Oskar hem till Felicia och se film med Felicia,Vasse,Ellinor och Micke =) Det ska bli jättemysigt =) Vi ska även spela lite Wii =) O på söndagen sen är jag helt ledig =) ska bara göra lite läxor o så men annars bara ta de lugnt o va med oskar, kanske åker o tränar lite skytte oxå!

Dempa de lilla aset är på Cypern hela den här veckan, men jag är glad för hans skull =) Jag skulle åkt med men det blev inte så eftersom det tog slut mellan oss. Men what the fuck Cypern finns ju kvar och de är ju rätt mysigt o ligga hemma i soffan o mysa framför en film när de regnar ute! =)

Men nu ska jag gå o plugga lite inför kemiprovet imorn och sen blir de upp till stallet =)

Hare gött! <3

Everytime I think of you the sun goes down.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

SHIT DE VA JU HUNDRA ÅR SEN!!!

2008-10-12 @ 22:02:29

Herregud va längesen de va jag skrev nått i min blogg....
Jag har varit i Norrköping på praktik därav att jag inte har skrivit något =(

Just nu sitter jag framför matteboken och håller på att dö av tristess... *suck*
Har 40 tal som ska vara klara till imorn...

Idag har det varit värsta kanonväderet =) Åkte först hem från Södertälje imorse och satt bredvid ett fyllo på pendeln =/ Tyckte väldigt sund om honom...Han var snäll och trvlig...Dock lite för mycket alkohol....

När jag kom hem va de bara å byta kläder o åka upp till stallet o fixa med hästen. Det gick iaf bra :)
Efter stallet åkte jag till Dempa o tittade lite på film o åt middag. Lyckades även få två jävligt fina bitmärken på benen... Hmm... Vem kan va skyldig?

Så nu sitter jag här och måste plugga massa matte,duscha och bädda rent i sängen..Låter de särskilt kul? Nej...Men jag måste fortsätta...

Hare gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()