En 08:a bosatt i Peking

Glader

2008-12-28 @ 14:11:10

Idag har jag varit nere på skyttet igen och tränat. Det blev 372 p på serietävlingen. Det kändes bra! Börjar komma tillbaka nu =)

Till middag idag ska vi göra hemgjord pizza, det kommer att bli så himla gott! =) Ska snart göra ett delprov inför körkortsprovet. Får se hur det går :P

Just nu känns allting så himla bra i mitt liv! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka igen!

2008-12-27 @ 14:43:27

Hej allihopa!
Jag har varit borta en vecka nu för jag har haft så otroligt mycket att göra inför och under jul! Jag hoppas att ni alla har haft en otroligt mysig jul! Det har iaf jag haft! Jag fick en Fender i julklapp så bara det gjorde ju att julen blev bäst!

Idag har jag varit nere på skyttet och tränat. Det gick skitbra idag! Sköt 376 p =) Men det gjorde mycket att jag var nere och tränade som en tok igår också. Nu ska jag ta och börja på mitt projektarbete så jag kommer igång nån gång.

Ha en bra dag!
Pusspuss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning

2008-12-18 @ 20:58:07

Skyttet gick väl helt okej. Inga höga resultat som jag trodde. Men 366 p. Men nu ska jag komma igång igen under julen när jag är frisk =) Hade iaf trevligt med Dennis idag vilket gjorde att kvällen kändes helt okej =)
Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jingle bells, jingle bells

2008-12-18 @ 17:05:58

Idag hade vi som sagt religionsprov.. Jag tror faktiskt att det gick bra, det känns iaf som det. Fick även veta resultatet på mitt litteraturprov, VG+. Jag va typ näst bäst =) Just nu går det verkligen skitbra för mig i skolan! Har fått mitt schema för nästa termin också. Har inte bestämt mig om jag ska läsa matt E än. Men om jag inte gör det så har jag max 3 lektioner per dag =P

Efter provet åkte jag och Mickan in till stan och handlade julklappar =) Jag hittade äntligen det jag skulle och jag längtar tills julafton =) Speciellt natten haha ^^

Snart ska jag dra ner till skyttet och skjuta allsvenskan. Förväntar mig inte något toppresultat idag eftersom jag inte har hunnit träna nått den här veckan. Men men resultat kommer kanske senare!

Pusspuss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Städryck

2008-12-18 @ 17:01:29

Idag vet jag inte vad jag fick för nå ryck men jag städade typ halva lägenheten! =) Jag började med köket och det blev verkligen så himla mysigt där inne med julstjärnorna i fönstret. Sen började jag med korridoren och hängde upp lite tavlor där och sist började jag med vardagsrummet som inte är helt klart än. Men allt det andra är iaf dammtorkat, dammsuget och skurat! =) Otroligt nöjd med mig själv haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fysikprov

2008-12-18 @ 16:59:17

Yes yes yes! Fysikprovet gick skitbra! Satte båda MVG- uppgifterna =D Nu är det dags att plugga till religionsprovet som är på torsdag...*suck*. Men det är iaf det sista provet innan lovet så det ska bli skönt!

Är lite ledsen ikväll för jag kommer inte få träffa Oskar idag. Han är på match uppe i Leksand och kommer hem sent inatt. Men jag har ju religionen att roa mig med så jag får väl försöka överleva!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista måndagen innan lovet

2008-12-18 @ 16:56:34

I dag har jag roat mig med att sitta och plugga fysik hela jävla eftermiddagen! Jag och Danne satt först och pluggade från halv 3 till halv 5. Sen åkte jag hem till sötnosen och pluggade till kvart i 7! Jag är så himla trött på att plugga fysik just nu! Men imorn är det prov och sen är det över för denna termin iaf!


Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj, oj, oj vad jag ligger efter i bloggandet!

2008-12-18 @ 16:53:53

Hej allihopa!
Har haft fullt upp så jag har inte hunnit med ett enda inlägg den här veckan. Men jag tänkte först dra helgen lite i sin korthet.

