En 08:a bosatt i Peking

Put on a happy face and smile

2008-11-30 @ 16:28:05

Jag hoppas verkligen att saker och ting kommer att lösa sig nu! Jag vill verkligen det!! Nu har det varit en väldigt dyster höst och det har känts väldigt tungt! Men jag hoppas att det ska bli bättre nu!

Dennis, jag önskar verkligen att allt kommer att gå bra för dig nu och det blir så som du hoppas. Jag vill att vi ska kunna umgås utan tjafs och bråk hela tiden. Det har vi gjort tillräckligt! Men det svider som fan fortfarande och ingen av oss har gått vidare 100 % än. Men nu kan man iaf leva med det och det har kommit in andra personer att tycka om ist. Så varför inte lägga ner alla vapen och sluta fred och ha trevligt ist? För vi tycker ju om varandra innerst inne, det är därför det har blivit de här dumma missförstånden. Så kan vi vara vänner nu?

Elin, du o jag har kanske inte haft den bästa hösten heller. De var i somras som någonting hände mellan oss. De va kanske inte en sådär jätterolig historia och den tycker jag vi tar och suddar ut. Saker och ting har kommit ut bakvägar och det har blivit missförstånd som vanligt. Men nu känns det som att vi kanske är påväg tillbaka iaf? =) Det skulle kännas skönt!

Mikaela, mitt lilla mongo. Jag vet inte vad som hände mellan dig o mig i somras. Men vi prioriterade lite olika och till slut så gled vi isär helt. Under praktiken ville jag i princip strypa dig varje dag, och jag vet att det var ömsesidigt! Men sen kändes det ändå som att vi hittade tillbaka lite grann. Sen så vet jag inte vad som hände men vi tappade kontakten igen. Och just nu har vi någon extremt konstigt realation som jag inte ens kan förklara. Ena dagen vill jag strypa dig och jag tycker att du är en riktig jävla bitch! Medans andra dagar så pratar vi nästan som vanligt och jag kan känna att jag saknar mitt lilla mongo! Can we just be friends like before?

Oskar, tack för att du står ut med mig och mina problem och svackor hela tiden! Utan dig vet jag inte riktigt vad jag skulle ha sysslat med just nu. Du är verkligen en så otroligt stor tröst i alla lägen och jag älskar verkligen dig! <3

Detta var nog det mest känsloladdade inlägget jag skrivit men jag hoppas verkligen att allt detta kan lösa sig! För jag älskar ju er allihopa! <3

Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagsångest

2008-11-30 @ 14:17:14

Jaha då va det söndag igen då...Fan va jag hatar söndagar, de har ingen funktion. Idag är det ju iof första advent så de är ju mysigt. Men hur mysigt är det på en skala när man ligger hemma och är förkyld,hostar och har feber?

Igår va jag i kyrkan med mamma på en gudstjänst. Jag har nämligen en religionsuppgift jag måste göra. Så därav att jag var i kyrkan. Det var ganska så mysigt förstås med alla ljus och barnkören som sjöng. Man fick nästan lite julstämning! =)

Efter att jag kommit och ätit lunch var jag ute och övningskörde med pappa. Det gick verkligen skitbra! Vi tränade på att starta i brant backe och de gick kanon! =) Jag hade också tränat på att tvärnita och precis där vi hade övat det kom det ett rådjur framspringande! Det var galet nära att jag körde på det, jag såg den i ögonvrån och kände nästan hur den sprang in i högra framhjulet. Men den vände i sista sekund som tur var! *pust*

Nu ska jag väl ta o sätta igång med min uppsatts.... Skulle ha tränat skytte idag men de blir inte av med den här förkylningen... =(

haha juste jag glömde säga en sak :P Igår lärde jag vår lilla valp vacker tass :P Hon var superduktig =) Det slutade med att hon la upp båda tassarna som "give me ten" haha :P

Dagens låt: Papa Roach - Reckless http://www.youtube.com/watch?v=InVUqMk8M6Q
Aja, nu måste jag sluta skriva :P
Hare gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

2008-11-30 @ 14:03:46

Things are not how they used to be

Theirs empty spaces everywhere

And every day they remind me of the broken pieces in my heart

I try to explain but you don't understand


I want you by my side

I want your understanding

I wanna here your advice

I want you to guide me through this

But all I got from you is an empty hole in my heart


There are times before when I didn't listen

There are moments in time when I acted wrong

But now when I try to fix this up

You are just standing in my way


I want you by my side

I want your understanding

I wanna hear your advice

So you can guide me through this

But all I got from you is an empty hole in my heart


Why can't we just leave this behind us?

