En 08:a bosatt i Peking

SKOLA IMORGON....

2008-08-19 @ 21:39:45

Idag va de sista dagen på sommarlovet...Och inte va de fint väder heller...Jag gick upp klockan 6 för o se kvartsfinalen i handboll mellan Sverige-Norge. Sverige åkte på pisk med 24-31. Men Norskorna är ju andra bäst i världen oxå, så det var ju ganska så väntat. Sen när matchen va slut kom Oskar från jobbet och vi gick o la oss igen. Sen gick jag upp och tittade på höjdhoppsfinalen med Stefan Holm... Inte fan blev de nå guld där heller, även fast Stefan hoppade riktigt bra fram till 2.34.
Awbaris Queen Of Everything
Vid 6 tiden kom Dennis,Jonte och Andreas med mopparna. Vi åkte ner till skyttet för att skjuta lite luftgevär. De gick sådär :P jag var lite ofokuserad för jag fick precis veta att våran lilla valp kommer hem ikväll! Det ska bli så galet mysigt! Hon är en kopia av sin mamma som vi har hemma hos oss. Nu ska vi bara komma på ett namn :P

Hare gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SISTA HELGEN INNAN SKOLAN

2008-08-17 @ 17:22:11

Jaha då har sista helgen innan skolan börjar varit då. Det har faktiskt varit en riktigt bra helg =)

I fredags så var jag med Dempa på dagen och såg lite OS o sjöng sin star =P Sen på kvällen hade vi lite mys med släkten och så kom Oskar på kvällen =) När vi låg och tittade på film så knackade det på fönstret och utanför stod Elin =p Då hade Elin,Andreas, Dennis och Jonte åkt ner hit =) För klockan 00.00 blev Andreas 15 år och va tvungen att inviga moppen =)

På lördagen åkte familjen och hälsade på vår foderhunds valpar! De var urgulliga! Och det slutade med att vi köpte en valp så skulle vi få våran foderhund. Så på torsdag kommer våran lilla valp hem!!! Det ska bli så otroligt mysigt!

Senare på kvällen hade vi en liten kräftskiva =) Det var jättetrevligt, dock inte att händerna luktar så illa efteråt =p Jag gick o la mig rätt tidigt för idag söndag var det skyttetävling =) Det var förbundsmästerskap i gevär 6,5 i Tullinge. Det gick faktiskt väldigt bra för mig idag =) Jag tog en riksmedalj vilket jag är väldigt nöjd med!

Nu har Dempa precis åkt hem och jag ska gå och käka lite snart =)

Ha en trevlig kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

RÖRBY GÅRD

2008-08-13 @ 19:24:38

Tjo!
Idag va jag och hälsade på min lilla pålle på Rörby Gård (Drottningholm) där han är på utbildning =) Han verkar stortrivas där så alltihop känns jättebra! =)

När jag hade varit där åkte jag in till stan igen och köpte en jättefin halsduk jag har velat köpa länge =) Just nu sitter jag hemma och spelar lite gitarr men jag ska snart åka in till stan igen =)

Hejsan Svejsan!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

8 DAGAR KVAR...

2008-08-12 @ 14:31:20

Suck, nu är de bara 8 dagar kvar tills skolan börjar igen...Men de är sista året så jag hoppas att det går fort! =)

Idag va vi duktiga och ställde väckarklockan =P ställde den på 8.45 men kom upp ur sängen vid 10.45... Jag förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden! Och när skolan drar igång ska man helt plötsligt orka gå upp klockan 5.30, fy fan va de suger....

Snart ska jag iväg och träna lite skytte =) Det ska faktiskt bli jättekul! Har inte gjort de på ett bra tag nu så de kan ju va bra o träna lite =P Men vi får se hur de går =)

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VILKEN JÄVLA HELG!!

2008-08-11 @ 21:02:34

Halloj!
Nu har de gått några dagar sen jag skrev, har inte varit hemma på ett tag. I torsdags kom sötnosen hem, äntligen! Han har varit borta i 2 veckor! Så de va mysigt att träffas. På fredagen var jag med Elin =) Vi skulle ha dragit in till stan på Go08 men vi satt hemma o hade vår lilla egna fest hahaha ^^

På lördagen var de släktträff =P Sötisen va med och satt och härdade ut tsm med kusinens pojkvän haha =p Efter det drog jag till söder för o möta upp Bella, och efter det åkte vi hem till Felicia på grillfest =) Det var så himla kul o träffa alla kompisar igen! Det blev ett jävla drag lite senare på kvällen och Aron och jag hade en djup disskussion om trummisar =P Jag minns dock inte vem som vann den =p När de va dags o dra hem vet jag inte riktigt vad som hände men jag sprang runt i strumpor med Elli, Bella och Aron haha =p

Kom till Södertälje efter ett tag och sen var de väl lite mindre trevligt... haha men på söndagen va allt bra igen =) Då var de dags o åka o hälsa på familjen Emt. De va jättemysigt! =)

Denna helgen har varit galet rolig! Hoppas ni har haft det lika bra =)

Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn,regn o åter REGN!!!