Fredag
Blev en ganska så lugn dag och kväll. Tittade på idol finalen med älsklingen och brorsan. Hade mysmiddag och var ute och gick med hundarna =)

Lördag
Skyttetävling i Solna. No comments. Var inte som planerat. Men men stämningen blev på topp när jag mötte upp Patrik i stan =) Vi tittade på lite julklappar och pratade en jädra massa skytte, blev preliminärt bokat att jag ska med ner till Swedish Cup, kul kul =) Men efter att vi gått runt ett tag så blev det för jävla kallt så vi gick på bio och såg " Vi hade iaf tur med vädret, igen". Haha den var galet rolig, det verkade även som att alla andra i salongen också tyckte de =P

När jag kom hem sen på kvällen åt vi grillat och drack lite vin =D Sen efter det blev det TP med hela familjen, lagvis =) Jag och Oskar vann =) Grattis till oss =)

Söndag
Denna dag var det fullt upp. Jag och pappa började med körkortsteori på förmiddagen och sedan blev det ut och köra. Vi övade mycket på att köra i åttor och backa och parkera mot föremål. Det gick verkligen skitbra! Går verkligen framåt med körningen nu =) Haha men vi hade även denna gång en lite mer kaosartad situation =P Vi kom på en smal väg och det fanns inga mittstreckade linjer så ni vet hur smalt det är. Vägen var extremt krokig och mitt upp i allt möter jag en buss!!! Haha jag trodde vi skulle dö, men jag löste det som en rutinerad förare och var tvungen att nåsa på diket lite =P

När jag kom hem sen var det födelsedagsfirande hos mormor och morfar. Min morfar och kusin har fyllt år så vi var där ett tag. Sen friserade jag valpen och hon blev helt bedårande söt! Det är snart dags för utställning, det lutar åt den 14 februari =) Och sist av allt på denna dag så började jag och älsklingen med att göra ett eget pepparkakshus! Det kommer att bli så himla grymt bra när det är klart! Då kommer ni garanterat få en bild!

Puss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kämpa i motvind

2008-12-10 @ 18:47:23

Igår morse när jag skulle åka till skolan kom jag inte längre än till Ålstäket. Det var tydligen något fel på bussen så vi fick hoppa av och invänta nästa buss. Det roliga i det hela var förstås att det inte var en motorvägsbuss så jag fick åka en väg som tog 20 minuter längre tid...

På grund av det som hände med bussen igår va jag rädd att det skulle hända något liknande idag igen. Det skulle ha varit en katastrof eftersom jag hade nationellt prov i matte D idag. Provet gick som väntat inte riktigt så som jag ville, men vi får se vart det slutar. So far so good denna dag. MEN självklart skulle de hända något idag oxå....

När jag, Matilda och Ellinor kommer ner till tunnelbanan är det ingen trafik mellan mariatorget och mörby centrum/ropsten p.g.a en rökutveckling i tunnelbanan. Detta gjorde att vi bara kom till Liljeholmen.... I Liljeholmen var det kaos, det var people all over! Ersättningsbussarna var proppade och de var till och med så fulla att dörrarna inte gick igen för att bussen var så tung så den kom under kanten på trottoaren. Det roligaste var när en medelåldersman gick in för att styra upp det hela. Han skrek att alla var tvungna att gå ur  bussen för att dörrarna skulle kunna stängas. Det gick bra ett tag tills folk tyckte att det räckte, men dörrarna gick fortfarande inte att stänga. Men ut då kommer en STOR man och hela bussen lyfts upp och dörrarna kan stängas... ^^

Efter detta bestämde jag och Matilda att vi skulle gå till Hornstull. Vilket vi gjorde i snöblåsten, inge kul alls egentligen fast vi livade upp stämningen rätt bra :P Väl framme i Hornstull så tryckte vi oss på en buss och åkte till rosenlundsgatan. Därifrån gick jag till slussen för att slutligen komma på en buss 1 timme senare.

Jag skulle ner och skjuta lagtävlingen i allsvenskan idag men hann inte hem och hämta nycklarna till skyttehallen. Vilket ledde till en onödig diskussion med de inblandade. Men men det löste sig iaf! Klockan 15.40 kom jag till skyttet. Då hade jag varit på språng sedan 13.10. INGE ROLIGT ALLS! Skyttet gick iaf ganska så hyfsat med tanke på  att jag inte skjutit på 2 - snart 3 veckor.

Detta blev nog bland det längsta jag skrivit haha :P Ska städa rummet lite nu och tvätta Sen blir det middag och så måste jag nog skriva lite på mitt projektarbete.