Why should it be so hard to replace you?

I try, I try and I try....

But still I think of you.


I want you by my side

I want your understanding

I wanna hear your advice

So you can guide me through this

But all I got from you is an empty hole in my heart

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va fan är det här?

2008-11-28 @ 19:37:40

Nu förstår jag verkligen ingenting! Fick värsta dimpen i självförtroendet. Känner mig obekväm med mig själv. Har inte känt mig såhär ful o äcklig på länge =/ Fattar ingenting! Bara för att någon kommenterat en bild ska man behöva känna sig såhär då (de är ingen bild på mig)? Jag orkar verkligen inte med det här längre, jag vill bort, bort ifrån allt. Känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken. Ska det va såhär? När ska allt bli bra igen?

Jag förstår inte egentligen varför jag bryr mig så mycket om det här. Det är helt i onödan, slöseri på tid. Det kommer inte göra någon skillnad. Och ju mer jag försöker desto mer ledsen blir jag. Så det är väl dags att sluta upp med vissa saker som får en att känna såhär. Fan va jag hatar internet, fan vad jag hatar att jag inte förstår.

Vad ska man göra när man känner såhär?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött

2008-11-28 @ 19:19:13

Idag började min dag inte så vidare bra... Pendeltågen var försenade p.g.a ett trasigt tåg. Jag skulle åka 8.48 från södertälje men nästa tåg skulle gå 10.03 och jag började 10.00.... Så jag fick ta bussen till fittja ist och därifrån åka med tunnelbana. Jag kom faktiskt bara 2 minuter försent :P

Dagen var kort idag, slutade klockan 12.45 =)
Träffade Dempa och Cornelia på bussen hem.

Jag förstår inte varför jag alltid blir så ledsen efter att jag pratat med dig... =/

Nu ska jag iaf äta middag snart =) Är hungrig som satan!

Dagens låt blir Millencollin- Machine 15 http://www.youtube.com/watch?v=iIle3rhD4H0
Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

D-Day

2008-11-27 @ 13:39:32

Idag vet jag inte ens vart jag ska börja... Det har hänt alldeles för mycket saker och jag orkar inte med nått av det!

Men men klockan ringde 06.00 imorse, jag försov mig till 06.45, bussen gick 07.10. Fick springa upp till bussen i slask. Men när jag väl kommit upp till busshållplatsen var den bussen inställd och jag fick vänta i 30 minuter på nästa buss. Detta  reaulterade i att jag kom försent till skolan. På morgonen hade jag en lång sms-konversation med en kompis som inte ledde någon annan stans än att jag blev arg och ledsen. Jag förstår inte vad jag gör för fel längre så nu orkar jag helt enkelt inte mer.

När jag kommer till skolan börjar min klass ändra på fysikprovet som vi har nästa vecka på 2 kapitel. De tycker att det är för mycket att plugga på ( wtf vi går natur) så ist för att jag provet nästa vecka så delar de upp provet i 2 prov så jag får ett till prov att plugga till ist för att ta det samtidigt!!!

Sen får jag reda på att min kompis är gravid (!) o att en annan har kondylom. Som om det inte räckte med mina egna problem!? Sen när jag ska åka hem får jag sällskap av M vilket ger en ganska så spänd stämningen men jag börjar att skratta åt det efteråt.

Så nu har jag precis kommit hem o ska ta det lite lugnt innan jag blir galen. Ska åka upp till hästen om ca en timme. Får se om jag överlever till ikväll. Möjligt att det kommer ett till inlägg då.

Dagens låt: Simple Plan - I´m just a kid http://www.youtube.com/watch?v=OBh0becnDg0
Den passade bäst in på hur jag känner mig idag!
Finns det hopp för mänskligheten?

Pusspuss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slask å slask o åter slask

2008-11-26 @ 19:03:31

Jaha nu håller snön på att smälta bort igen då... Suck suck.... Men förhoppningsvis så kommer det mera snö! Jag har precis kommit hem från stallet, var ute och galloperade i snön :D det var lite roligt förstås :P Snart ska jag ta o äta lite middag.