2008-08-05 @ 11:34:19

Ärligt talat så börjar jag ju att undra på allvar va de e för fel på detta väder?! Det har blåst och spöregnat hela j*vla natten och morgonen!!! Inte direkt så att jag har lust att gå utanför dörren idag....

Idag vaknade jag iaf tidigare än igår =) Redan klockan 9.38 haha =) Då kände jag mig faktiskt utvilad ändå, skönt! Igår gjorde jag inte ett himla jota på heeeeeela dagen! Satt mest och spelade gura. Sen på kvällen hade jag dock ett väldigt roligt videosamtal med Peter =) Måste medge att han va grym på gitarr.... Så där satt vi tills klockan va halv 3 ^^ Lite väl sent kanske men de va kul =)

Nu ska ja iväg o hitta på nå skoj =) Får se va de blir, inte ut iaf =p

Vi hörs!
Byebye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjoho =)

2008-08-04 @ 15:17:09

Här sitter jag och äter blodpudding, nyttigt, nyttigt =p

Igår va jag på bio med Mange, MIckan och Dempa. Vi såg Batman. Den va faktiskt jävligt bra! De är för jävla synd att inte Heath Ledger lever bara....Han var grym i denna film! Så jag kan ju rekommendera er att se den om ni gillar honom! =)

Idag har de inte hänt så mycket än. Vaknade vid halv 12, blev rätt sen natt igår med. Men jag hade iaf trevligt =) Så hitills har jag städat lite och varit ute med hunden en sväng =) ska gå och duscha snart har jag tänkt =)

Skulle åka in till stan idag för o fika med Daniel, men jag känner att jag inte orkar de. Är trött och har ont i huvudet, så jag ska nog ta en ipren. Men de blir ju fler tillfällen och fikat lär inte ta slut =p

Nu ska jag återgå till min nyttiga lunch! =) Ha en fin dag!
Pöss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

2008-08-03 @ 11:04:37

Godmorgon alla otroligt pigga och glada människor denna söndagsmorgon (förmiddag)!
Jag har varit väldigt seg hela morgonen, och har inte orkat äta frukost än. De blev rätt sent igår...Jag förstår egentligen inte de där med att ha på mobilen dygnet runt, men ändå har jag de... Då får man ju oxå räkna med att den ringer eller någon skriver ett sms. Så sista sms:et fick jag 03.46 och efter det kunde jag ju inte sova =p

Idag hade jag tänkt att det skulle vara sol o varmt. MEN till min stora besvikelse så ville inte vädret sammarbeta med mina önskemål. Så de är rätt gråmulet här, KUL!

Så vad ska man hitta på idag då? Rummet ser ut som en mess här hemma så jag måste nog ta mig samman och röja lite. Sen skulle jag träffa Dempa en stund om jag förstod det hela rätt. Så vi får väl se vad som händer =) Och om jag får bestämma så kommer detta att bli en kalasdag med sol o bad =) Men vi får väl la se!

Take care!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längesen

2008-08-02 @ 22:31:23

Tjoho kvällen blev riktigt trevlig! =) Har suttit och pratat med en kompis jag träffade på ett bröllop för 3 år sedan =) Helt galet va längesen de är! Känns som de va typ för bara nått år sen =) Men vi har iaf haft en trevlig pratstund =)

Om 30 min är det dags för hemgjord äppelpaj! Hur gott ska inte de bli?! *mums* Efter de blir de nog dags o dra sig tillbaka och titta på nån trevligt film =)

Sov så gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första inlägget

2008-08-02 @ 19:50:32

Jaha ja...Har haft min blogg bra länge nu utan att skriva ett enda inlägg....Hmm... Varför då ha en blogg? Jo jag har väl aldrig riktigt satt mig ner och tittat på hur man skulle göra för att skriva ett inlägg. Men teknisk som jag är (haha de kan ju disskuteras) så har jag nu äntligen lyckats med att ta mig i kragen och skriva mitt första inlägg.

Idag vaknade jag upp i Älvsjö hos min kära vän Mikaela. Vädret var pisstråkigt och Mickans pappa va helt jättetrött och sa att jag inte var normal ^^ hmm...sen kom vi även fram till att han var inte heller speciellt normal =) Men iaf... efter lunchen åkte vi in till den stora vackra regniga staden haha :P De märktes ju att Pride- festivalen var igång kan man ju säga... Mycket, mycket intressanta människor var ute och rörde på sig från alla möjliga länder =) det var nästan så att det var roligare att se på människorna istället för kläderna vi skulle köpa :P

Nu har jag precis ätit min otroligt lyxiga middag gjord på kokt tortellini med smält smör... *mums* eller nått. Ska fortsätta med att spela gitarr nu sen får vi se hur kvällen slutar =)

Ha de gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()