Ni får ha en bra kväll!
Pusss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nyklippt

2008-12-09 @ 18:05:45

Idag va vi och badade på Eriksdalsbadet med klassen =) Matilda höll simlektion och jag har nu lärt mig att crawla som ett proffs haha :) Efter badet åkte jag och klippte av mig håret! :O så nu är jag kortklippt! Tycker att det blev rätt bra ändå =) Nu ska jag plugga inför nationella provet imorn. Det känns inte så bra inför det ska jag säga...Men men bara att plugga!





Vad tycks?

Ha en bra kväll!
Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Övningsköra blandat med Ikea och sushi!

2008-12-07 @ 15:44:15

Igår skulle mamma och pappa åka till Älvsjö för att gå på afghanutställning. Jag mådde fortfarande inte helt hundra men jag bestämde mig för att åka med. Det slutade med att det var jag som skulle köra dit =) Det gick faktiskt jävligt bra =) Mötte 2 rådjur på vägen, men jag hann tvärnita :P

Väl framme i Älvsjö träffade vi Mark och tittade på massa hundar. Fick veta att Thorn inte längre finns, vilket gjorde mig väldigt ledsen. Men det är sånt som händer och han var ju trots allt gammal. Efter utst'llningen åt vi på McDonalds :P Och efter mycket tjat på pappa så åkte vi till IKEA =) Där köpte vi bland annat lite nya saker till badrummet =) Det kommer bli fint =) Sen kom älsklingen dit efter hockeyn och jag åkte med honom hem.

Vi hade bestämt oss för att äta sushi ikväll. Det kan vara så att det var det äckligaste jag någonsin smakat i hela mitt liv! Fy fan! Så det slutade med att vi köpte pizza till mig =)

Nu sitter jag och väntar på att oskar ska komma hem från hockeyn. För vi ska gå på bio ikväll och fira att vi har varit tillsammans i 4 månader =) Det är ju inte så lång tid ännu men iaf =) Ha en bra kväll ni med!

Pusspuss<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysmiddag

2008-12-05 @ 20:25:24

Nu har jag precis ätit middag med mina bröder och min far. Mamma är på julbord med jobbet så vi fick äta utan henne. Det var jag som lagade middagen =) Det blev en jättegod tacos med massa mysiga ljus tända =) Snart ska jag nog gå upp och se på tv med familjen och äta lite choklad =)

Ha en trevligt kväll! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkdag

2008-12-05 @ 16:48:11

Idag kan det vara så att det har varit bland den tråkigaste dagen i mitt liv. Var på vårdcentralen imorse för och kolla vad det är för fel på mig eftersom att jag aldrig blir frisk. De tog lite blodprover men skickade sedan hem med igen med ett virus som kommer försvinna. KUL, hur länge ska jag gå runt med de liksom? Inne på min andra vecka nu...

Men men dagen roade jag mig med att fota lite bilder på mig själv, haha! Hur tråkigt får man ha? De tråkigaste av allt är att jag inte får träffa älsklingen ikväll. Han har europacup hela helgen så matchen börjar klockan 7 ikväll. Men jag får väl försöka överleva ändå =)



Puss på er alla! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är det bajs på det andra tuggbenet också?

2008-12-04 @ 12:53:56

Haha jag tänkte börja med att berätta om min kväll igår. Den var ganska så underhållande! :P


Igårkväll satt hela familjen och åt middag och hade jättemysigt. Mamma hade köpt blåbärsglögg och lingonglögg som vi satt och drack efteråt. Under glöggandet kom det på tal om att jag hade lärt den stora hunden vacker tass. Så det skulle jag visa. Och när jag skulle visa det så reste jag mig upp från middagsbordet och tog med lite tortellini som godis. När jag kommit upp från bordet ser jag hur det är små bruna fläckar på golvet, först i köket, sen i vardagsrummet och även i hallen... Ni kan ju gissa vad de va...Just precis, HUNDBAJS! Då hade valpen bajsat inne när vi satt och åt, sedan hade hon trampat i det och smetat ut det i nästan hela huset.... Detta resulterade i att jag inte ville ha lilla valpen efter mig med bajsiga tassar, men självklart ville hon också va med o göra vacker tass. SÅ jag fick försöka skynda mig bort från henne. Oskar satt bara och skrattade, pappa höll på att spy när han skulle duscha av henne. För då satt det bajsklumpar i pälsen...Mamma skurade av golvet och såg att det nya tuggbenet var fullt med bajs. Då undradehon om det va bajs på det andra tuggbenet också. Då började jag skratta... Det var ju iaf ett trevligt avslut på den mysiga middagen med glögg efteråt. Eller vad tycker ni? :P


 



 

Idag hade jag fysikprov kl 08.10, så jag pallrade mig upp med oskar vid 5.45 för o äta frukost. Vi hade värsta mysfrukosten i soffan och jag kände att jag verkligen inte hade lust att åka till skolan för att göra ett prov. Men men kl 6.39 gick bussen och jag sov som en stock hela vägen in till stan.