Imorse hade jag svenska litteraturprov...Inte så jättekul, men det gick skitbra iaf :D så jag känner mig nöjd! Igår skulle ja ha gått till skolan men det blev inte av för jag hade feber på måndagskvällen. Så jag sov till halv 11 ist :P skönt skönt =)

Nu ska jag ta o sätta mig och förbereda mig inför nationella proven i Matte D. Ska göra ett gammalt prov. Får se hur det går!


Den bästa låten just nu är helt klart Power Shift med Sonic syndicate!!!! Får gåshud!
http://www.youtube.com/watch?v=UQFbnnQYlAk  ENJOY!!!

Pussspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oops

2008-11-24 @ 20:27:49

Glömde säga att jag hade kemi prov idag också.... Det var i kemi B på pH... Det gick inte som önskat! =(  Men men det går bättre nästa gång :P

Hej svejs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt upp

2008-11-24 @ 20:26:29

Halloj!
Denna helg har varit fullspäckad! I lördags var det Kretsmästerskap i Tibblehallen, det gick helt okej i grundomgången förutom ett tapp på en 42:a... Vann iaf min klass så jag är vidare till förbundsmästerskapet =)

På kvällen kom Oskar och han hade köpt det nya guitar Hero så det satt vi o spelade med trummor,gitarr o mick :P galet roligt tills jag somnade 20.45 för att jag var så trött :P haha vaknade sen klockan 23.30, de var lite mindre kul...

På söndagen var det tävling i Brännkyrkahallen ( min skola). Denna dag gick det bättre än igår men jag hade ett tapp på 42 IGEN... Men men jag slutade på 370 p vilket är det bästa jag skjutit på en tävling så jag var nöjd. Jag kom sammanlagt 2.a =) Stog även bredvid Oskar Theorin och sköt idag och han stog och tittade på mig när jag sköt. Så efter tävlingen var slut fick jag massor med bra tips och knep på som jag ska använda mig av vid nästa träningstillfälle =) Man tackar och bockar! =)

Nu har jag ätit middag för typ 30 min sen. Har varit uppe hos hästen men det blev ingen ridning för han har tappat en sko. Men hovslagaren kommer imorgon =) När som helst kommer Oskar och då ska vi ta en vinter promenad med hundarna =) Det ska bli mysigt!

Ha en trevlig kväll!
Pusss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i halsen-dag

2008-11-21 @ 11:13:38

Idag gick jag inte till skolan, har ont i halsen och i magen. Hade iof ont i halsen igår oxå men på kvällen fick jag värsta kramperna...De va inte så kul.

Matteprovet igår gick inte så bra som jag hade hoppats så jag får satsa på nationella nu den 10 december! Efter  provet ringde Oskar och undrade om jag skulle med till Oslo. Fick en liten chock över den ställda frågan men det slutade med att vi inte behlvde åka dit. Vi skulle ha lämnat lite saker åt en tysk som jobbar på hans jobb, men vi slapp åka :P istället hamnade vi på middag hos hans föräldrar vilket oxå var mysigt! Men jag hade lite ont i magen som sagt...

Vid fikat efter middagen spårade allt ur och det slutade med att hela familjen och jag satt och disskuterade snoppar ( det är alltid jag som lyckas hamna i dessa konversationer)! Det var väldigt underhållande och det slutade med att vi var tvungna och söka på internet efter den minsta snoppen. Hittade en väldigt liten sak men jag har ingen lust att lägga upp den här :P

Nu har jag precis kommit hem till Djurö och ska äta lite lunch  med mamma. Sen blir det nog till att plugga till kemi och svenska provet nästa vecka! Sen ska jag ju såklart ladda upp lite inför  tävlingen imorgon, det blir inge rida av idag inte.

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matteprov

2008-11-20 @ 12:05:41

Nu sitter jag i skolan och ska ha matte D prov om 11 minuter. Hoppas att det går bra för snart är det nationella oxå. Börjar bli lite nervös asså... Efter skolan ska jag nog iväg på Saco-mässan så att jag inte behöver göra det imorgon i skolan. För då har jag bara en 40 minuters lektion imorn.

Ha de gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stå still med höften!!!