Fysikprovet gick iaf bra, så det var skönt! Nu har jag precis ätit lite lunch och vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på =) Jag ska iaf visa er några roliga bilder som jag och Oskar tog igår när vi hade lite tråkigt på kvällen! Ni måste också se detta youtube klipp med Björn Gustavsson, det är helt galet roligt! Titta noga på hans ben när han ramlar han ser så efterbliven ut! http://www.youtube.com/watch?v=VQvUpdPVfAc&feature=related


 


 
Otroligt vackert!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Memories

2008-12-03 @ 12:58:16

Tjoho!
Idag har jag suttit och tittat på gamla bilder hela förmiddagen i väntan på att Ellinor ska maila mina fysikuppgifter. Jag har hittat på extremt många vackra bilder, speciellt från Gotland! Jag älskar verkligen Gotland. Jag har så många underbara minnen därifrån och även om saker har förändrats sen bilderna togs kommer jag alltid att komma ihåg dem! Men som tur är kommer det nya personer in i livet att uppleva saker med och nya platser att upptäcka, så Gotland kommer alltid att vara underbart för mig! För mig är det kärlekens ö och jag älskar det! <3


Det är ju för vackert! Tycker inte ni det?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I try

2008-12-02 @ 17:36:03

Jag försöker att vara dig till lags, inte störa, inte va ivägen. Kan man få en positiv respons någongång?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bulleri, bulleri snoooopp!

2008-12-02 @ 12:47:45

Jaha, då ar jag ännu en dag framför mig hemma o va sjuk. Har inte blivit nå bättre än... =( de är nå himla segt de här! Men jag har mycket tid att ägna åt skolarbete och jag får väldigt mycket gjort! =)

Igår skrev jag klart min religionsuppsatts. Den blev sammanlagt 7 sidor =) Jag räknade 2 sidor matte och gjorde extra uppgiter i fysik iför provet på torsdag =) Nu har jag precis räknat klart de sista uppgifterna och väntar på att Ellinor ska scanna in de nya till mig.

Igårkväll hade jag och Oskar världens skrattanfall, jag minns inte när jag skrattade så mycket som jg gjorde igår!!! Vi låg i sängen och så började jag att leka med kameran och till slut hade vi så extremt knäppa och fula bilder så jag vek mig av skratt! =) De var kul! Sen gjorde jag även om Bulleri,bulleri bock :P Det blev mycker mycker roligt :P

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag lägga mig i ett varmt bad! =)

Vill oxå säga stort grattis till alla som fyller år idag! Morfar, kusin Tim och Marcus, GRATTIS!!!! :D

Vi hörs kanske senare!
Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Still sick

2008-12-01 @ 10:52:07

Igårkväll kom Elin och Alex föbi och hälsade på =) Det var lite trevligt förstås =) Alex berättade dock en inte lika så trevlig historia om en tjej som haft sex på fyllan på en finlandsfärja. Det visade sig senare när polisen ringde att hon hade döda parasiter i sig från en död människa. Och de undrade hur hon hade fått det. Då visade det sig att killen hon haft sex med var en kille i 20-års åldern som jobbade extra på en begravningsbyrå....Ni kan ju räkna ut själva varför hon hade döda parasiter i sig...

Efter att de hade åkt så duschade jag o Oskar och bäddade rent sängen. Min bror hade varit ambitiös och strykit örngotten så de var alldeles perfekta =) Så det var hur mysigt som helst och krypa ner i sängen och kramas och se klart på Transformers och äta godis <3

Idag är jag hemma från skolan för jag är fortfarande förkyld som ett as och har ont i huvudet. Har iaf ingen feber just nu. Ikväll är det styrelsemöte nere på skyttet. Får se om jag tar mig dit. Nu ska jag iaf ta o dricka lite te och äta lite frukost. Sen ska jag ta mig an lite skolarbete.

Ha en bra dag! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()