2008-11-19 @ 11:22:30

Kom precis hem från skyttet nu. Har skjutit serietävingen idag. Det gick väl okej. 94,91,95 och så 89...Sammanlagt 369 p. Jag förstår inte att det ska vara så himla svårt att stå likadant inför alla skott. På nått jävla vänster ställer jag mig inte likadant med höften. Och det som är så typiskt är att jag ändrar höften omedvetet när det börjar gå bra. För då slappnar jag av och slutar tänka på hur viktigt det är att ställa sig likadant! Men men jag får öva på det. Börjar ligga stabilt runt 370 nu iaf så de är ju en liten bit på vägen iaf!

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag upp till stallet med Jeanette o rida =) Det blir nog ganska så trevligt i det här vädret =)

Pusspuss !!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Temadag or not

2008-11-19 @ 08:45:00

Idag är det temadag i skolan, vilket betyder inga lektioner. Jag orkar inte gå. Ska skjuta, rida och plugga till matte D provet som är imorgon ist. Det är säkert roligt men det känns så onödigt när jag har så långt att åka och så ska jag inte ha några lektioner.

När jag vaknade första gången idag så skulle älsklingen åka till jobbet, så jag blev kvar själv i sängen =( Sen ställde jag väckarklockan på 8.30 men jag vaknade innan den ringde. Kan inte slappna av längre när jag ska sova. Vaknade och såg att det var sol ut iaf, så de va ju skönt. Men ändå är jag på så himla dåligt humör!!




I gotta say what's on my mind
Something about us
Doesn't seem right these days
Life keeps gettin in the way
Whenever we try, somehow the plan
Is always rearranged
It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok...

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
World someday
But at least for now
I gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
And I watch them fall every time
Another color turns to grey
And it's just too hard to watch it all
Slowly fade away
I'm leaving today 'cause I
Gotta do what's best for me

//Juwen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

There's just too much that time cannot erase

2008-11-18 @ 20:46:52


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me 







                                                                                                                                               

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kväll

2008-11-18 @ 20:08:22

Nu har jag precis ätit lite middag. Kom hem från stallet för typ 20 minuter sen. Det var inte så kul att rida i regnet men det gick bra iaf =)

Skyttet imorse gick faktiskt bra =) Snittade på 94 p. Sen inför sista tio skotten fick jag dock lite bråttom för o hinna med min buss så där tappade jag ner till 88... De va lite segt men det blev 370 p iaf. Skulle blivit 376 om jag höll i men blev för stressad :P Men men påt igen imorn =)

Nu ska jag sätta mig o plugga till matteprovet...Jippie.. Har ständigt en klump i magen som jag haft de senaste dagarna =/ Jag vet inte vad det beror på =/

puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgonstund har guld i mun

2008-11-18 @ 06:48:05

Godmorgon alla glada!
Idag har jag sovmorgon till klockan 10.00 men ist sitter jag här fullt påklädd och ska snart gå till bussen. Ska åka ner till skyttet och morgonträna lite grann =) Resultatet får ni senare ikväll =)

Ha en bra dag!
Pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

2008-11-17 @ 19:57:56

There's a moment in time
And it's stuck in my mind
Way back, when we were just kids

Cause your eyes told the tale
Of an act of betrayal
I knew that somebody did

Waves of time
Seem to wash away
The scenes of our crimes
But for you this never ends

Can you stay strong?
Can you go on?
Áre you doing okay?
A rose that won't bloom
Winter's kept you
Don't waste your whole life trying
To get back what was taken away

Though the marks on your dress
Had been neatly repressed
I knew that something was wrong
And I should have spoke out
And I'm so sorry now
I didn't know
Cause we were so young

Clouds of time
Seem to rain on
Innocence left behind
And it never goes away

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

SUCK

2008-11-17 @ 19:55:54

Tiden går så himla himla fort! Jag hinner verkligen inte med allt jag vill!

I lördags va det Nackaträffen. Inskjutningen gick skitbra! Sköt 190 där. Men sen när jag började gick det allt sämre... Slutade på 362, lustigt det där att det kan bli så fel.

På söndagen va jag o övningskörde =) det gick kanon =) har förhör nästa helg på de första 39 sidorna i boken ^^ På kvällen va jag på hockeymatch, Segeltorp- Leksand. De va en rätt dålig match men segeltorp vann iaf =)

Idag har jag haft en lektion i skolan och de va matte. Har matte D prov på torsdag som jag måste plugga till. Så det ska jag väl roa mig med nu! Ha en go kväll!
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat

2008-11-13 @ 20:08:13

Allsvenskan gick helt okej... Sköt en 40 skottsserie som inskjutning sedan allsvenskan. 4 första serierna blev 372 p och sammanlagt på alla 6 blev det 577 p. Det är väl helt okej.

Nu ska jag snart gå o lägga mig o se på film eller nått. Ska upp klockan 5.30 imorn för jag ska vara i stallet kl 06.00 o fodra och sedan rida innan skolan. Sen blir det kanske simning med grabbarna imorn eftermiddag!

Hare gött så länge!
pusspsuss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Upprörd

2008-11-13 @ 14:59:29

Igår såg jag på insider om sacister som förgriper sig på djur. Jag blev så otroligt arg och upprörd över att det inte ens finns ens lagstiftning om detta i SVERIGE! Det hela slutade med att jag stängde av tv:n.

Snart ska jag åka ner till skyttet och skjuta allsvenskan, jag har ingen lust. Jag vill inte. Skyttet har totalt förändrats för mig och jag vet inte riktigt om jag kommer fortsätta med det. Det är verkligen en rolig sport och jag tycker att det är roligt. Men det är för mycket annat som är runt omrkring och när jag väl hinner träna har jag inte ro o stå där pch prestera. Det går bra för mina närmaste runt omkring och jag är så otroligt glad för deras skull! Men jag känner mig utanför. Det är inte som förut längre och jag vet inte om jag har någon lust att fortsätta med det just nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

2008-11-08 @ 16:12:43

Herregud va tiden går fort! Jag har inte ens tid att skriva i min blogg! Nu är det 6 dagar sen jag skrev något!

Första skolveckan efter lovet har nu passerat! Det har gått bra =) Fick tillbaka mitt fysik prov, hade bara 3 fel på hela provet! *mycket stolt* Nu har jag precis kommit hem från Solna. Har varit på Luftgevärstävling för första gången på säsongen =) Det var mycket roligt! Mitt mål för dagen var att skjuta över 360 p vilket jag gjorde =) Sköt 366 p och kom på 3:e plats =)

Nu ska jag ta o plugga lite innan Oskar kommer hit. Då ska vi sjunga lite sing star o äta god middag =)
Hare gött så länge!
Pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nacka Forum

2008-11-01 @ 16:55:30

Hejsan Svejsan!
Igår va jag och Oskar i Nacka Forum för o shoppa lite. Jag kan säga att jag blev väldigt förvånad över hur stort det var där inne nu när det var nybyggt! Det kändes nästan som när jag var i ett köpcentrum i Miami. Sen råkar det ju vara så att det är sveriges största köpcentrum också =)

Anyway, jag hittade en jättefin och mysig vinterjacka på stadium. Och jag hade dessutom turen att det var 20 % rabatt på alla vinterjackor fram till på söndag, vad är oddsen liksom? :P Oskar köpte en t-shirt och en jättemysig tjocktröja på MQ så nu ser han ut som en liten nallebjörn =)

när vi skulle åka hem kom jag på att jag hade lovat mamma o köpa en hel lax på Coop Konsum eftersom det var extrapris. Så vi fick gå till Coop där vi hittade en riktigt stor firre =) Vi stannade även till vid Jam Jam o köpte Slush. Det var premiär för mig, har aldrig ätit det innan. Det va kanske lite för sött för min smak :P

När vi var klara skulle jag ner till skyttet med Dempa och Andreas. Men det blev bara Dempa och jag för Andreas orkade inte den lata jäkeln! :P Det kändes faktiskt bra på träningen, jag hade balans och skottet låg bra. Resultatet blev 370 p =) 8 poäng ifrån mitt personbästa, jag är nöjd men jag trodde det gick bättre!

Aja, sen var det dags att fara till Arlanda ( gud va jag flänger!!! ) för att hämta Oskars föräldrar som varit i Rom. Påvägen dit blev det snöstorm...Blääää.... Men det slutade iaf med en italiensk middag i Södertälje =) Det var mysigt! När vi sen kom hem somnade vi på soffan och vaknade 01.17 o jag blev på dåligt humör.... Det va min fredag!

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()